vREDy Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 (edited) Witam, na wstępie chciałbym poinformować, że jestem zielony jeżeli chodzi o ASG. Chciałbym Was poprosić o doradzenie mi, jaką replikę kupić na początek? Mogę przeznaczyć do 500 zł, nie chcę wybierać czegoś sam, bo jak wcześnie pisałem nie mam o tym pojęcia, a lepiej skorzystać z pomocy Waszej i nie wyrzucić kasy w błoto. Z góry dziękuję za każdą odpowiedź. Pozdrawiam. P.S. Proszę nie pisać, że są poradniki i artykuły, bo sporo się tego naczytałem, a najbardziej zależałoby mi na opinii bardziej "zaawansowanych" użytkowników, które mają o tym pojęcie. Edited September 8, 2012 by vREDy Quote Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 Skoro się naczytałeś, to by tego pytania nie było, więc nie wciskaj kitu, ok? Poczytaj (ze zrozumieniem), wybierz coś bardziej konkretnego i wtedy pytaj. Nikt za Ciebie nie będzie wybierał. Quote Link to post Share on other sites
PlanB Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 G36 JG, AK Cymy. Quote Link to post Share on other sites
xaren11 Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 G36c Cymy Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 Zerknij tutaj, ale weź pod uwagę, że ja jestem początkującym. http://wmasg.pl/pl/articles/show/232920 Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 (edited) @Vredy, określ się, co Ci się podoba G36, MP5, AK, M4/16, a może takie paskudy jak AUG, FAMAS. SCAR... Wówczas będzie można poradzić Ci jakiego producenta i jaki sklep wybrać. Edited September 8, 2012 by Powała Quote Link to post Share on other sites
vREDy Posted September 8, 2012 Author Report Share Posted September 8, 2012 G36, M4, M16, ewentualnie AK, te według mnie z wyglądu najlepiej się prezentują. LogaN, czytałem ten artykuł kilka razy, szperałem w googlach, czytałem opinie na temat każdej z tych replik, jednak wybór jest ciężki, wyglądem nie chcę się sugerować. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 (edited) G36, M4, M16, ewentualnie AK, te według mnie z wyglądu najlepiej się prezentują.(...) No teraz to rozłożyłeś mnie na łopatki, trzy krańcowo różne gusta. Jedno mogę powiedzieć, przyzwoitej jakości M4/16 za 500 PLN nie kupisz. Pozostaje Ci G36[JG] lub AK[CM]. Edited September 8, 2012 by Powała Quote Link to post Share on other sites
Cragmorton Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 RK od BOYI, G36 od JG Quote Link to post Share on other sites
Guest labedz Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 Powała dlaczego taka slicznotke jak AUG nazywasz paskudą? Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 Bo de gustibus non est disputandum. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 Rzecz gustu, dla mnie PASKUDA... :maniak_jezyk: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts