Alexanderexis Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 Witam, Chciałbym się upewnić czy te wkładki korekcyjne będą pasować do ESS CROSSBOW? Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 Cytat z linku który zamieściłeś: Wkładka jest kompatybilna z następującymi modelami okularów i gogli: okulary z serii Cross:Crossbow, Suppressor i Crosshair okulary ICE, ICE Naro, Crossbow, gogle Advancer V-12. Chyba to wszystko wyjaśnia. Quote Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted September 8, 2012 Author Report Share Posted September 8, 2012 To to ja wiem, ale w innym sklepie słyszałem, że te wkładki to do ICE pasują i jeszcze jakichś, ale nie do crossbow. Dlatego chciałem się spytać, czy ktoś już ma taki zestaw. Odsyłać już mi się nie chce, gdyby nie pasowały, ostatnio już tyle wydałem na to odsyłanie... Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 To wtedy reklamujesz i wysyłasz na ich koszt,ponieważ towar jest niezgodny z opisem ;) Quote Link to post Share on other sites
sarnuch Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 Alex, nie kupuj tamtych wkładek, też długo nad nimi myślałem, ale w końcu do suppressorów wybrałem te: http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=104_44_500&products_id=7589&name=ESS_-_Wkladka_korekcyjna_P-2B_Rx_-_740-0310 bardzo wygodne, wytrzymałe; pamiętaj, że okulary też pracują, bezoprawkowe wkładki będą o wiele bardziej mniej żywotne. Oprawki nie wyglądają źle w tych ESSach, przy ciemniejszych szybkach ich nie widać praktycznie. Quote Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted September 8, 2012 Author Report Share Posted September 8, 2012 (edited) No tak, omijając ograniczone pole widzenia i "oczy ważki", to nie są w ogóle złe. Te druciane są bardzo wytrzymałe, nie ograniczają pola widzenia i ich prawie nie widać. @No nic, widać, że będą pasowały. Dzięki za odpowiedzi. Edited September 8, 2012 by Alexanderexis Quote Link to post Share on other sites
sarnuch Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 Alex, efektu oczu ważki nie ma; na mnie wyglądają bardzo sexy. :D W modelu Suppressor wkładki z ramką plastikową są tak blisko oka, że ograniczone pole widzenia nie występuje. Jeśli nosisz okulary z grubą czarną oprawką to efekt na wkładkach jest bardzo zadowalający. Quote Link to post Share on other sites
falloutpl Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 P2B elegancko pasują do Crossbow, właśnie zamontowałem :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts