Mintaj123456 Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 Witam mam problem z zakupieniem broni ;/ Na oku mam to cacko :http://www.sklep.air...go-JG067MG.html ale nie mam zielonego pojęcia czy ta broń jest wytrzymała i czy sklep jest zaufany itd Lubie broń krótką więc wybrałem tą Mp5 a po za tym mam tylko 400 zł chciałbym kupić pistolet ale są tylko gazowe a gaz w zimie nie działa a elektryczny pistolet jest bardzo słaby jeśli macie jakieś propozycje prosze piszcie i prosił bym o wyrażenie swojej opini na temat tej broni z góry dzieki !!! Quote Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 Możesz brać. Quote Link to post Share on other sites
Mintaj123456 Posted November 21, 2012 Author Report Share Posted November 21, 2012 A wytrzymałe to będzie ? Quote Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 Jak nie będziesz wyważał drzwi, robił pompek na tej replice to powinna jakiś czas wytrzymać. A i elektryki nie są słabe, a niektóre gazówki działają w zimę. Quote Link to post Share on other sites
Mintaj123456 Posted November 21, 2012 Author Report Share Posted November 21, 2012 Chodzilo mi o pistolet elektryk bo nie znalazłem elektrycznego pistoletu więcej niż 250 FPS Quote Link to post Share on other sites
Filavandrel Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 (edited) a po co ci więcej ?? pistolet używasz jak ci braknie bb w głównej (a nie ma czasu nasypać do maga) lub w budynku gdy główna będzie za silna a tam masz odległości 5-10m z elektrycznych to polecam CM030 ver.II Glock 18c mały, niezawodny i o skutecznym zasięgu ;) w promocji są teraz na azteko.pl wychaczysz poniżej 200 zł Edited November 21, 2012 by Filavandrel Quote Link to post Share on other sites
Mintaj123456 Posted November 21, 2012 Author Report Share Posted November 21, 2012 Dzieki za pomoc Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted November 22, 2012 Report Share Posted November 22, 2012 Z tym, że przy klocku musisz się liczyć z tym, że zasięg rzutu nim jest większy niż strzału z niego. Quote Link to post Share on other sites
qweas74 Posted November 22, 2012 Report Share Posted November 22, 2012 (edited) Ja tylko ostrzegam co do tego sklepu bo zebrał sporo negatywnych opinii, także bądź ostrożny. Tutaj masz opinie http://wmasg.pl/pl/shops/show/69292 Edited November 22, 2012 by qweas74 Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 22, 2012 Report Share Posted November 22, 2012 Ja tylko ostrzegam co do tego sklepu bo zebrał sporo negatywnych opinii, także bądź ostrożny. Tutaj masz opinie http://wmasg.pl/pl/shops/show/69292 Ta? Świeże opinie? bo nie chce Cię martwić, ale ten sklep to TO SAMO, CO GUNFIRE. Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted November 22, 2012 Report Share Posted November 22, 2012 Z tym, że przy klocku musisz się liczyć z tym, że zasięg rzutu nim jest większy niż strzału z niego. Co jak co, ale akurat zasięg wystrzelonych kulek z CM.030 w stosunku do ich prędkości wylotowej jest bardzo dobry (przekracza granicę 40 metrów na kulkach 0,2g). Problemem jest natomiast prędkość z jaką kulki lecą, co znacznie utrudnia trafienie czegokolwiek na tym dystansie. Quote Link to post Share on other sites
zuczek Posted November 22, 2012 Report Share Posted November 22, 2012 Z tym, że przy klocku musisz się liczyć z tym, że zasięg rzutu nim jest większy niż strzału z niego. Powinieneś kiedyś postrzelać z mojego. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted November 22, 2012 Report Share Posted November 22, 2012 Powinieneś kiedyś rzucić swoim. Nie przeczę, zasięg jak na 180fps jest fajny. Jak na 180fps... Nie zmienia to nadal faktu, że to jest 180fps. I nadal zasięg rzutu jest większy :D. Tego często gęsto nawet w pomieszczeniach nie czuć przy ciuchach jesienno-zimowych. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 22, 2012 Report Share Posted November 22, 2012 nawet w pomieszczeniach nie czuć przy ciuchach jesienno-zimowych. Zgadzam się w 100%, jeżeli nie usłyszysz, że dostajesz, toś terminator. Quote Link to post Share on other sites
AroBron_pl Posted November 22, 2012 Report Share Posted November 22, 2012 Ja przede wszystkim zalecałbym abyś podał budżet jaki posiadasz na zakup pierwszej broni i wówczas postaramy się coś doradzić. Sklepów internetowych jest kilka,sam posiadam jeden dobry i sprawdzony,gdzie jest także taniej. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts