Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Clasic army vs Tokyo Marui

Recommended Posts

TM raczej nie dostaniesz nowego, pozatym jest chyba cały z plastiku, CA gdzieś jeszcze ostatnio widzaiłem w podobnej cenie, chyba w taktycznym, albo asgshopie. Nie pamiętam.

Jeśli ma to być replika boczna może warto pomyśleć nad Cymą ? Cena niższa a także V3 w środku.

Z tym szajsem to się nie zgodze.

Edited by Mati86

Łatwiej dostępne, ale gorsze. Co prawda Tokyo Marui robi repliki z tworzywa, ale jest ono wytrzymalsze od niejednego stopu. Z tego tworzywa wykonane jest tylko body. Wewnątrz oczywiście metal. Do tego jakość wykonania. Classic Army też robi dobre repliki, ale przegrywa z Tokyo Marui, które nie wymaga tuningu. Co prawda ma mało FPSów, ale w ich replikach to nie gra roli :icon_smile:

Edited by AthEghtern

Łatwiej dostępne, ale gorsze. Co prawda Tokyo Marui robi repliki z tworzywa, ale jest ono wytrzymalsze od niejednego stopu. Z tego tworzywa wykonane jest tylko body. Wewnątrz oczywiście metal. Do tego jakość wykonania. Classic Army też robi dobre repliki, ale przegrywa z Tokyo Marui, które nie wymaga tuningu. Co prawda ma mało FPSów, ale w ich replikach to nie gra roli :icon_smile:

Pewnie G3 tma też ma te cudowne tworzywo (pssss to jedyna replika którą połamałem).

No i błagam cie, TM nie wymaga tuningu? Miałeś jakąś ich replike?

Edited by grzesio93

Dokladnie TM ma tylko najlepsze komory Hop-up i bardzo dobrze wykonane body z tworzywa i tyle prawda jest taka ze teraz to zeby sie lansowac wszystko musi być nie plastikowe ;( sam mam repliki TM i to jedyny minus tej firmy plastik acz kolwiek pare wypuscili nie plastikowych :)

Nawet bardzo wytrzymały i ładny plastik to jednak dalej plastik.

Jak dla mnie to lata świetności TM już dawno minęły, a pozostała wysoka cena. Jak dla mnie nie rekompensuje jej bardzo dobra komora hop-up.

Cena nie jest wysoka, ona poprostu cały czas wzrasta :teeth: Kiedyś p90 było za tysiaczka czy tam 1200. Teraz jest po 1800 na gunfire...