erykverg Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 Witam, Posiadam KWA USA M4A1 CQB, w którym chcę wymienic stock. lufę na precyzyjną ale... w sklepie CoyASG jedyna lufa precyzyjna do tego modelu firmy EDGI (275mm wew i 285mm zew) jest ZAWSZE niedostępna i czekają na produkt. Przeszukałem wiele wiele zagr. slepów i jest taka sama sytuacja. Znalazłem precyzyjną na 275mm (Prometh.)ale do Thompsona lub Systemy PTW CQB-R i nie wiem czy będą kompatybilne z hopem z KWA. Jest jeszcze możliwość kupienia np.300 mm i docięcia na 275mm, ale boję się że przy usuwaniu końcówki po cięciu zeszlifuję więcej niż trzeba i zrobi się końcówka jak wiadro, no chyba że sam koniec nie ma znaczenia. Dzięki za jakąkolwiek radę. Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 Nie tnie się precluf. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 Kup krótszą. Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 Oj tnie, tnie tylko potrzeba odpowiednich narzędzi. Jak nie wiesz, czy będzie kompatybilna to porównaj odcinki wchodzące w komorę hop-up. Poproś sklep o wykonanie odpowiedniego zdjęcia, jeżeli nie jest pokazane to, co widzieć potrzebujesz. Quote Link to post Share on other sites
komandoczołg Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 Każda lufa do AEG jest taka sama. Problemem będzie tylko długość. Potrzebujesz lufy do MP5 SD5,P90TR choć by nawet JBU bo innych poza promykiem lub km head nie ma. http://azteko.pl/jbu-lufa-precyzyjna-kuan-603-273mm-mp5-sd5-p90tr-p-482.html Quote Link to post Share on other sites
erykverg Posted September 20, 2012 Author Report Share Posted September 20, 2012 Ok, jeżeli koncówka jest taka sama, to te 273mm powinny być si,. Dzięki za podp. komandoczołg Quote Link to post Share on other sites
komandoczołg Posted September 21, 2012 Report Share Posted September 21, 2012 A jeszcze masz lufę do MC 51 http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=1098 tylko musisz poszukać tematów o m'kach KWA/ASG i upewnić się że wejdzie i nie będzie wystawać ci z tłumika płomienia. Quote Link to post Share on other sites
Foxtrot29 Posted September 21, 2012 Report Share Posted September 21, 2012 NIE kupuj jbu. toż stockowa luca jest lepsza niż to cudo Quote Link to post Share on other sites
komandoczołg Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 Sorki kolega ma rację w KWA gen 2 są pół precki 6,05mm i to bardzo dobrze wykonane. Efekty JBU będą minimalne w porównaniu do stocku. Quote Link to post Share on other sites
erykverg Posted September 25, 2012 Author Report Share Posted September 25, 2012 Ok. Dzięki za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts