DratwaJAV Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 (edited) Witam! Patrzac na wymagania niektorych druzyn jesli chodzi orekrutacje wydaje mi sie, ze bede grak bez stalej ekipy. Czy taj sie da, grac, bedac wolnym strzelcem bez stalej ekipy? Uczeszczac tylko na spotkania otwarte, ale co z wiekszymi strzelankami? Czy musze byc w druzynie aby w nich uczeszczac? Edited November 6, 2012 by DratwaJAV Quote Link to post Share on other sites
proteziaksaspl Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Da się bawić jako "wolny strzelec". Na zlotach nie wymaga się przynależności do jakiejś grupy (raczej). Quote Link to post Share on other sites
otix96 Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Da się ! Quote Link to post Share on other sites
OgarnijRozkme Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Witam! Patrzac na wymagania niektorych druzyn jesli chodzi orekrutacje wydaje mi sie, ze bede grak bez stalej ekipy. Czy taj sie da, grac, bedac wolnym strzelcem bez stalej ekipy? Uczeszczac tylko na spotkania otwarte, ale co z wiekszymi strzelankami? Czy musze byc w druzynie aby w nich uczeszczac? Aż tak duże te wymagania? Możesz podać przykłady? Pytam z ciekawości, sam jestem w tym nowy, chcę się zorientować w temacie. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Nie wiem czy dobrze rozumiem ten bełkot ale pytasz, czy da się strzelać bez przynależności do "teamu"? No pewnie, że się da... W zasadzie ja wole bez :D. Quote Link to post Share on other sites
virusotron Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Nikt Cie nie zmusi do przynależności do teamu. Wielkie strzelanki to tez nie problem. Quote Link to post Share on other sites
proteziaksaspl Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 (edited) @OgarnijRozkme Chodzi o to, że jedne zespoły przyjmują dosłownie każdego, a inne mają wymagania dot. umundurowania albo unifikacji sprzętowej. Edited November 6, 2012 by proteziaksaspl Quote Link to post Share on other sites
Kuba Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Które w wymiernej ilości wypadków okazują się farsą i kpiną. A poza tym, to prawdziwy AS poznaje się dopiero po przyjęciu do jednej z pięciu rodzin i ucałowaniu sygnetu padrina... ;-) Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Bo wbrew temu, co wielu twierdzi- airsoft polega na napierdzielaniu w siebie kulkami a nie na baletach... Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 (edited) Dokładnie tak jak napisali Virus i Dexter, ale miło mieć kolegów, na których można liczyć w sytuacji konieczności pożyczenia repliki, kulek lub pomocy przy awarii sprzętu, dojazdu na imprezę itp. :icon_biggrin: Edited November 7, 2012 by Powała Quote Link to post Share on other sites
marcinus Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Czy da się tak grać to pewnie zależy od miejscowych zwyczajów i układów. U nas na cotygodniowych strzelaniach na Sadecczyźnie może 1/5 osób jest formalnie zrzeszona ale nie ma problemu żeby pożyczyć od kogoś batkę, replikę albo załatwić transport. Quote Link to post Share on other sites
l_isek Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Taa niektóre teamy mają kosmiczne wymagania, ale czasem warto się z nimi spotkać bo może wymagania są tylko na papierze. Co do imprez i strzelanek to łatwiej działa się w grupie (też zależy od osobistych predyspozycji) i ma się większą skuteczność i siłę ognia. Quote Link to post Share on other sites
virusotron Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Bycie w Teamie ma swoje plusy i minusy.....Bycie wolnym strzelcem ma swoje plusy i minusy. Mają one wpływ na rozgrywkę, ale nie na sam fakt uczestnictwa. Quote Link to post Share on other sites
DratwaJAV Posted November 7, 2012 Author Report Share Posted November 7, 2012 Dzieki wielkie ;) Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 @Dratwa, napisałem do Ciebie PW. :icon_mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts