mike88 Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 wystarczy w przeglądarce ustawić tłumaczenie strony...kali lubić...ale to zawsze więcej niż w obcym :) Link to post Share on other sites
Rengar Posted September 3, 2013 Report Share Posted September 3, 2013 Dowiedziałem się że na dzień dzisiejszy nie ma dystrybutora KWA na rynek europejski, przedtem była firma ASG ale zerwała kontrakt z KWA. Chętnych puki co nie ma na dystrybucję a bez tego podobno repliki nie mogą być sprowadzone. Link to post Share on other sites
Szelma1981 Posted September 3, 2013 Report Share Posted September 3, 2013 Pozostaje import z WGC Shopu Link to post Share on other sites
Nath Posted September 3, 2013 Report Share Posted September 3, 2013 (edited) Rengar nie wiem kto ci sprzedał takie informacje ale chyba jest mało na bieżąco. Wyłącznym europejskim dystrybutorem KWA jest Defiance Airsoft z siedzibą w Nyon, w Szwajcari. Edited September 3, 2013 by Nath Link to post Share on other sites
Rengar Posted September 3, 2013 Report Share Posted September 3, 2013 Informację tą mam od ASG Shop. Spytałem się ich kiedy sprowadzą nowe repliki kwa i odpisali mi że na razie jest to nie możliwe bo nie ma europejskiego dystrybutora. Tak czy siak czekać na nową replikę nie będę, chciałbym tylko dowiedzieć się jak replika się spisuje i jak podatna jest na tuningi. Trzeba by to poszukać na zagranicznych forach gdzie już te emki są, niestety angielskiego nie znam, jakby ktoś poszukał takich informacji będę wdzięczny. Jeżeli replika jest w porządku to zamawiam z WGC Shopu, kumpel który z chin zamawia już się zorientował że łączny koszt sprowadzenia to 1800zł. Link to post Share on other sites
Nath Posted September 3, 2013 Report Share Posted September 3, 2013 O, to ciekawe, nawet bardzo-napisałem maila do Defiance, czy dalej robią distro KWA na EU. A co do recki-ludzie na Arnies już pozamawiali, na dniach będzie pewnie pierwsza recenzja. Link to post Share on other sites
Rengar Posted September 3, 2013 Report Share Posted September 3, 2013 Nath skoro jesteś w temacie tak dobrze obeznany daj znać Defiance odpisało i wstaw recenzję jak się ukaże Link to post Share on other sites
Nath Posted September 3, 2013 Report Share Posted September 3, 2013 (edited) Trzymam rękę na pulsie, bo sam jestem żywotnie zainteresowany tym tematem. Nie mogę edytować, prosiłbym o scalenie. No i jest prą państwa, temat na Arnies ma już dwie strony. Pierwsze wrażenia są... bardzo pozytywne! Ponoć kopniak mocniejszy niż w recoilgunach TM. Magazynki mają 30 albo 60 kulasów, można zmienić pojemność bez specjalnych narzędzi. http://www.arniesair...g-series/page-2 Edited September 3, 2013 by OFF zrobione Link to post Share on other sites
patryk910 Posted September 4, 2013 Report Share Posted September 4, 2013 O magazynkach to nie nowość problem jest w tym, że po wypruciu 30/60 kulek z maga wystaje nam języczek i mam obawy czy np przy bardziej agresywniejszym użytkowaniu nie złamie się. No i jestem ciekawy czy zmiana springa na mocniejszego da nam jeszcze większy odrzut bo na video widać było ,że system odrzutu jest zintegrowany z zespołem prowadnica-sprężyna Link to post Share on other sites
Rengar Posted September 4, 2013 Report Share Posted September 4, 2013 No właśnie o systemie odrzutu najbardziej chciałbym się więcej dowiedzieć, jak sobie poradzi z mocniejszymi springami. Chciałbym się też dowiedzieć czy zębatki rzeczywiście są mniejsze od standardowych. Także kto jest obcykany w temacie, wie gdzie szukać info proszę się dzielić nowymi wiadomościami. Link to post Share on other sites
Schwarz_Charakter Posted September 10, 2013 Report Share Posted September 10, 2013 (edited) Właśnie sobie siedzę i rozpakowuję cały ich karton :icon_biggrin: Kopią jak osioł :icon_biggrin: Edited September 10, 2013 by Schwarz_Charakter Link to post Share on other sites
wiciok Posted October 10, 2013 Report Share Posted October 10, 2013 Replika dostępna w Polsce - kontynuacja tematu tutaj: http://forum.wmasg.pl/topic/142016-rm4-erg-kwa/ Link to post Share on other sites
Recommended Posts