McFly Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 (edited) Poszukuję (niemożliwego) tanią ładowarkę do LIPO. Bo aktualnie nie stać mnie na B6. Czy można kupić jakąś tańszą za jakieś 50-60zł która nie rozwali mojego lipo ? Edited August 3, 2012 by McFly Quote Link to post Share on other sites
grzesio93 Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Poszukuję (niemożliwego) tanią ładowarkę do LIPO. Bo aktualnie nie stać mnie na B6. Czy można kupić jakąś tańszą za jakieś 50-60zł która nie rozwali mojego lipo ? A czy warto kupować coś, gdy można mieć za 120 imaxa który ładuje wszystko ? Quote Link to post Share on other sites
McFly Posted August 3, 2012 Author Report Share Posted August 3, 2012 za 120 ? z zasilaczem ? Quote Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Jak się uprzesz. to dostaniesz zasilacz za 5-10zł. Quote Link to post Share on other sites
badii8 Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 http://allegro.pl/ladowarka-imax-b6-ni-cd-ni-mh-li-po-li-ion-w-wa-i2514383413.html + zasilacz najtańszy i masz te 120zł. Quote Link to post Share on other sites
McFly Posted August 3, 2012 Author Report Share Posted August 3, 2012 no okey. :) to muszę poszukać jeszcze 60zł. ;p Quote Link to post Share on other sites
grzesio93 Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Tylko na tej aukcji sam nie wiem które zdjęcia są autentyczne :teeth: Powinna być ciemno niebieska/granatowa. Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Tylko na tej aukcji sam nie wiem które zdjęcia są autentyczne :teeth: Powinna być ciemno niebieska/granatowa. Bo to nie jest Imax od skyrc,tylko kopia. Quote Link to post Share on other sites
McFly Posted August 3, 2012 Author Report Share Posted August 3, 2012 Czyli kopi nie warto kupować? :( a jakies inne ładowarki tylko do LIPO są tańsze i nie rozwalą pakietu? Quote Link to post Share on other sites
Kolimbam Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 http://forum.wmasg.pl/topic/118073-ostrzezenie-przed-podrobkami-ladowarki-imax-b6/ poczytaj i zastanów się czy chcesz kopie czy oryginał. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Ja mam kopię Imaxa i bangla od półtora roku. Kosztowała jakieś śmieszne pieniądze, a ładuje dobrze i lipole i nimh. Quote Link to post Share on other sites
Foxtrot29 Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Po 1) to właśnie SkyRC jest jakby oryginalnym producentem Imaxów B6, a po 2) to tak de facto, to te "oryginały" i te "podróby" składane są w fabrykach oddalonych od siebie o jakieś 150m. Rozmawiałem sobie ze sprzedawcami nie raz, oni rozbierali orginały i kopie, i nie było tam ŻADNEJ różnicy. Sprawdź aukcje phu amadex bodajże, tam są skyrc, sam mam taką. Cudo Quote Link to post Share on other sites
zuczek Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Kopia od oryginału użytkowo niczym się nie różni. Quote Link to post Share on other sites
badii8 Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Dokładnie, jeśli działa tak samo to po co wydawać większe pieniądze. Quote Link to post Share on other sites
grzesio93 Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 (edited) hmm, tylko ja widziałem kopie za jakieś 13-10$ nowe. I nie jestem pewien czy shipping free. http://www.hobbyking...ells_COPY_.html Czyli WG tego filmiku od gościa to mam podróbe... ale i tak jest super. Do teraz myślałem że to oryginalna. Edited August 3, 2012 by grzesio93 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts