Ghost Sniper1 Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 Siemka !!! Jestem świerzakiem i chcialbym sobie kupic snajperke typu remington 700 na sprezyne lub jesli znajdziecie automat ( ps. nie sr 15 itd.) moj budzet to 1000 zł. PS. Wiem chce byc snajperem i nie pisac ze lepjej szturmowcem ;) Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 dołóż jeszcze 2000zł i wróć. Quote Link to post Share on other sites
Ghost Sniper1 Posted November 10, 2012 Author Report Share Posted November 10, 2012 Dajcie linka a nie mnie uczcie nie o to was prosze. Quote Link to post Share on other sites
durrr Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 Ty chcesz za tego tysiaka "snajperkę" czy samą bazę pod snajperkę? Określ sie to obeznanym w temacie będzie łatwiej doradzić Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 To powinno Cię zainteresować: http://forum.wmasg.pl/topic/122641-poradnik-maniaka-dla-poczatkujacych/ http://forum.wmasg.pl/topic/86254-zielony-snajper/ Quote Link to post Share on other sites
otix96 Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 dołóż jeszcze 2000zł i wróć. Wszystko wyjaśnił ! Quote Link to post Share on other sites
Ghost Sniper1 Posted November 10, 2012 Author Report Share Posted November 10, 2012 Moze bardziej jakas parasnajperke typu Heckler & Koch PSG1 , lub cos maszynowego co niezle wyglada z przyrzadami optycznymi :icon_wink: Moze byc tez jakis Dragunov automatyczny. Proszę was tylko o link na parasnajperke do 1000 zł. PS. Wcale nie musze byc snajperem i kampic aby miec parasnajperke :icon_wink: Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 PSG1? Wróć do postu Dextera. Mając 1000zł możesz kupić przyzwoitą replikę szturmową i na niej zamontować przyrządy optyczne. Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 A co myślisz o takiej opcji? Kupujesz M14 G&G, puki co masz świetny karabin szturmowy a jak dozbierasz troszkę kasy to robisz tuning i masz znakomity karabin wyborowy. W stocku masz bardzo dobrą gumkę HU i preckę (może nie jest to hi-endowa lufa ale lepsze niż chiński stock), wsadzasz mocniejsza sprężynę i masz tak z 450fps. Quote Link to post Share on other sites
SnajperSWD Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 Za tą kasę możesz szukać jedynie bazy pod snajperkę. W ASG karabin który wygląda jak snajperka nie oznacza snajperskich osiągów. Quote Link to post Share on other sites
Ghost Sniper1 Posted November 10, 2012 Author Report Share Posted November 10, 2012 Co myslicie o SVD od Cymy ?? Quote Link to post Share on other sites
SnajperSWD Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 Masz o nim temat. Quote Link to post Share on other sites
Ghost Sniper1 Posted November 10, 2012 Author Report Share Posted November 10, 2012 Mozesz dac linka bede wdzieczny ;) Quote Link to post Share on other sites
SnajperSWD Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 http://forum.wmasg.pl/topic/117291-swd-aeg-by-cyma/page__st__60__hl__+swd%20+cyma#entry1757892 Quote Link to post Share on other sites
Ghost Sniper1 Posted November 10, 2012 Author Report Share Posted November 10, 2012 Może inaczej chce mieć replikę parasnajperki . Nie podoba mi się żaden szturmowej ani ak ani m4 chce po prostu mieć jakąś snajpe . Bardzo podoba mi się l96a1 i nie wiem czy jest może jakas automatyczna ponieważ nie wiem czy sprezynowy to dobry wybór ponieważ cechuje się niska szybkostrzelnoscia i teraz mam pytanie do kogos kto ma sprezynowke i wypowiedział się jak się sprawdza w bitwie . ;) Może inaczej chce mieć replikę parasnajperki . Nie podoba mi się żaden szturmowej ani ak ani m4 chce po prostu mieć jakąś snajpe . Bardzo podoba mi się l96a1 i nie wiem czy jest może jakas automatyczna ponieważ nie wiem czy sprezynowy to dobry wybór ponieważ cechuje się niska szybkostrzelnoscia i teraz mam pytanie do kogos kto ma sprezynowke i wypowiedział się jak się sprawdza w bitwie . ;) SRY ZA POWTÓRZENIE Quote Link to post Share on other sites
Reegz Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 Już dwa razy przerabiałem temat o replikach snajperskich i mogę śmiało stwierdzić, że to samowolne skazywanie się na cierpienie. Nie ma "ałtokampów" rodem z CS-a które cechują się małą szybkostrzelnością i dużą mocą. Moim zdaniem jak już serio chcesz mieć jakąś replikę snajperską to kup Bar-10 od JG poszukaj kogoś kto zrobi ci części na zamówienie, dokupujesz gumkę i lufę, te czynności wyjdą coś ponad 1000zł więc pewnie odpada, ale powracając czemu snajperstwo to cierpienie. Nawet jak masz replikę snajperską po super uber tuningu to masz i tak nie wiele większy zasięg od elektryka za 1000zł lub i tańszych chinczoli (a dostać serie po twarzy gdy się leży to serio niemiła sprawa). Latanie z taką repliką trzeba naprawdę lubić. Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 Zrób jak pisałem, kup M14 G&G, wsadź mocniejszą sprężynę i wal na singlu. Snajperkę sprężynową miałem, wartą około 4k i szybko ją sprzedałem. Mimo wszystko M14 bardziej mi przypadło do gustu, nie trzeba aż tak wiele czasu aby się z nią obyć, zabawa w snajpera to niestety wiele godzin ćwiczeń aby poznać własną replikę, jak strzela na jakich dystansach o strzelaniu do ludzi w ruchu już nie wspomnę ;P Quote Link to post Share on other sites
Ghost Sniper1 Posted November 10, 2012 Author Report Share Posted November 10, 2012 You-dasz mógłbyś podać linka do tej m14 z jakiegoś zaufanego sklepu oczywiście ;) Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_241_45&products_id=1259&name=G&G_-_Combat_Machine_-_GR14_Black_Stock http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_241_45&products_id=1258&name=G&G_-_Combat_Machine_-_GR14_Imitation_Wood_Stock Quote Link to post Share on other sites
Ghost Sniper1 Posted November 10, 2012 Author Report Share Posted November 10, 2012 Dzięki ;) Quote Link to post Share on other sites
Ghost Sniper1 Posted November 10, 2012 Author Report Share Posted November 10, 2012 A który kolor lepszy ??? :) Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 Przecież to prowokacja. ... albo sześciolatek. Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted November 11, 2012 Report Share Posted November 11, 2012 Wyboru nie masz, tylko drewnopodobne są dostępne ;P (przynajmniej na specshopie). Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted November 11, 2012 Report Share Posted November 11, 2012 Dołóż 2000zł i wróć. Potarzam się? A, to sorry. Quote Link to post Share on other sites
Ghost Sniper1 Posted November 16, 2012 Author Report Share Posted November 16, 2012 I jeszcze jedno pytanlo może głupie ale chce sie upwenić cczy ta szyna ris bedzie pasowala do tej M14 G&G Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts