wiciok Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 Nie możecie sobie założyć odzielnego tematu w dziale aeg "Cm.04x vs Rk boyi", tylko kilka razy na tydzień w kółko powtarzacie to samo? To już się nudne robi... Quote Link to post Share on other sites
Winiacz Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 (edited) To że w naszym pięknym kraju w sklepach są pomieszane 3 różne generacje, i dorwanie serii S jest praktycznie niemożliwe, to nie kwestia debaty Cyma vs Boyi. Rozumiem, mogła się komuś trafić dobra Cyma. Kolega ma taką. Ale jest też pokaźna ilość syfu od cymy. EDIT: Wiciok ma rację. Idę zakładać temat. Edited August 28, 2012 by Winiacz Quote Link to post Share on other sites
korobov Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 Zakładając że znalezienie wersji S jest praktycznie nie możliwe, to zamiast zakładać ten temat zacznijmy polecać Cymy. Quote Link to post Share on other sites
bacu55 Posted August 29, 2012 Author Report Share Posted August 29, 2012 widzę ładną wojnę wywołałem co macie na mysli że znalezienie wersji s jest praktycznie nie możliwe? jest rk10 za 500 zł i rk 10s za 730 wiec jest różnica co oznacza ze wersja s na pewno jest z lepszych materiałów wykonana ;) Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 A piszczie te bzdety, boyi jest stalowy włącznie z gearboxem i uszczelkami - TAK ZGADZAM SIĘ. KUPUJCIE BOYIE!!! Maza, Boje w wersji SW są stalowe, łącznie z zawiasami kolby i podstawą lufy. Jedyne co w "prawdziwym" SW z części zewnętrznych nie jest stalowe, to lufa zewnętrzna wykonana z aluminium. Różnica między bojaczami a cymami jest taka, że Boyi da się trafić stalowe, cymy takiej nie znajdziesz. Nie ma stalowych Cym i tyle. Bebechy obecnie Boyi ma lepsze. Piszę obecnie, bo mamy już czwartą, a nawet piątą generację Boja, tylko coponiektórzy zasnęli gdzieś pod koniec zeszłej dekady. Quote Link to post Share on other sites
sz141 Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 (edited) Ja tam mam to, może niedługo, bo od 05.06.2012r. i jak dotąd, mogę spokojnie to polecić :icon_smile: http://www.taiwangun...full-metal.html Edited August 29, 2012 by sz141 Quote Link to post Share on other sites
Vender Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 Ja tam mam to, może niedługo, bo od 05.06.2012r. i jak dotąd, mogę spokojnie to polecić :icon_smile: http://www.taiwangun...full-metal.html No man seriously ? Poważnie polecasz mu CM.042 ?! Toż to jest jakaś znalowa generacja starych cym bez kszty stali która wygląda jak plastikowa zabawka. W tej cenie najlepiej kupić Bojca i koniec. Quote Link to post Share on other sites
bacu55 Posted August 29, 2012 Author Report Share Posted August 29, 2012 Dobra to już ustalone będzie tak: RK-10S od Boyi + precka Guardera + gumka Guardera + Batka + 3 magi Midcap ;) całość wraz z 2 paczkami kulek 1120 zł w taiwangunie niech strace ;) dzięki za pomoc tak dla sprostowania dodam że RK-10S replika AKMS z serii RK FULL STEEL jest dedykowana dla graczy którym zależy na najwyższej jakości karabinka. AKMS z DBOYi-a to zewnętrznie bardzo dobrze ze sobą spasowana sama stal oraz drewno. Ze stali zostały wykonane następujące części: korpus wraz z osłoną spustu, bezpiecznik, pokrywa zamka, imitacja suwadła, podstawa celownika, rygiel rury gazowej, celownik, rura gazowa, kolanko gazowe, podstawa muszki, tłumik płomienia, obsada łoża, magazynek, kolba, zatrzask kolby i wycior. Jedynym elementem “metalowy” który nie jest ze stali to lufa zewnętrzna, która jest wykonana z aluminium. Quote Link to post Share on other sites
fusi Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 No i imo najlepszy wybór ;D Będziesz zadowolony na pewno :) Co do gumki to też możesz G&G zieloną. Quote Link to post Share on other sites
bacu55 Posted August 29, 2012 Author Report Share Posted August 29, 2012 już jeden grzyb będzie silikonowa przezroczysta guardera Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts