Axel Posted September 13, 2017 Author Report Share Posted September 13, 2017 Na przyszłość. Jakby ktoś miał problemy z magazynkami od mp7 z uciekającym gazem między korpusem a stopką. Rozbieramy magazynek i podmieniamy oring na oring 3/4 cala. Koszt naprawy kilka złotych , a trzyma jak marzenie. Quote Link to post Share on other sites
maxk Posted February 4, 2021 Report Share Posted February 4, 2021 Wiem, jestem archeologiem. Chciałbym kupić tą replikę i mam pytanie, bowiem oglądałem ostatnio recenzję świeżo kupionego mp7 gbb od tm i użytkownik oznajmił, że replika ma przy ~330 fps tylko 30 metrów zasięgu... Klamki stajni tokyo marui przy 260-300 fps mają po 50-60 metrów precyzyjnego zasięgu z mojego doświadczenia, jak i kolegów. To bardzo słaby wynik jak na sprzęt tej firmy. Wadliwy egzemplarz? Może jakaś podróbka? Ktoś z posiadaczy może podzielić się sprawdzonym zasięgiem prosto z pudełka? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts