karol_alasz Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 (edited) A ilość części, customowych czy ogólnie wymienialnych, do 1911-tek miażdży każdą inną replikę w tej konkurencji... Jak kogo stac to nawet kontener gadżetów od Brownells'a może zamawiać... Edited January 14, 2014 by karol_alasz Quote Link to post Share on other sites
Jey85 Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 Hmm, skłaniaiłem się ku glocku lub jakimś p226, widze, że dobrze by było przemyśleć to jeszcze raz. Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 Mam Siga p226r. Z konwersja, lufa jbu i gumka falcona bije jak stockowa emka SA. Okolo 50 metrow. Bardzo fajny pistolet. mobile Quote Link to post Share on other sites
Raselix Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 Do mnie dzisiaj wpadła beretka px4 prosto ze speca,na razie strzelane było tylko w domu do tarcz i muszę powiedzieć,że na 20 m skupienie jest jak w niektorych elektrykach :D.Jak zrobi się troszkę cieplej to zdam relację ze strzelanki. Quote Link to post Share on other sites
Winiacz Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 Desert Eagle TM przy minus 11 stopniach strzelał, nie syfonował, ba wywalił caluśki magazynek, i zablokował zamek po ostatnim strzale. To samo z drugim magiem. Green Gaz GFC. Moje dawne 1911 WE przy plus 10 odmawiało współpracy... Quote Link to post Share on other sites
ghost-wlkp Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 ja polecam g17 z tm replika nie do zajechania Quote Link to post Share on other sites
vhsmax Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 Czesc. Zastanawiam sie na berettami od TM. roznica miedzy modelem z nieregulowanym hopup a regulowanym wynosi jakies 150zl. Moje pytanie brzm7: czy warto? To koszt az jednego magazynka. I jesscze jedno... moze batdziej sie oplaca sciagac ze stanow, albo z azji? Podobno w stanach dostajesz dodatkowy mag? Quote Link to post Share on other sites
m1xer Posted November 16, 2015 Report Share Posted November 16, 2015 To teraz ja pozwolę sobie odkopać... przymierzam sie do zakupu boczniaka. Po przeleceniu działu widzę ze wszędzie wcześniej czy później pojawia sie by brać TM :icon_wink: Przedział finansowy to 500~800 zł, na początku chciałem glocka ale widzę ze w PL w sumie niedostępny, po przeczytaniu tego tematu szybki look na 5.1 i prawdę mówiąc nie podoba mi sie z wyglądu, za to trafiłem na model XDM-40 http://www.specshop...._-_XDM-40_-_GBB i tu moje pytanie: opłaca się wydać te 800 zł na tą replikę? Wygląda dość ciekawie, ale martwi mnie bardzo mała ilość opinii o tym modelu na forum... Jak z częściami zamiennymi? nie zamierzam nic modyfikować ale chce klamkę na kilka sezonów, części się zużywają i nie chciałbym zostać w sytuacji że jak coś padnie to pozostanie mi jako eksponat na ścianie. Quote Link to post Share on other sites
otis8 Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 hej a co sądzicie o Glock 26 Advance od TM? mam opcje nówka sztuka za 350zl Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 Jeżeli jesteś pewien, że to nie wałek, to kupuj lub daj linka. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts