ZuBeR Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 Pędzę z wyjaśnianiem. Parasnajperka to taki potwór, który ma trochę mniejszą lub podobną moc niż większość snajperek (ok. 600FPS) przy zachowaniu trybu FULL AUTO :icon_smile: M14 zrobione na 600 fps to jest snajperka. Nie zależnie czy ma tryb auto, czy też nie. Parasnajpa to twór wymyślony przez ludzi, których nie stać na normalną replikę karabinu snajperskiego. Link to post Share on other sites
dr Ziolo Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 M14 zrobione na 600 fps to jest snajperka. Nie zależnie czy ma tryb auto, czy też nie. Parasnajpa to twór wymyślony przez ludzi, których nie stać na normalną replikę karabinu snajperskiego. Dziekuje za zbicie mnie ze zlej drogi. :) Czyli poprawiajac sie: G&G M14 Veteran po tuningu, luntka i masz M21 Link to post Share on other sites
Reegz Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 Tak, tego Kara sobie świetnie stuningujesz :icon_biggrin: To sarkazm czy nie ? Ciekawy jestem ile można z tego wyciągnąć. Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 Nie. Masz m14 po tunningu a nie m21. Link to post Share on other sites
ZuBeR Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 Na tym sugeruję zakończyć off-top. Poczekajmy na wypowiedź autora wątku. Link to post Share on other sites
Dziećka Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 To sarkazm czy nie ? Ciekawy jestem ile można z tego wyciągnąć. Niestety, ale nic raczej z tą repliką nie zrobisz, w sensie ktoś tam wstawiał preckę, ale mocowo już lipa, nawet na stocku szybko pada. Link to post Share on other sites
l_isek Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 (edited) Parasnajpa to twór wymyślony przez ludzi, których nie stać na normalną replikę karabinu snajperskiego. Parasnajperka to raczej zwykła replika w większą mocą i celnością niż większośc replik jednak wciąż z możliwością strzelania auto. (np. m4 lufa promyka, ok 500 fps) Edited January 18, 2013 by l_isek Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 Wtedy jest to zwykła replika po tuningu... Albo ma się karabin wyborowy albo nie. Po raz ostatni proszę osoby które "sznajperkę" widziały tylko w CSie o nie zabieranie głosu w sprawach o których nie macie pojęcia. Link to post Share on other sites
ZuBeR Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 Panowie, prosiłem. Dyskusję o terminologii prowadźcie sobie w innym miejscu, choćby na PW. Link to post Share on other sites
zales247 Posted January 18, 2013 Author Report Share Posted January 18, 2013 (edited) Wszystko już wiem. Dzięki wielki Do zamknięcia! Edited January 18, 2013 by zales247 Link to post Share on other sites
Recommended Posts