Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

wycior jest atrapą, nie jestem pewien, ale chyba miał gwint na końcu. jeżeli nie - podklej go izolką, tam i tak wszystko się gibie na lewo i prawo.

co do korpusu - taniej wyjdzie to sprzedać i kupić porządne RK, ale jak wolisz. z jakiego modelu jg? JG w systemie TM są kompatybilne z 0.28, te w systemie VFC - niet.

Wątpie by ktoś dał za używaną Cymkę więcej niż warta jest nówka (czy mniej więcej tyle co nówka). Musiałbyś w nią wpakować (wg mnie) na prawdę sporo kasy by opchnąć ją za 400zł. A i Cm 028 są kupowane najczęściej przez zielonych a im odradza się używki.

na aukcjach nowi szybko się nabierają na takie bajery jak naprzykład w moim przypadku

sprzedający pisał że ma wszystko co kupił jako nowe i gwarancję niestety pudełko od innego karabinku, niekompletny zestaw itd

ps: didi jeżeli nigdy nie zrobiłeś żadnego błędu to nie musisz dogryzać innym, każdy człowiek ma prawo do błedu

na aukcjach nowi szybko się nabierają na takie bajery jak naprzykład w moim przypadku

sprzedający pisał że ma wszystko co kupił jako nowe i gwarancję niestety pudełko od innego karabinku, niekompletny zestaw itd

I zamiast powiedzieć gdzieś na forum by nie kupować od allegrowicza (czy też użytkownika forum) o nicku jakimśtamsiakim bo oszust to sam będziesz draniem (delikatnie mówiąc) co chce ludzi na bajery naciągnąć?

Słów brak...

Nie rób spiny. Koledzy chcą Ci pomóc i dobrze mówią, bo mają większe doświadczenie. Myślę, że warto ich posłuchać właśnie dlatego, żeby takiego błędu nie zrobić, aczkolwiek koledzy też mogliby trochę wyluzować i trochę milej i spokojniej wytłumaczyć nowemu. ;)

Niestety zrozumiałem, że nie sprzedam tego za taką cenę, więc nie musisz się o to martwić. Co do tego allegrowicza to nazywa się D***** S*****

Edit: Naucz się : budować krótsze zdania,używać przecinków,zaczynać zdania z wielkiej litery (o imionach i nazwiskach już nie wspominam).

Spokojnie. Zrozumiał swój błąd i tyle. Możemy go kierować na dobrą drogę, pomóc u, doradzić, zwrócić uwagę-ostatecznie zrobi jak chce, ale nie ma potrzeby agresji-to nic nie da, poza tym starajmy się być tolerancyjni i tworzyć dobrą atmosferę w środowisku AS. :)

Po co Caps Lock? Shift lepszy.

Moja rada - sprzedaj go takim jakim jest. Za więcej niż 200zł nie pójdzie. To jest replika dla nowych lub dla tych z ograniczonym budżetem, co z kolei świadczy o tym, że powinna być możliwie tania. I nie próbuj cwaniaczyć przy sprzedaży, bo mogą się bardziej ogarnięci od Ciebie znaleźć. Jeżeli sam się nabrałeś, to tym bardziej nie masz prawa nabierać innych oszukując ich. Dość mamy sk********wa w tym kraju.

Drzymała, dres, bluza z kapturem czy gimnazjalista z "dysleksją", przepraszam, lenistwem? Chociaż tego biednego "Entera" nie gwałć, co on Ci zrobił...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...