Dworaf Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 (edited) Witam. Kupiłem niedawno moją pierwszą replikę. Jest to shotgun firmy AGM(003). Wybrałem wersje z kolbą. Popsuło mi się (także nie dawno) trzymanie cylindra. Zamawiam 2x cylindry. A tu rodzi się pytanie. Czy chwyt pistoletowy pasuje do wersji z kolbą?Wziąłbym to za 1 przesyłką. Kolbę będę mieć do zielonej taktyki, a chwyt do CQB, ponieważ ciężko będzie mi się chodziło z prawie metrową repliką. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Edited December 10, 2012 by Dworaf Link to post Share on other sites
Alanos Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 Jestem niemal pewien że będzie pasował, kwestia wykręcenia śrubek i wkręcenia chwytu zamiast kolby. Ale głowy nie dam uciąć. Link to post Share on other sites
wiciok Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 A temat o tej replice to się raczyło przeczytać? No właśnie. Bardzo też ciekawi mnie fakt, w jakim to sklepie są dostępne części do tej repliki... Link to post Share on other sites
Recommended Posts