SirHawk Posted November 4, 2012 Report Share Posted November 4, 2012 Hełm... Albo to, co Ci bardziej pasuje. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted November 4, 2012 Report Share Posted November 4, 2012 Teoretycznie gogle są bezpieczniejsze, ale w praktyce jest b.mała szansa aby używając okularów kulka przedostała się przez nie. Racja - szansa jest mała. Ale nie jest na tyle mała, aby była pomijalna - bo takie przypadki się niestety zdarzały i były opisywane tu na forum. Poza tym odnosiłem się również do tego fragmentu: te co podałem będą który rzecz jasna jest wyłącznie domniemaniem, które niestety może rozmijać się z rzeczywistością. Pozdrawiam i dobrej nocy życzę Quote Link to post Share on other sites
Majkii Posted November 4, 2012 Author Report Share Posted November 4, 2012 (edited) Panowie schodzimy z tematu lekko ja tu pytam przedwszystkim o broń :icon_biggrin: Co kupić wtedy? Jaką broń ? Edited November 4, 2012 by Majkii Quote Link to post Share on other sites
Guest Graszczur Posted November 4, 2012 Report Share Posted November 4, 2012 RK-02 to dobry wybór Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 RK-02 i Uvexy Quote Link to post Share on other sites
Majkii Posted November 5, 2012 Author Report Share Posted November 5, 2012 jesteście pewni co do RK-02 ? jest tak samo niezawodne jak cm028 ? i czy ma platikowy gear? Quote Link to post Share on other sites
kulesz Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 Jest nawet bardziej niezawodny. Co do gearboxa to spokojnie, siedzi tam pancerna metalowa v.3. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts