Attero Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 (edited) No cóż, to jest pech :icon_wink: Zauważ że tego LCTka, na WGC też nie ma. Edited September 13, 2012 by Attero Quote Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted September 13, 2012 Author Report Share Posted September 13, 2012 Nie wiem już jaką replikę zamówić, skąd kiedy i gdzie... Nie ma jakiegoś kałacha za 1000zł? Zawsze myślałem, że droższa jest M4 jako dobra replika, a tu się okazuje, że kałach jest jeszcze droższy... Na prawdę nie znajdę innego kałacha niż BOYI i CYMA? Nie ma jakiegoś porządnie zbudowanego kałacha? :( Quote Link to post Share on other sites
0wn Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 Czy ty umiesz czytać? LCT masz na gf za 1050zł. Zadzwoń, we wrześniu miała być dostawa, może mają na magazynie a na stronie nie wisi? Quote Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted September 13, 2012 Author Report Share Posted September 13, 2012 Już dawno wysłałem wiadomość. Opłaca się brać w systemie TM? http://madonion.eu/ak-74m-p14.html Ciężki wybór z tymi kałaszami, na razie LCT jest na 1 miejscu, ICS na 2. Quote Link to post Share on other sites
0wn Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 Żadnego ICS. Quote Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted September 13, 2012 Author Report Share Posted September 13, 2012 W temacie parę osób poleca ICS, no ale nic. Mam straszny mętlik w głowie (jestem w trakcie studiowania o kałaszach :P). Tak, żebym wiedział, czego mam dokładniej szukać. Innego wyboru nie mam w tym przedziale cenowym, oprócz LTC? Tzn jest to w miarę najlepszy wybór? Quote Link to post Share on other sites
0wn Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 (edited) CA steel, lct nv. vfc Edited September 13, 2012 by 0wn Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 ICS jest całkiem zabawną konstrukcją. plastikowy korpus pokryty aluminiowym sreberkiem w starych wersjach, w nowych stal, i jest to jedna z nielicznych stalowych części w nim. konstrukcyjnie ostrego w niczym nie przypomina. zapraszam na allegro, niedawno był tam VFC za 9 stówek chyba. Quote Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted September 13, 2012 Author Report Share Posted September 13, 2012 Doczytałem temat o ICS, faktycznie, plastikowe body pokryte metalem? wtf? Niestety używki mnie nie interesują, czekam na odpowiedź od gunfire, czy sprowadzą LCT, jeśli nie, to już nie wiem. Po doczytaniu jeszcze innych tematów interesuje mnie już tylko LCT/VFC, niestety to drugie zniknęło i nigdzie tego nie ma. Czy tylko ja mam problem z dorwaniem jakiegoś porządnego kałacha? ;/ Quote Link to post Share on other sites
Stilgar Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 Radzę ci zareklamować. Nigdy nic nie wiadomo Quote Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted September 14, 2012 Author Report Share Posted September 14, 2012 Niestety, na gunfire w najbliższym czasie LCT nie będzie... Chciałem wziąć inny model (104/105), ale wczoraj ktoś zawinął mi ostatnią sztukę. Wydaje mi się, że LCT będzie najlepszym wyborem, tylko niestety nigdzie tego nie ma, ma ktoś może jakieś pomysły, oprócz bez końcowego czekania na dostawę? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts