historian1970 Posted September 25, 2013 Report Share Posted September 25, 2013 Znam gościa, korespondowałem z nim na temat BRENA i Lee Enfielda. Ogólnie odradzam, na forach angielskich jest sporo nieciekawych opinii o nim. Bardzo nierzetelny facet. BRENa już nie produkuje bo były kłopoty z użytkowaniem, na Lee Enfielda się czeka 6 miesięcy oficjalnie, nieoficjalnie ludzie dostawali je po roku lub jeszcze dłuższym okresie. Oczywiście kasę płacisz z góry i jak coś nie gra to kłopoty z odzyskaniem. Tak było rok temu. Quote Link to post Share on other sites
Nurglitch Posted October 7, 2013 Report Share Posted October 7, 2013 Na LE No. 4 z Shoot and Scoot czekałem mniej więcej miesiąc, ale były problemy z dosłaniem wszystkiego co zamówiłem. Jakość jest taka se. Warren przerabia to z czeskiego przeciętnej jakości karabinu, ale kompatybilnego z VSR więc można sobie wszystko popoprawiać. Ja w moim mam problemy z podawaniem kulek z magazynka, ale generalnie kiedy strzela to strzela dobrze. Miałem z tą bronią dużo dobrej zabawy w czasie drugowojennego milsima. Quote Link to post Share on other sites
MICHAL Posted October 21, 2013 Report Share Posted October 21, 2013 Pojawiła się sprężynowa wersja M1 Carabine. Tania, plastikowa, z długim magazynkiem ale jest. Może doczekamy się elektrycznej. http://www.youtube.com/watch?v=y5LJRu_zp8E Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts