Holman Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 No chlopaku to teraz masz SPR Custom 8) Quote Link to post Share on other sites
clown Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 (edited) Witam Odświeżam temat. Jak tam sprawują się SPR/ki z nowej serii ? (z logo USMC). Nadal są problemy z HU lub/i z popychaczem ? Zastanawiam się nad zestawem SPR z lunetą M3, więc byłbym wdzięczny na wszelkie informacje ;) Edited April 16, 2007 by clown Quote Link to post Share on other sites
Baykos Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 Mam ten sam problem z komorą HU w mojej Emce GP, czy wystarczy wymiana na np Gumkę Systemy ? Jaka jest różnica między komorą HU od GP a CA, że postanowiliście ją wymienić? Quote Link to post Share on other sites
szalony jack pirat Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 Ja mam SAM-R i nie mam żadnych problemów z komorą HU. Już rpędzej w drugą stronę - komory HU CA bez oszlifowania nie wchodzą do lufy zew. G&P. Quote Link to post Share on other sites
Baykos Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 Mam następujący problem właśnie z komorą hopa, czy też gumką (nie znam sie na tym) zaczyna podkręcać po przekroczeniu pewnego progu, tyle, że ma on tolerancję na tej niebieskiej zębatce, która regulujemy 1-2 mm i jeśli nie załapię się w tym przedziale to albo (mniej) nie podkręca w ogóle, albo (wiecej) na maksa i dodatkowo w prawo. Co może być tego przyczyną? W tym momencie mam 430 fpsów a gumka stock. Czy dajny ma to wymiana na systemowską za 30 zł powinna zaradzić temu problemowi? Quote Link to post Share on other sites
Dnadablow Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 mam taki sam problem jak bajkos, mka od G&P - 450 fpsów, albo podkreca slabo, albo odrazu za mocno, nie mozna wyregulowac zeby kulka leciala w prostej lini. Gumka do wymiany? Quote Link to post Share on other sites
the punisher Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 (edited) Musze cie zmartwic poniewaz moj kumpel mial podobny problem, mianowicie 500fps gumka prometheusa a i tak kulki na koncu zasiegu lataly jak chcialy :???: jemu nic wymiana gumki nie pomogla ale sproboj moze Tobie pomoze :roll: Ale z kolei ja mam taki sam setup jak on i mi smiga bardzo ladnie... moze loteria komor hup-up ?? :roll: Edited April 18, 2007 by the punisher Quote Link to post Share on other sites
clown Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Witam. Ostatnio zauważyłem że tłumik, wraz z muszką i rurą gazową poruszają się o kilka milimetrów w lewo. Nie jest to co prawda bardzo uciążliwe ale bardzo denerwuje;). Macie jakieś pomysły żeby zlikwidować te chybotania ? Quote Link to post Share on other sites
raubritter Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Pierwsze uwagi do SPR/A 100M ;) stunigowany do 450 fps: do 700 kulek - zacinka, po sprawdzeniu okazało się że gumka hop-up jest z jednej strony pęknięta i wystaje po prawej stronie lufy - podkręcanie hop-upa powodowało do max powodowało, że co chwilę trzeba było wyjmować kulki z lufy; Po wymianie gumki na nową G&P - na razie do 3000 kulek bezproblemowo, hicapy od PJ opróżnia bezproblemowo w całości, 9,6V batka daje przyzwoity ROF, broń używam jako broń wsparcia. Szykuje się do wymiany gumki hop-up na coś lepszego. Quote Link to post Share on other sites
kubasekekek Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 witam jaki gwint ma spr prawy czy lewy Quote Link to post Share on other sites
torin Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 chciałbym się dowiedzieć na temat repliki G&P SPR/A m16 ( Extended Stock ) Jest to wersja rozszeżona - Aluminum Diecasting Body ( Special Forces 100M ) - Aluminum Rail Handguard - Aluminum One-Piece Outer Barrel - Steel Folding Front Sight - 600M Flip Up Rear Sight - Extended Battery Buttstock - Reinforced 7mm Bearing Gearbox - Metal Hop-up Chamber Chce wiedzieć co tylko się ta na temat tego modelu -Na jaką odległość strzela -Jak ze skupieniem -Czy trzeba coś na dzień dobry wymieniać -jak sprawuję się kolba taktyczna z zamieszczoną tam baterią ? -Jak możecie wstawcie parę fotek Quote Link to post Share on other sites
adid Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 http://www.redwolfairsoft.com/redwolf/airs...il?prodID=23690 FOTY Mam zamiar go wkrotce zamowic wiec za jakis czas moze cos skrobne :mrgreen: . Bylbym wdzeczny jakby ktos kto mial z nim lub z innym spr G&P do czynienia niech sie glebiej wypowie, bo na razie tylko o awariach slysze :twisted: . Z gory dzieki Quote Link to post Share on other sites
clown Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Od kwietnia mam SPR'e i żadnych kłopotów nie było. Oprócz jednej zacinki, ale to była wina złych kulek. Dodam, że była kupiona w polsce. Dokup sobie odrazu jakiegoś hi-capa, mid z G&P z czasem tnie się. Quote Link to post Share on other sites
adid Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Midy trzeba silikonem od czasu do czasu potraktowac :uśmiech: . W polsce nie oplaca sie kupowac giwer przekracajacych kwote 1500zl, SPR z redwolfa ktora w polsce jest za 1999zl (asgshop), po przeliczeniu na zl wyszlo mi 843zl. Przesylka 400-500zl i 700 zaoszczedzone ;-) . Oczywiscie potem moze byc problem jak sie replike rozwali bez naszej winy, z gwarancja raczej wiele nie zdzialamy :killer: . Dzieki za info Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts