mgorski95 Posted February 1, 2013 Report Share Posted February 1, 2013 witam... zamierzam pobawić się w strzelanie wyborowe ;) i mam pytanie... jaka replikę karabinu snajperskiego do 800 zł najbardziej się opłaca? rozmyślam o svd od cymki ;) Link to post Share on other sites
Kazana Posted February 1, 2013 Report Share Posted February 1, 2013 (edited) Mogę Ci powiedzieć, że prawdopodobnie masz taki sam zasięg w elektyku jaki będziesz miał w tym swd. A jak chcesz mieć większy zasięg to przygotuj więcej kasy, sam tuning to co najmniej 3 zera (nie wliczając ceny repliki). Masz lekturkę: http://forum.wmasg.pl/topic/86254-zielony-snajper/page__hl__+zielony%20+snajper#entry1474747 Edited February 1, 2013 by Kazana Link to post Share on other sites
mgorski95 Posted February 1, 2013 Author Report Share Posted February 1, 2013 a nie wiesz moze ile by wynioslo przerobienie tego SWD aby mialo zasieg ok 80 m Link to post Share on other sites
yakuz Posted February 1, 2013 Report Share Posted February 1, 2013 1500+ zł jeśli ma się to nie rozlecieć przy większych fps Link to post Share on other sites
mgorski95 Posted February 1, 2013 Author Report Share Posted February 1, 2013 sporo;/ a wumieniając gumke hopka lufe wew tłok i springa na 140 byl by sens "snajpienia"? Link to post Share on other sites
yakuz Posted February 1, 2013 Report Share Posted February 1, 2013 (edited) coś tam zyskasz. Snajperem (o czym sam się już przekonałem) w asg być nie jest łatwo. Biegaja ludzie z auto na 500fps, a Ty masz jeden strzał z nie wiele wyższym zasięgiem. Jak dla mnie snajper to "powołanie", wręcz stan umysłu. Jeśli kręci Cię, przebieranie się, maskowanie, podchody (które nie raz są ciężkie z powodu małej ilości czasu) to jak najbardziej :icon_smile: Stopniowo możesz rozwijać swój sprzęt. Poznałem już wielu snajperów z mocą ok 500fps i są zadowoleni. Wszystko zależy od tego jak do tego podejdziesz. Edited February 1, 2013 by yakuz Link to post Share on other sites
mgorski95 Posted February 1, 2013 Author Report Share Posted February 1, 2013 bo tej pory mialem rpk i m249^^ ale takie sianie jakos mi nie pasuje... i nie chodzi mi o typowe snajperstwo tylko raczej jako zwiadowca ;) Link to post Share on other sites
l_isek Posted February 1, 2013 Report Share Posted February 1, 2013 bo tej pory mialem rpk i m249^^ ale takie sianie jakos mi nie pasuje... i nie chodzi mi o typowe snajperstwo tylko raczej jako zwiadowca :icon_wink: To proponuje zwykłą szturmówke z lufą precyzyjną (dobrą) i delikatnym tuningiem 450-500 fps. Możesz bawić się w strzelca wyborowego a nie w snajpera. Link to post Share on other sites
mgorski95 Posted February 1, 2013 Author Report Share Posted February 1, 2013 ale z typowych szturmówek nic mi sie nie podoba... za to zakochalem sie w svd^^ Link to post Share on other sites
SirHawk Posted February 1, 2013 Report Share Posted February 1, 2013 To kup SWD i płacz, że musisz tak wiele z nią robić. Link to post Share on other sites
yakuz Posted February 1, 2013 Report Share Posted February 1, 2013 albo dozbieraj i zainwestuj od razu sensowną kasę, jedno woleć ;) Link to post Share on other sites
mgorski95 Posted February 1, 2013 Author Report Share Posted February 1, 2013 dozbierac... latwo mowic;/ Link to post Share on other sites
l_isek Posted February 1, 2013 Report Share Posted February 1, 2013 SWD elektryka wersja z ogniem ciągłym i masz "szturmówkę" co wygląda jak SWD Link to post Share on other sites
Lambert Posted February 1, 2013 Report Share Posted February 1, 2013 A ja nie wiem co ten wątek robi w tym dziale. Są działy dla początkujących, jest też z karabinami wyborowymi - o pierdołach tam.. Pozdrawiam, Lambert Link to post Share on other sites
Mendi Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 A ja nie wiem co ten wątek robi w tym dziale. Są działy dla początkujących, jest też z karabinami wyborowymi - o pierdołach tam.. Pozdrawiam, Lambert popieram, zamykam, wyleci to stąd do początkujących. Link to post Share on other sites
Recommended Posts