Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

A co myślisz o takiej opcji? Kupujesz M14 G&G, puki co masz świetny karabin szturmowy a jak dozbierasz troszkę kasy to robisz tuning i masz znakomity karabin wyborowy. W stocku masz bardzo dobrą gumkę HU i preckę (może nie jest to hi-endowa lufa ale lepsze niż chiński stock), wsadzasz mocniejsza sprężynę i masz tak z 450fps.

Może inaczej chce mieć replikę parasnajperki . Nie podoba mi się żaden szturmowej ani ak ani m4 chce po prostu mieć jakąś snajpe . Bardzo podoba mi się l96a1 i nie wiem czy jest może jakas automatyczna ponieważ nie wiem czy sprezynowy to dobry wybór ponieważ cechuje się niska szybkostrzelnoscia i teraz mam pytanie do kogos kto ma sprezynowke i wypowiedział się jak się sprawdza w bitwie . ;)

Może inaczej chce mieć replikę parasnajperki . Nie podoba mi się żaden szturmowej ani ak ani m4 chce po prostu mieć jakąś snajpe . Bardzo podoba mi się l96a1 i nie wiem czy jest może jakas automatyczna ponieważ nie wiem czy sprezynowy to dobry wybór ponieważ cechuje się niska szybkostrzelnoscia i teraz mam pytanie do kogos kto ma sprezynowke i wypowiedział się jak się sprawdza w bitwie . ;)

SRY ZA POWTÓRZENIE

Już dwa razy przerabiałem temat o replikach snajperskich i mogę śmiało stwierdzić, że to samowolne skazywanie się na cierpienie.

Nie ma "ałtokampów" rodem z CS-a które cechują się małą szybkostrzelnością i dużą mocą. Moim zdaniem jak już serio chcesz mieć jakąś replikę snajperską to kup Bar-10 od JG poszukaj kogoś kto zrobi ci części na zamówienie, dokupujesz gumkę i lufę, te czynności wyjdą coś ponad 1000zł więc pewnie odpada, ale powracając czemu snajperstwo to cierpienie. Nawet jak masz replikę snajperską po super uber tuningu to masz i tak nie wiele większy zasięg od elektryka za 1000zł lub i tańszych chinczoli (a dostać serie po twarzy gdy się leży to serio niemiła sprawa). Latanie z taką repliką trzeba naprawdę lubić.

Zrób jak pisałem, kup M14 G&G, wsadź mocniejszą sprężynę i wal na singlu.

Snajperkę sprężynową miałem, wartą około 4k i szybko ją sprzedałem. Mimo wszystko M14 bardziej mi przypadło do gustu, nie trzeba aż tak wiele czasu aby się z nią obyć, zabawa w snajpera to niestety wiele godzin ćwiczeń aby poznać własną replikę, jak strzela na jakich dystansach o strzelaniu do ludzi w ruchu już nie wspomnę ;P