mlody96 Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 Czy ktoś posiada jedną z tych rączek: http://www.sklep.airsoftguns.pl/product-pol-1152195546-Raczka-taktyczna-z-dwojnogiem-BLACK.html http://gunfire.pl/product-pol-1152196462-Raczka-taktyczna-z-dwojnogiem-typu-SC01.html Jeżeli ktoś ma styczność z ww to proszę o opinię trwałości i jakości wykonania. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 Mam tą drugą - po rozłożeniu każdorazowo mam wrażenie, że zaraz pęknie :D Do tej pory nic się z nią nie stało, więc mam nadzieję, że jeszcze trochę pożyje ;) Wykonana przyjemnie (a szczególnie jak na taką kasę). Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 Miałem tą drugą, ale chyba produkcji BFT. Po paru miesiącach te nóżki się połamały. Badziew niezły :/ Chociaż wygodnie się ją trzymało, to fakt. Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 Mam tą pierwszą, ale Silverback Airsoft. Wyśmienite i bardzo gładkie wykonanie. Żadnych nadlewek ani zbędnego luzu. Po rozłożeniu dwójnogu, skorupa rozdziela się i każde z ramion jest niezależne względem siebie. Nóżki dwójnogu mają pięć stopni regulacji, wykonane są z aluminium. Stabilna konstrukcja. Ale to Silverback Airsoft, nie BattleAxe, więc nie wiem, czy będzie tak samo :D Quote Link to post Share on other sites
MatriX482 Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 Ja mam tę drugą, chyba zwykły ACM od krakmanów. Od tej którą miał Yahalom, moja różni się pełnymi nóżkami ( bez tych otworów ). Rączka siedzi na M249, więc opiera się na niej czasem 6 czy 7kg- i ma się dobrze. Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 Gripody chińskie - połamałem już 3 szt , na M249 . Jeśli Matrixowi działa to znaczy że to loteria. Mam teraz ostry i jest pancerny. T-pod - testowałem tylko ostry zraelski, też na m249. Nie pasował mi ani sam chwyt ( ergonomia) ani metoda rozstawiania i składania. Obstawiam że chiński jest lichszej jakości. Quote Link to post Share on other sites
mlody96 Posted February 12, 2013 Author Report Share Posted February 12, 2013 Dzięki za odpowiedzi, zdecyduję się chyba na ten pierwszy, ale muszę czekać bo są tylko olive, co średnio pasuje do całego czarnego akm-a... Quote Link to post Share on other sites
Puchacz79 Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 Jak dostaniesz go w swoje łapki to napisz parę słów na jego temat bo również od pewnego czasu zastanawiam się nad jego zakupem. Niestety na oryginał mnie nie stać. Jeżeli będziesz mógł to fotki mile widziane. :icon_razz2: Quote Link to post Share on other sites
Puncu Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 Tutaj masz czarną ;) http://www.taiwangun.com/product/show/17300.html Quote Link to post Share on other sites
szymx1 Posted February 15, 2013 Report Share Posted February 15, 2013 To ja coś skrobnę mam obie ta pierwsza firma nie znana trzyma się dość stabilnie nóżki po rozłożeniu są metalowe, trzyma się średni wygodnie mi w porównaniu do tej drugiej może przez to że ta rączka ma minimalny kąt luzu bocznego. Ale po rozłożeniu i trzymaniu jako dwójnóg spełnia swoją rolę. Tą 2 miałem na g36 ale z dwójnogu nie korzystam trzyma się całkiem dobrze, ale materiał ma kilka nadlewek. Quote Link to post Share on other sites
pitek130 Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 A nie wiecie może czy 140 mm to długość z rozłożonymi nóżkami czy ze złożonymi? Chodzi o ten dwójnóg: http://gunfire.pl/product-pol-1152203447-Pionowy-chwyt-przedni-z-dwojnogiem-tan.html Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 Mam taki, ale czarny. Długość odnosi się do złożonego. W moim nóżki skapitulowały (czyt. jedna z nich się ułamała) na trzeczej albo czwartej strzelance na jakiej używałem tego ustrojstwa. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts