luki_111 Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 Właśnie rozchodzi mi się o lufę prowadnicę kolby na metal.mam niesprawną m-kę i chciałem złożyć coś do budynku i nie wiem czy to da się ze sobą połączyć. Quote Link to post Share on other sites
Foxtrot29 Posted January 31, 2014 Report Share Posted January 31, 2014 po co zmieniać lufę na CA sportline skoro ona też jest plastikowa? Quote Link to post Share on other sites
Rosomak15 Posted January 31, 2014 Report Share Posted January 31, 2014 hmm, tzn, że lufę mam od czegoś innego :D Quote Link to post Share on other sites
luki_111 Posted February 1, 2014 Report Share Posted February 1, 2014 No bez jaj panowie nikt nie rozbierał tego fantastycznego sprzętu na części pierwsze??:-) Quote Link to post Share on other sites
Rosomak15 Posted February 1, 2014 Report Share Posted February 1, 2014 Skąd brać czas na to wszystko jak sesja w tle? :D Quote Link to post Share on other sites
luki_111 Posted February 1, 2014 Report Share Posted February 1, 2014 (edited) hehe no chyba że tak :D Edited February 1, 2014 by luki_111 Quote Link to post Share on other sites
lisek1994 Posted February 1, 2014 Report Share Posted February 1, 2014 Luki, daj mi znać jak się będziesz z PSA wybierał na strzelanie, weź co chcesz założyć, i możemy przypasować do mojego dragona. Prowadnica kolby na 99% wejdzie, a co do lufy zewnętrznej, to wygląda na zwykłą trzyczęściową, jedyne co to delta ringa nie mogę za cholerę ruszyć ;p Quote Link to post Share on other sites
luki_111 Posted February 1, 2014 Report Share Posted February 1, 2014 lisek jutro :icon_lol: :icon_lol: ale spoko nie będzie rozbierać na kolanie.W końcu jakoś się dowiem spoko :icon_razz2: Quote Link to post Share on other sites
komen10 Posted February 8, 2014 Report Share Posted February 8, 2014 (edited) Siemka, a co powiecie na to: http://www.youtube.com/watch?v=K7G0xbQkOsA wydaje mi się że jest warta zachodu ta replika, głównie na początek ale nie tylko :maniak_OK: Edited February 8, 2014 by komen10 Quote Link to post Share on other sites
pixxel Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 Na początek? Nie sądzę. Jak widać po opiniach wyżej trzeba w niej trochę pogrzebać, żeby jako tako strzelała, więc wątpię, żeby laik się chciał w to bawić. Początkujący powinien kupić coś sprawdzonego, w miarę bezobsługowego. Ta replika raczej dla majsterkowiczów. Quote Link to post Share on other sites
Rosomak15 Posted February 12, 2014 Report Share Posted February 12, 2014 Miałem chwile czasu to powymieniałem to i owo. Wymieniłem kable na niskooporowe, zębatkę środkową i tłokową (dragony padły przy m110 shs, czyli wygląd mnie zmylił - chyba, że problem siedział po stronie tłoka shs, który też wsadziłem) oraz silnik na zwykły JG. Szybkostrzelność podskoczyła chyba o połowę, przynajmniej ucho to tak słyszy. Z obliczeń wynika, że daje 14 kulek w sekundę na baterii z zestawu, czyli nie ma tragedii - tragedia była wcześniej. http://www.youtube.com/watch?v=1ZGa9iYtAK0 W planach nie mam już nic zmieniać, włożę tylko Li-po 11.1 i jeżeli coś rozdupczy to będę dopiero wtedy wymieniać :D Quote Link to post Share on other sites
Hubert_m01 Posted August 27, 2015 Report Share Posted August 27, 2015 Ogólnie tak. Replika naprawdę fajnie wykonana. Spasowanie poszczególnych elementów rewelacyjne. Jedynie kolba lubi się trochę pomachać, ale to normalne. Strzela tez całkiem nieźle. Mam ją od pół roku, a konkretnie model dg02b. Jedyne co trzeba zakupić od razu z repliką to lepsza komora i gumka Hop-up. Co to komory to dobrym wyborem będzie komora element z tworzywa, którą znajdziesz za około 40zł. Co do gumki polecam zieloną gumkę G&G. I to tak naprawdę wszystko co możesz wymienić jeżeli twój portfel jest nieco mniejszy, a nie będziesz tego żałował. Replika po wymianie tych dwóch rzeczy strzela o wiele lepiej. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts