Prokuratura Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 (edited) Chciałem kupić Winchestera na CO2 ale kosztuje 700zł, a tutaj mam za nie całe 200zł podobny, generalnie chodzi mi tylko o naciąganie od dołu;p Ma ktoś te (wizualne) cacko? Jak sprawy Mechaniczne? gówniany shit na kilka strzałów? Czy jest solidny? Materiały to wood + metal - więc BAJECZKA! http://www.militaria.pl/crosman/wiatrowka_crosman-marlin_cowboy_4,5_mm_(lam350)_p5717.xml Edited February 11, 2013 by Prokuratura Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 To wiatrówka. Link to post Share on other sites
Prokuratura Posted February 12, 2013 Author Report Share Posted February 12, 2013 To znaczy, że w złym dziale, czy, że mnie informujesz? Mam pytanie jakie wykonanie;) To wiatrówka. Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 To znaczy, że w sumie zły portal. co do wykonania - low, low, low. oglądałem taką jakiś miesiąc temu w sklepie. sprzedawca oczywiście myślał, że ma do czynienia z laikiem (rada - nie wchodzić do sklepów militarnych/asg bez czegoś militarnego na sobie, bo od razu zaczną kit wciskać), więc zaczął zachwalać. pooglądałem - tandetne wykonanie, luzy w dziwnych miejscach. Za stówę bym mógł wziąć, za 150 niet. Link to post Share on other sites
Prokuratura Posted February 12, 2013 Author Report Share Posted February 12, 2013 Mmm, rzeczowa wypowiedź. Jednak mam pytanie, czy wykonanie jest serio LOW LOW LOW, czy ujdzie w tłoku, przy rzadkim użytkowaniu (np. na ścianę + od czasu do czasu zabawa) Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 Jeżeli miałeś kiedyś coś z dolno-niskiej półki, to się zawiedziesz. z drugiej strony - jeżeli to ma wisieć na ścianie, to zdejmij ten gejowski lakier z drewna, pokryj je ciemną bejcą czy olejem, stalowe części pooksyduj, aluminiowe wypoleruj i będziesz miał coś, co jako tako z daleka będzie wyglądać. A i strzelić - strzeli. Link to post Share on other sites
Prokuratura Posted February 12, 2013 Author Report Share Posted February 12, 2013 ok, dzięki, ale proszę nie zamykać, jeszcze opinia kogoś innego by mi się przydała - dla konfrontacji. Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Errhile Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 Ale Lesio Ci prawdę powiedział: to nie ten portal. W ręku nie miałem, ale na zdjęciach wygląda paskudnie - jakby dźwigniowy Winchester skundlił się z armaturą ogrodową... 1873 przypomina tylko na pierwszy rzut oka - i to oka po dużej wódzie, bo proporcje są zachwiane. Na przykład kabłąk spustu jest strasznie szeroki i płaski (co oznacza, że zrobiono go z gównolitu, i musi być trzy razy grubszy niż w ostrym, do tego z żebrami wzmacnijącymi na brzegach, bo przenosi obciązenia - gdyby był stalowy, nie było by problemu...). Ale co my się tam znamy, nie? W koncu Twoja kasa, chcesz, kup sobie... Link to post Share on other sites
Prokuratura Posted February 12, 2013 Author Report Share Posted February 12, 2013 Ale Lesio Ci prawdę powiedział: to nie ten portal. W ręku nie miałem, ale na zdjęciach wygląda paskudnie - jakby dźwigniowy Winchester skundlił się z armaturą ogrodową... 1873 przypomina tylko na pierwszy rzut oka - i to oka po dużej wódzie, bo proporcje są zachwiane. Na przykład kabłąk spustu jest strasznie szeroki i płaski (co oznacza, że zrobiono go z gównolitu, i musi być trzy razy grubszy niż w ostrym, do tego z żebrami wzmacnijącymi na brzegach, bo przenosi obciązenia - gdyby był stalowy, nie było by problemu...). Ale co my się tam znamy, nie? W koncu Twoja kasa, chcesz, kup sobie... Ok, a znacie coś z ładowaniem od spodu? Bo winchestera za 1k nie kupie... załóżmy do 5 stówek? Link to post Share on other sites
arend Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 Prokuratura, czy tak ciężko zrozumieć że te pytania powinieneś zadawać na forum wiatrówkowym. O tu na przykład http://bron.iweb.pl/ Link to post Share on other sites
MICHAL Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 W gunfire kiedyś mieli takie coś. http://wmasg.pl/pl/news/show/174640 Link to post Share on other sites
Prokuratura Posted February 12, 2013 Author Report Share Posted February 12, 2013 W gunfire kiedyś mieli takie coś. http://wmasg.pl/pl/news/show/174640 Replika karabinu Winchester 1892, firmy Sanjia, oferowana jest w dwóch wersjach: z łożem drewnianym (823.71PLN) oraz z łożem z tworzywa (683.80PLN). Patrz ceny. Szukam czegoś do 500zł Link to post Share on other sites
Errhile Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 To na rynku ASG raczej nie znajdziesz. Jeśli coś jest, to za sporo większe pieniądze. Pogódź się z tym. Jeśli pytasz o wiatrówki, to jesteś na złym portalu. Link to post Share on other sites
Prokuratura Posted February 12, 2013 Author Report Share Posted February 12, 2013 To na rynku ASG raczej nie znajdziesz. Jeśli coś jest, to za sporo większe pieniądze. Pogódź się z tym. Jeśli pytasz o wiatrówki, to jesteś na złym portalu. Ok, dzięki... docelowo jak będę u kuzyna na wakacje to będę chciał takie cacko kupić: http://shop.ehobbyasia.com/marushin-terminator-2-m1887-8mm-shotgun.html Ale to już tak typowo na ścianę, gdyż jestem fanem T2 i mam w cholerę fan-gadżetów z tego filmu. Ewentualnie przez Ebaya jak bym szybciej kasę miał... @MOŻNA ZAMKNĄĆ, dzięki za odpowiedzi, pozdrawiam Link to post Share on other sites
Recommended Posts