senbastian Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 Hej, chcialbym kupic sobie jakas replike broni krotkiej, wybor padl na glocka znalazlem na allegro cos takiego: http://allegro.pl/we-glock-17-gen-4-metal-slide-blow-back-i2970688764.html co myslicie o tym modelu i czy wart jest tych pieniedzy ? mile widziane jakies propozycje innej sztuki broni najlepiej glocka ;) pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 (edited) Tokyo Marui, lub jak nie mamy tyle kasy, to KJW. Edited February 4, 2013 by Alexanderexis Quote Link to post Share on other sites
Tokar Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 Ja od siebie polecę G17 od KWA. Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 Jak nadal nie mamy tyle kasy, HK3P lub Army. Cytując Dexterkraka "kiedy się zrypie - a zrypie się na pewno - części zamienne będą tanie i łatwe do kupienia". Mam Army. Nie jest źle... (miałem P99 Maruzena, jak dupnął, to nie było szansy części zmaiennych dostać. Replika za konkretną kasę umarła na amen, bo nie ma jej czym naprawić...) Quote Link to post Share on other sites
otix96 Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 (edited) A ja polecam Tm a jak ktoś ma mniejsze fundusze KJW :maniak_luzik: . Edited February 4, 2013 by otix96 Quote Link to post Share on other sites
karolofic Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 (edited) Nie wiem jak glocki ale ja mam berettę od WE i ma się już 2 lata, tylko magazynki poprawiałem. Według mnie solidne wykonanie, może trafił mi się taki model, ale jestem zadowolony. Smaruje ją i czyszczę więc jest ok. :icon_razz: (oby tak dalej było) Według mnie WE to dobra firma - pełno części zamiennych. Edited February 4, 2013 by karolofic Quote Link to post Share on other sites
Fishbonee Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 Jak masz mały budżet to army może być -> nie strzela to super, może sie popsuć, ale jak mówi Errhile - części zamienne są łatwo dostępne :D. Sam mam glocka army i nie narzekam, da sie tym strzelać :D Ale magazynki army to jednak shit niesamowity, lepiej spisują się od we lub tm (tania lub droższa wersja) Quote Link to post Share on other sites
arend Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 Kwestia użytkowania. Jezeli używasz okazyjnie WE się trzyma. Intensywnie eksplowatowane sypią się momentalnie ( a przepuszczam przez łikend około 1500 kulek przez pistolety). Niestety mniej niż średnia jakość materiałów robi swoje. W tej chwili juz cztery Hicapy WE służą za dawców części do dwu z których strzelam. Quote Link to post Share on other sites
karolofic Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 Może i masz rację, moja służy jako typowy boczniak który ma wystrzelić w 'kryzysowej sytuacji'. Mało go używam więc i zużycie jest nie wielkie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts