Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Kamuflaże Świata !

Recommended Posts

Jeśli chodzi o mnie to najbardziej cenię sobie Cadpata i DPMa za ich użyteczność w terenie. Cadpata nie miałem nigdy na sobie, ale mam nadzieję że w końcu dorwę jakiś kontrakt. Dpm jest bardzo wygodny i funkcjonalny a do tego bardzo dobrze maskuje.

Z pustynnych Desert DPM i amerykański pikselowy (Marpat?)

Dzisiaj specshop dodał to na FB :icon_wink:

Już dzisiaj na targach Shot Show będzie miała premierę najnowsza wersja kamuflażu A-TACS firmy Digital Concealment Systems: A-TACS LE (Law Enforcement). Jak Wam się podoba?

Kamuflaż ten jest przeznaczony dla jednostek Policji, oddziałów AT, itp. Doskonale sprawdzi się w połączeniu ekwipunkiem w kolorze czarnym.

73348_505901296121434_1701805293_n.jpg

Dla tych co mają FB - https://www.facebook...63763584&type=1

Niecodzienny ten Kryptek, ale już go lubię :) Ładnie maskuje z tego co widać na zdjęciach, chociaż myślę że odmiana "yeti" trochę gorzej sprawdzi się w zimie - nie wszędzie jest TYLKO biały śnieg, jest wiele odsłoniętych fragmentów gruntu czy krzaków i drzew.

@HellMaker666

Masz trochę więcej info o tym wzorze? Bo z tego co wiem to mają być wprowadzane do naszego wojska mundury w tym samym kamuflażu tylko innym kroju i materiale... Ten wzór 2010 czy jakoś tak.

• 1 month later...

Szkoda , bo kamo jak dla mnie ekstra. Tam jest napisane , że to fotoszop więc nikt tego nie ukrywa. Pytanie brzmi tylko czy rzeczywiście wyszedł taki kamuflaż czy to tylko wymysł.

Zamiast zadawać pytania tutaj przeczytaj po prostu temat poświęcony firmie SPECOPS.