Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Replika dla początkującego.

Recommended Posts

W tej cenie to tylko shotgun i nie, nic lepszego nie kupicie. No, może M56 od DE ale jest o około 100zł droższe od AGMa a różnie ludzie piszą. Jedni, że jest lepsze od AGM a inni, że gorsze.

Shotgun AGM - 60zł,

Kulasy - 20-30zł

Przesyłka - pare złotych (bo jest was kilku i możecie zamówić jedną paczką)

Na dobre okulary zostaje wam przynajmniej 50zł a to już starczy na porządną ochronę oczu.

W tej cenie to tylko shotgun i nie, nic lepszego nie kupicie. No, może M56 od DE ale jest o około 100zł droższe od AGMa a różnie ludzie piszą. Jedni, że jest lepsze od AGM a inni, że gorsze.

Shotgun AGM - 60zł,

Kulasy - 20-30zł

Przesyłka - pare złotych (bo jest was kilku i możecie zamówić jedną paczką)

Na dobre okulary zostaje wam przynajmniej 50zł a to już starczy na porządną ochronę oczu.

Tró :)

Może mnie ktoś oświecić gdzie znajde tego M56 od Double Eagle ? Nigdzie nie mogę go znaleźć a chciałbym porównać go z polecanym mossbergiem. Na taiwanie jest napisane że trzeba mieć 18 lat. Trochę lipa bo z kumpli jestem najstarszy a 18 w kwietniu. Jak z tym jest? Sprawdzają to jakoś? I nie wiem jak moi koledzy ale ja wolałbym na oczy nie okulary, a gogle. Po prostu pewniej się czuje. Okulary nie raz podczas biegania mi spadły.

Edited by Misiekpisiek

Gogle - dobre, nowe, balistyczne i tanie. Tylko śmiesznie się w nich wygląda ale jak komuś to nie wadzi to polecam.

M56 DE - wystarczyło wpisać w Googlu "M56 DE" i sprawdzić, chyba, 4 czy 5 wynik. Narazie niedostępny ale będzie za pare dni. Nie wiem jak z jakością tego sklepu - chyba z niego nie korzystałem - ale sam możesz to sprawdzić na forum w odpowiednim dziale.

Zdecydowałem się już na tego AGM'a. Co z kulkami do niego? Jakie będą najbardziej odpowiednie?

Kulki P&J lub (lepiej) G&G o masie 0,25g.