Młody 1991 Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 Jak w temacie.Mogą być linki do opini o broni. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 Link nie łaska dać? Quote Link to post Share on other sites
Młody 1991 Posted September 10, 2012 Author Report Share Posted September 10, 2012 http://allegro.pl/xm-177-cybrergun-3-magazynki-ladownica-pas-i2602618372.html Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 zabawka. Quote Link to post Share on other sites
Młody 1991 Posted September 10, 2012 Author Report Share Posted September 10, 2012 thx.tak myślałem. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 Jak chcesz sprężynę to kup sobie lepiej shotguna z AGM. Według mnie przeładowanie będzie łatwiejsze,tańsza replika (i co najlepsze NOWA). Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 zabawka. @Lesio, litości, to nawet nie zabawka, wstydziłbym się dać to do zabawy mojemu 5-letniemu wnuczkowi... :maniak_jezyk: Quote Link to post Share on other sites
mikunda Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 @Lesio, litości, to nawet nie zabawka, wstydziłbym się dać to do zabawy mojemu 5-letniemu wnuczkowi... :maniak_jezyk: Może was zdziwię, ale kiedyś takimi replikami się strzelało i to z niezłym skutkiem, nie jest to replika na poziomie bazarowców, a całkiem niezła sprężynka. Fakt, że mocno odstająca technologicznie od dzisiejszych replik i mało wygodna w porównaniu do pompek, ale przesadzacie jeśli chodzi o jakość wykonania. Powała, nigdy widać nie miałeś w rękach tej repliki więc powstrzymaj się z komentarzami. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 Może was zdziwię, ale kiedyś takimi replikami się strzelało i to z niezłym skutkiem, nie jest to replika na poziomie bazarowców, a całkiem niezła sprężynka. Fakt, że mocno odstająca technologicznie od dzisiejszych replik i mało wygodna w porównaniu do pompek, ale przesadzacie jeśli chodzi o jakość wykonania. Powała, nigdy widać nie miałeś w rękach tej repliki więc powstrzymaj się z komentarzami. ja zdaję sobie sprawę z tego, że osiem lat temu to było coś, jak choćby shotguny hfc (obie miałem i używałem). co nie zmienia faktu, że w dzisiejszych czasach, za tę cenę i z tą ergonomią - jest to sprężynowa zabawka. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts