Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Zakup repliki

Recommended Posts

Witam, na wstępie chciałbym poinformować, że jestem zielony jeżeli chodzi o ASG. Chciałbym Was poprosić o doradzenie mi, jaką replikę kupić na początek? Mogę przeznaczyć do 500 zł, nie chcę wybierać czegoś sam, bo jak wcześnie pisałem nie mam o tym pojęcia, a lepiej skorzystać z pomocy Waszej i nie wyrzucić kasy w błoto. Z góry dziękuję za każdą odpowiedź. Pozdrawiam.

P.S. Proszę nie pisać, że są poradniki i artykuły, bo sporo się tego naczytałem, a najbardziej zależałoby mi na opinii bardziej "zaawansowanych" użytkowników, które mają o tym pojęcie.

Edited by vREDy

G36, M4, M16, ewentualnie AK, te według mnie z wyglądu najlepiej się prezentują.

LogaN, czytałem ten artykuł kilka razy, szperałem w googlach, czytałem opinie na temat każdej z tych replik, jednak wybór jest ciężki, wyglądem nie chcę się sugerować.

G36, M4, M16, ewentualnie AK, te według mnie z wyglądu najlepiej się prezentują.(...)

No teraz to rozłożyłeś mnie na łopatki, trzy krańcowo różne gusta.

Jedno mogę powiedzieć, przyzwoitej jakości M4/16 za 500 PLN nie kupisz. Pozostaje Ci G36[JG] lub AK[CM].

Edited by Powała