lego432 Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 Witam,mam mały problem z miejscem w replice,i moje pytanie brzmi(taaak,czuje że to bardzo głupie pytanie...):czy usunięcie bezpiecznika przeciwprzepięciowego może mieć jakieś poważne skutki w działaniu repliki i żywotności części? Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 Jeśli używasz repliki z głową, to nie. Quote Link to post Share on other sites
Foxtrot29 Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 90% tuningowanych replik ma wywalony bezpiecznik. Quote Link to post Share on other sites
Pawelo Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 Bezpiecznik chroni przed rozwaleniem zbyt wielu części po awarii repliki, zwiększa rezystancje=zmniejsza szybkostrzelność. Jest taka szansa że w bezpieczniku odłączą sie styki i replika straci zasilanie, z tego powodu wiele osob go wywala do śmieci. Quote Link to post Share on other sites
lego432 Posted September 3, 2012 Author Report Share Posted September 3, 2012 Dzięki za odpowiedzi,to ja też wywalę go do śmieci:) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts