dade Posted August 11, 2012 Report Share Posted August 11, 2012 Witam, Mam pytanie czy jest jakiś warty uwagi shotgun do 150zł z magazynkami typu Shells? Chciałbym, żeby nie zostawał w tyle za AGM lub DE :) Quote Link to post Share on other sites
Ripx97pl Posted August 11, 2012 Report Share Posted August 11, 2012 Weź DE :p 39zł więcej i masz: http://www.airsoft-militaria.pl/product-pol-344-M56-AL-Replika-shotguna-Benelli-M3-Super-90.html Quote Link to post Share on other sites
dade Posted August 11, 2012 Author Report Share Posted August 11, 2012 Czy będzie on lepszy od AGM'ki za 70zł? :maniak_jezyk: Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted August 11, 2012 Report Share Posted August 11, 2012 (edited) Na pewno tak, a przynajmniej inny. Miałbym tylko wątpliwości odnośnie tego sklepu, poszukaj na Tajwangun, Gunfire lub Zbrojowni. Tutaj masz bardzo obszerną i aktualną dyskusję na temat shotgun-ów http://forum.wmasg.p...bor-shootguna/. Z góry przepraszam, wiem, nie powinienem "odsyłać", ale temat jest na prawdę obszerny i niemal wyczerpujący, warto przeczytać. Edited August 11, 2012 by Powała Quote Link to post Share on other sites
dade Posted August 11, 2012 Author Report Share Posted August 11, 2012 Dzięki Powała! :maniak_OK: Chyba jednak sobie sprawię AGM'kę i przeżyję zwykłe magi! :teeth: Bo skoro ten DE ma zasięg 30m, to na teren otwarty się nie nadaje, a na razie w CQB nie gram. Ale jeśli kiedyś z ekipą znajdziemy dobre miejsce na takie gry, to może sobie sprawie :maniak_jezyk: Dzięki wam jeszcze raz. :) Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted August 11, 2012 Report Share Posted August 11, 2012 Cóż, z własnych doświadczeń tych pompek na shellsy nie polecę. HU działa albo nie (u mnie nie), celność jest nędzna, zasięg jest echem... moim zdaniem niezadowalający. Magazynki klimatyczne, ale to oznacza 10 strzałów z maga. Z pompy AGM miałem przypadki trafienia w wystający łokieć z dystansu na którym na pewno bym sie tego nie spodziewał, są nie do zajechania a po uszczelnieniu, czyszczeniu itp okazują się rewelacyjnymi gunami jak na ta klasę cenową. Quote Link to post Share on other sites
dade Posted August 11, 2012 Author Report Share Posted August 11, 2012 Dzięki Dexter. No właśnie słyszałem o tych AGM'kach, muszę sobie sprawić, chociażby na spring party, ale również na normalne strzelanki :) Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted August 11, 2012 Report Share Posted August 11, 2012 Mam porównanie z kilkoma innymi, tanimi pompkami, i jedno jest pewne - z lepszą niż ta od AGMu się nie spotkałem. Powała - nie przepraszaj, bo nie masz za co przepraszać. Odsyłanie do innych wątków jest w pełni zgodne z Regulaminem, jeśli wątek do którego odsyłasz dotyczy danego problemu. To, co jest zabronione przez Regulamin, to odsyłanie do Szukajki bez podawania żadnych informacji, które autorowi mogłyby się przydać. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
dade Posted August 11, 2012 Author Report Share Posted August 11, 2012 Dzięki LogaN. To teraz już jestem pewien, że kupuję AGM. Przecież to i tak grosze! :D Quote Link to post Share on other sites
KicuPL Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 Poczekaj jeszcze chwilę i kup ją u taiwanów. W tej chwili jeśli zapiszesz się do newslettera masz kod rabatowy o wartości 20pln :D Wpisujesz kodzik podczas zakupu i tyle. Quote Link to post Share on other sites
dade Posted August 12, 2012 Author Report Share Posted August 12, 2012 Nie rozumiem. Co mam zrobić? Jak się wpisać do jakiegoś newsletter'a, żeby mieć ten bon rabatowy? Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 Poczekaj jeszcze chwilę i kup ją u taiwanów. W tej chwili jeśli zapiszesz się do newslettera masz kod rabatowy o wartości 20pln :icon_biggrin: Wpisujesz kodzik podczas zakupu i tyle. Ja się zapisałem i nic nie dostałem :P Nie chodzi Ci przypadkiem o kody rabatowe dostępne na profilu gunfire na facebooku? ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts