Grim_Warrior Posted December 23, 2012 Report Share Posted December 23, 2012 Czołem, też mam kilka pytań: 1. Gdzie można dostać wersję Sopmod? Na polskich sklepach obecnie jest tylko zwykła, i tak może dopiero za miesiąc ją kupię więc mogą być przypuszczenia. 2. Czy w wersji Sopmod jest możliwość przerzucenia kabli na przód by batka mieściła się w atrapie ANPQ? 3. W wersji z kablami z tyłu jest gdzieś miejsce na MOSFET? Miałem ten układ w swojej GF416, bardzo poprawia działanie repliki oraz przedłuża żywotność batki. Chcę go mieć w każdej swojej replice, w tym przyszłej B4A1 4. Jaka jest różnica między wersją dostępną dziś, a poprawioną, jak pisaliście wyżej. 5. Ile według was pociągną standardowe bebechy na batce Lipo 7.4 6. Replika nadal jest u ANR-a? Można się z nim jakoś zgadać by sobie postrzelać, o ile nadal siedzi we Wrocku? Quote Link to post Share on other sites
EricSs0n Posted December 23, 2012 Report Share Posted December 23, 2012 Chodzą plotki że podobno wysoka przecena BOLTA na speshopie (z 1200zl na 900zl) była powodem iż replice szybko psuł sie gb i podobno replika ta już nie będzie wprowadzona do obiegu na specku. Sam fakt że takie coś obilo mi sie o uszy jest straszny, nie wiem jak to sie ma w praktyce ale PocZekam na jakieś opinię od użytkowników którzy replikę posiadają już dłuższy czas. Również chętnie sie dowiem kiedy wersja SOPMOD zagosci w Polskich sklepach :d Quote Link to post Share on other sites
EricSs0n Posted December 30, 2012 Report Share Posted December 30, 2012 Czołem, też mam kilka pytań: 1. Gdzie można dostać wersję Sopmod? Na polskich sklepach obecnie jest tylko zwykła, i tak może dopiero za miesiąc ją kupię więc mogą być przypuszczenia. 2. Czy w wersji Sopmod jest możliwość przerzucenia kabli na przód by batka mieściła się w atrapie ANPQ? 3. W wersji z kablami z tyłu jest gdzieś miejsce na MOSFET? Miałem ten układ w swojej GF416, bardzo poprawia działanie repliki oraz przedłuża żywotność batki. Chcę go mieć w każdej swojej replice, w tym przyszłej B4A1 4. Jaka jest różnica między wersją dostępną dziś, a poprawioną, jak pisaliście wyżej. 5. Ile według was pociągną standardowe bebechy na batce Lipo 7.4 6. Replika nadal jest u ANR-a? Można się z nim jakoś zgadać by sobie postrzelać, o ile nadal siedzi we Wrocku? Niestety znam odpowiedź tylko na pierwsze pytanie. Replika nie trafiła jeszcze do obiegu, i narazie chyba nie wiadomo kiedy wyjdzie na światło dzienne. Można przypuszczać iż replika pojawi się najszybciej na Specshopie ponieważ jest to chyba dotychczasowo jedyny Polski sklep w którym się pojawiła pierwsza wersja. Temat ten niestety trochę zamarł i brak konkretnych odpowiedzi. Szkoda bo napaliłem się na tą replikę. Quote Link to post Share on other sites
Dudek Javny Posted December 31, 2012 Report Share Posted December 31, 2012 Monitorujcie blog EKK, powinna pojawić się pisemna recenzja B4A1 z materiału wideo SCDTV. Quote Link to post Share on other sites
EricSs0n Posted December 31, 2012 Report Share Posted December 31, 2012 Jakbyś mógł podać link do bloga :x. Z góry dzięki. Quote Link to post Share on other sites
Marrtinez Posted December 31, 2012 Report Share Posted December 31, 2012 Ehh... ciężko w google wpisać "blog ekk asg"? http://ersoftkk.pl/ Quote Link to post Share on other sites
l_isek Posted August 17, 2013 Report Share Posted August 17, 2013 Nowe KWA EBR ponoć działa na podobnej zasadzie, no ale ma pancerny gearbox :) Quote Link to post Share on other sites
Kotex Posted April 26, 2017 Report Share Posted April 26, 2017 Czołem Panowie, z góry przepraszam za odkop ale skoro jest już temat o replice nie widziałem sensu w startowaniu nowego - otóż jak dobrze widzę, temat B4A1 ucichł i od paru lat nikt o tej replice nie wspominał. Ja, po przeglądaniu kilkuletnich wpisów i recenzji oraz po krótkim namyśle, kupiłem niedawno od znajomego używkę, (choć strzelaną bardzo mało, zaraz po zakupie chłop przestał się strzelać, przesiadł się na motor jeżeli chodzi o hobby) B4A1, w wersji nieorisowanej. Jest to na 100% owy Bolt o którym mowa, choćby z racji na pudełko czy miodny w moim odczuciu odrzut przy pociągnięciu spustu. Otóż czy jest jest wśród żywych osoba która posiada tą replikę? Podzieli się jakimiś przemyśleniami, radami itd? Z góry dziękuję, i życzę udanego popołudnia ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts