Guest labedz Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 Witam, jestem posiadaczem AUGa z prec lufą i tu właśnie jest problem moje madbulle mi sie skończyły a jedyne kulki które są mi dostępne to te które są w temacie. Czy te kulki się tną albo w magu szwankują itc? Z góry dziękuje za odpowiedz. Quote Link to post Share on other sites
fusi Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 Zamów z gunfire G&G 0.25 http://gunfire.pl/product-pol-1152193714-G-G-0-25g-1kg-pack-BB.html dojdzie Ci za dwa dni ;d Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 Są fatalne. Nie dość, że w magazynku mogą się zacinać to ich precyzja kończy się na mniej więcej pięciu metrów. Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 Są dobre. :hahaha:. Tną się na potęgę w magazynkach typu mid cap to co dopiero w prec lufach... Quote Link to post Share on other sites
Guest labedz Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 Dzięki wszytko jasne, Quote Link to post Share on other sites
lego432 Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 Panowie,pozwolicie że odświeżę lepsze są kulki wymienione w temacie czy kulki PJ?cena podobna:) Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 Jak masz preckę to odpuść sobię. Mnie rocketsy tną się w magazynku. Quote Link to post Share on other sites
butelka Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 PJty lepsze. Są OK do Lowów i Hi-Capów, oraz do zwykłych luf. Do Midów i precek już nie polecam, zaś Rocketsy są do niczego-tną mi się we wszystkich magach, jak i w stockowej lufie... Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 A ja zostałem, delikatnie mówiąc, opierdzielony na ichnym fejsie za to, że ośmieliłem się przedstawić wady "Rakiet"... Bo zdjęć nie dałem czy filmu. A to było chyba rok temu co świadczy raczej o tym, że nic nie zmienili. PeJoty są zdecydowanie lepsze. Lego, w przypadku kulek cena mówi sama za siebie, co tanie to i nienajlepsze. Jak nie chcesz wydawać fortuny na kulki, to kupuj Guardery. Quote Link to post Share on other sites
Attero Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 (edited) A ja zostałem, delikatnie mówiąc, opierdzielony na ichnym fejsie za to, że ośmieliłem się przedstawić wady "Rakiet"... Bo zdjęć nie dałem czy filmu. A to było chyba rok temu co świadczy raczej o tym, że nic nie zmienili. PeJoty są zdecydowanie lepsze. Lego, w przypadku kulek cena mówi sama za siebie, co tanie to i nienajlepsze. Jak nie chcesz wydawać fortuny na kulki, to kupuj Guardery. Kupowanie Guarderów się nie kalkuluje, lepiej dołożyć te 2, czy 3 złote i kupić G&G (na bbmaxie, kulki G&G 0.25 są tańsze od Guarderów 0.25, swoją drogą). A jak już coś średniej klasy to HeadShoty z allegro, wspieramy przynajmniej polską gospodarkę :icon_wink: Jedziecie po Rocketsach, ale byłem naprawdę bardzo zadowolony z brązowych 0.25 bio. Za tą cenę naprawdę dobre kulki (kupowałem od kolegi po ~30 zł/1kg), nie cięły się w midach, latały też bardzo przyzwoicie. W porównaniu do starszej serii (tych zielonych), niebo, a ziemia :icon_wink: Edited September 10, 2012 by Attero Quote Link to post Share on other sites
rusone47 Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 Mi w 6.03 lufie MB się nie cięły , ale i tak kupiłbym MadBulle lub G&G . Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 Rocketsy tną się nawet w midach Classica, a to są najmniej wybredne midy (z moich doświadczeń) jeśli idzie o kulki. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 mnie się cięły już w opakowaniu. tną się też po puszczeniu im Bullet for my Valentine i Tokio Hotel. Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 Ej, cięcie się przy TH to raczej normalne zjawisko. Ale lepiej nie eksperymentuj z Gimberem, bo to może też zadziałać na inne osoby. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts