EndeBeats Posted May 20, 2015 Report Share Posted May 20, 2015 Polecam, zamówiłem parę dupereli, zapłaciłem tego samego dnia rano, a po południu dnia następnego paczka została już wysłana. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted May 22, 2015 Report Share Posted May 22, 2015 Zakup w piątek w południe, paczka w środę u mnie. Nie wiem dlaczego nie została nadana w poniedziałek, może sporo zamówień miał sklep przez weekend. Wszystko ok, towar zgodny z opisem, działa. Polecam. Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 (edited) Dzisiaj byłem z bowmanem na reklamacji w sklepie stancjonarnym. Z pracownikiem sklepu na miejscu zgodnie stwierdziliśmy, że jednak coś mu jednak dolega i po dłuższej rozmowie doszliśmy do porozumienia w postaci zwrotu gotówki. Fajnie, że w końcu udało się dojść do porozumienia, a wystarczyło pojawić się w sklepie stacjonarnym i chwilę porozmawiać w cztery oczy. Tutaj plus dla sklepu z polubowne załatwienia sprawy. Minus jest taki, że chyba bodajże właściciel sklepu za to, że sprawę opisałem na WMASGu ciągle krzyczał na mnie, gdy rozmawiałem z pracownikiem (co nie ułatwiało rozmowy, bo wszystkich nas nerwy poniosły) i dał mi szlaban na pojawianie się w sklepie stacjonarnym. Szkoda, bo chciałem u nich zakupić Combat Pantsy od TMC i będę musiał jechać do konkurencji. Ogólnie pierwszy raz się spotkałem w jakimkolwiek sklepie ASG z taką sytuacją aby ktoś tak podnosił głos na mnie. Jednym słowem poczułem się potraktowany jak gówno. Edited June 23, 2015 by gloomer Quote Link to post Share on other sites
Puloman Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 Polecam. Zamówiłem dystanser i kulki. Jako jedyny sklep chyba ma G&G 0.25. Szybka przesyłka. Ogólnie +. Quote Link to post Share on other sites
ziom649 Posted August 11, 2015 Report Share Posted August 11, 2015 Średnio polecam. Szybka wysyłka ,ale zamówiłem u nich Skirmrich Jumpera od TMC ,a przyszedł N Jump 40 zł tańszy. Oczywiście te 4 dychy mi zabrali :icon_cry: Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted August 11, 2015 Report Share Posted August 11, 2015 Rozumiem, że nawet im tego nie zgłosiłeś? :icon_lol: Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted August 11, 2015 Report Share Posted August 11, 2015 A po co? Lepiej potem psioczyć na sklep. Lepiej przyjść i biadolić (po miesiącu albo w internecie), że towar nie taki. Czemu nie zgłosiłeś? Standardowa odpowiedź - nie chciało się, to tylko dyszka (ale wystarczająco dużo, by robić sklepowi lub sprzedawcy małe piekiełko). Jak sprzedawca radzi "weź pan paragon to odmienisz w razie, gdyby było złe" to mów, że nie potrzebujesz, bo na pewno jest dobre. Następnego dnia przyjdź i biadol, że nie takie, że sprzedawca paragonu nie dał i żądaj zwrotu lub zamiany. Ech... Klienci, gdyby nie to, że dzięki nim mam pracę (nie w Deltashopie, ale pewnie doświadczenia mamy podobne) to bym chyba połowę z nich wystrzelał. Quote Link to post Share on other sites
ziom649 Posted August 11, 2015 Report Share Posted August 11, 2015 No przepraszam :icon_cry: Wczoraj przyszła ,ale nie chce mi się bawić w odsyłanie. Ale czy w paczce nie powinno być paragonu? Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted August 11, 2015 Report Share Posted August 11, 2015 Mogli wystawić fakturę vat, która jest tak samo ważnym (a nawet lepszym, bo nie wyblaknie tak szybko) dowodem sprzedaży. Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted August 11, 2015 Report Share Posted August 11, 2015 To się nie baw, ale tak jak napisał MarekMac, nie biadol później na sklep. Quote Link to post Share on other sites
szadziak Posted September 9, 2015 Report Share Posted September 9, 2015 Ze wszystkich sklepow w ktorych zaopatrywalem sie w szpej Delta wypadla najgorzej, ale i tak koncowo chlopaki wyszli z twarza. Asortyment dobry, bo mega duzo rzeczy na stanie i nie trzeba zamawiac w wielu miejscach (tak trzymac !! ),ale bajzel przy zamowieniu i reklamacji. Dodatkowo tlok czeskiej produkcji airsoftpro ktore okazal sie dosc badziewny (sruba mocujaca o rozmiar za mala ?) +mosfet jefftrona zfajczony przy pierwszej probie odpalenia. Niestety nie ma jak udowodnic wadliwosci takiego ukladu (jak i bledu montazu wg oficjalnej instrukcji ze strony jefftron), wiec to tylko osobiste doswiadczenia w ramach przestrogi zeby uwazac przy zakupie owych produktow i ew rejestrowac proces montazu. A co do bajzlu z zamowieniem, paczka przyszla bez jednego produktu, na paragonie pozycja istniaja z wlasciwia cena ale niewlasciwym produktem (opisanym jako przesylka) . Po zlozeniu reklamacji przez strone z zamowieniem dlugo cisza. Dopiero kontakt bezposredni na skrzynka mejlowa poskutkowal przyjzeniem sie sprawie i w ostatecznosci po paru dniach wysylka brakujacego sprzetu na podany adres. Tak czy inaczej ze wg. na dostepnosc produktow, oraz ceny nie odbiegajace od standardow rynkowych na pewno zawitam u nich ponownie. Duzy + za wzorowy kontakt telefoniczny przy pierwszym zamowieniu i mala uwaga na przyszlosc. Jesli chcecie wyslac zamowienie niekompletne to informujcie klientow. Kazdy przeciez wpisuje nr telefonu / meil przy rejestracji i taka wiadomosc na pewno bedzie mile widziana, zamiast otwierac paczki w ktorej nie ma wszystkiego tuz przed wymiana kompozytu... :maniak_luzik: Pozdrawiam ! Quote Link to post Share on other sites
MattyR Posted September 11, 2015 Report Share Posted September 11, 2015 W tym tygodniu zamówiłem komorę Hop-Up do M4 gen. 2, tą najprostszą, a już wczoraj udało mi się ją odebrać. Z pewnością dość szybka przesyłka, to trzeba przyznać, lecz produkt i jego jakość, żenada. Dostałem komorę, której nie idzie złożyć w całość. Po pierwsze ramię od dociskania hop'a miało za ciasną dziurkę i nie można było wepchnąć pinu. Po drugie bolec, na który nakłada się pokrętło do regulacji hop'a był zbyt wąski, a kółko latało na nim jak chciało, w ogóle nie trzyma ustawienia hop'a (cały czas wraca na pierwotną pozycje). Poza tym pierścienie, które nakłada się na wystające elementy, co by nic nie uciekło, są tak twarde, że nie da się ich wepchnąć na swoją pozycje. Na stronie widnieje informacja odnośnie czasu, który trzeba poświęcić na składanie komory i jest to czas do 5 minut, zaś mi zajęło to, aż 39 minut, a komora nadal była w częściach. Komora PDI, którą dostałem prawie rok temu też nie zachwycała, śrubki nie trzymały nacisku na gumkę, natomiast gdy zamówiłem zwykły stalowy cylinder, dostałem niklowany (15 zł droższy). Nie mniej jednak, sklep popełnia błędy i najwidoczniej nie sprawdza swojego towaru tak jak powinien. Pozostałe zamówienia na plus. Sklep polecam tylko w nagłych przypadkach, gdy w tych dobrych sklepach nie ma tego, czego chcemy. Pozdrawiam, M. Quote Link to post Share on other sites
Mariusz_Piwowar Posted October 13, 2015 Report Share Posted October 13, 2015 beznadzieja, na stronie towar jest, 3 dni po zamowieniu piszą że "....eee jednak nie mamy może coś innego". Dno. Zobaczymy jak szybko zwrot kasy przyjdzie. Quote Link to post Share on other sites
roooky88 Posted October 23, 2015 Report Share Posted October 23, 2015 A ja sklep polecam. Gumka promyka na 2 dzień u mnie :) Quote Link to post Share on other sites
wredny_bo_trzeźwy Posted November 6, 2015 Report Share Posted November 6, 2015 Pomimo, że zakup nie doszedł do skutku, to jednak wypada wystawić opinię pozytywną. Zamówiłem, okazało się, że towaru jednak nie ma, jednakże sklep próbował sie ze mną skontaktować w celu oddania kasy/zaproponowania czego innego - dawali dobrą zniżkę na inny podobny produkt, ale nie byłem zainteresowany. Koniec końców bez problemu dogadaliśmy się w sprawie zwrotu kasy. Quote Link to post Share on other sites
Mariusz_Piwowar Posted January 25, 2016 Report Share Posted January 25, 2016 I znowu dno, na stronie twierdzą ze mają zestaw multicam Gen 2 w XL. Piszę-potwierdzają tak mamy. Wysyłają gen1.....Na zwrot czekam już ponad 10 dni a z ich strony żadnego odezwu. Czekam jeszcze te 4 ustawowe dni i zgłaszam sprawe do UOKIK. DNO a nie sklep Quote Link to post Share on other sites
PUMPA Posted January 25, 2016 Report Share Posted January 25, 2016 Potwierdzam, czekam na zwrot pieniędzy od 20 grudnia Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted January 25, 2016 Report Share Posted January 25, 2016 (edited) Ja natomiast polecam, 3 zamówienia w styczniu i wszystko było wysyłane zaraz na drugi dzień (płaciłem zawsze pod wieczór). Edyta: Literówka. Edited January 25, 2016 by EndeBeats Quote Link to post Share on other sites
PUMPA Posted January 26, 2016 Report Share Posted January 26, 2016 Sprawa się wyjaśniła. Sklep przeprosił i zwrócił pieniaźki, więc pozytywnie :) Quote Link to post Share on other sites
Mariusz_Piwowar Posted January 26, 2016 Report Share Posted January 26, 2016 ja nadal czekam kasa miala byc dzisiaj.. nadal nie ma, chyba zgłoszę sprawę gdzies bo to walenie w bambus ewidentne Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted February 24, 2016 Report Share Posted February 24, 2016 Ja dokonałem zamówienia w poniedziałek a we wtorek paka w paczkomacie. Więc muszę pochwalić sklep za szybkość w wysyłce :). Quote Link to post Share on other sites
janekbananek Posted March 11, 2016 Report Share Posted March 11, 2016 Mam szybkie pytanie. W sklepie deltashop plecaki Wisport Sparrow 30 są podejrzanie tanie, zamiast kosztować 350 zł jak w innych sklepach, kosztują 259... Niby promocja... ale coś mi nie pasuje. Mam się czego obawiać? Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted March 11, 2016 Report Share Posted March 11, 2016 Państwa islamskiego. Ze strony Delty, niczego się obawiać nie musisz. Quote Link to post Share on other sites
janekbananek Posted March 11, 2016 Report Share Posted March 11, 2016 Dzięki za błyskawiczną odpowiedź! W takim razie biorę ;) Quote Link to post Share on other sites
CiV_1994 Posted March 12, 2016 Report Share Posted March 12, 2016 Sam kupowałem u nich Sparrowa II, też miałem lekkie obawy w związku z ceną. Problemów nie było żadnych kontakt ze sprzedawcą doskonały, sklep absolutnie polecam, podobnie jak plecak. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts