Misiekpisiek Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 Witam. Dopiero od kilku dni interesuje się asg i chciałbym sobie z kolegami kupić pare replik. Wszyscy mamy do wydania po 160~ zł. Najlepiej jeśli by to były elektryki. Nie oczekujemy cudów. Wystarczy nam spokojnie zasięg ok 40m. Chodzi o same repliki. Osprzętowanie mamy załatwione :P Quote Link to post Share on other sites
Repcak Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 lepiej shotgun agm 003 z taiwanguna, nic lepszego w tej cenie nie kupisz. Quote Link to post Share on other sites
Graven Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 http://www.taiwangun.com/shotguny/shotgun-long-003-agm.html Najtańszy sensowny elektryk to koszt rzędu 350zł. Pozdrawiam, G^. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 jedyny elektryk, na jakiego was stać póki co: KLIK bierzcie shoty i tyle, jest o tym w każdym temacie i poradniku. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 W tej cenie to tylko shotgun i nie, nic lepszego nie kupicie. No, może M56 od DE ale jest o około 100zł droższe od AGMa a różnie ludzie piszą. Jedni, że jest lepsze od AGM a inni, że gorsze. Shotgun AGM - 60zł, Kulasy - 20-30zł Przesyłka - pare złotych (bo jest was kilku i możecie zamówić jedną paczką) Na dobre okulary zostaje wam przynajmniej 50zł a to już starczy na porządną ochronę oczu. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted February 18, 2013 Report Share Posted February 18, 2013 Jak wyżej. :maniak_OK: Quote Link to post Share on other sites
dr Ziolo Posted February 18, 2013 Report Share Posted February 18, 2013 W tej cenie to tylko shotgun i nie, nic lepszego nie kupicie. No, może M56 od DE ale jest o około 100zł droższe od AGMa a różnie ludzie piszą. Jedni, że jest lepsze od AGM a inni, że gorsze. Shotgun AGM - 60zł, Kulasy - 20-30zł Przesyłka - pare złotych (bo jest was kilku i możecie zamówić jedną paczką) Na dobre okulary zostaje wam przynajmniej 50zł a to już starczy na porządną ochronę oczu. Tró :) Quote Link to post Share on other sites
Misiekpisiek Posted February 18, 2013 Author Report Share Posted February 18, 2013 (edited) Może mnie ktoś oświecić gdzie znajde tego M56 od Double Eagle ? Nigdzie nie mogę go znaleźć a chciałbym porównać go z polecanym mossbergiem. Na taiwanie jest napisane że trzeba mieć 18 lat. Trochę lipa bo z kumpli jestem najstarszy a 18 w kwietniu. Jak z tym jest? Sprawdzają to jakoś? I nie wiem jak moi koledzy ale ja wolałbym na oczy nie okulary, a gogle. Po prostu pewniej się czuje. Okulary nie raz podczas biegania mi spadły. Edited February 18, 2013 by Misiekpisiek Quote Link to post Share on other sites
dr Ziolo Posted February 18, 2013 Report Share Posted February 18, 2013 Nie sprawdzają :) Quote Link to post Share on other sites
Misiekpisiek Posted February 18, 2013 Author Report Share Posted February 18, 2013 Zdecydowałem się już na tego AGM'a. Co z kulkami do niego? Jakie będą najbardziej odpowiednie? I co z ochroną na oczy. Polećcie równie okulary jak i gogle. Quote Link to post Share on other sites
Repcak Posted February 18, 2013 Report Share Posted February 18, 2013 Ja polecam ESS V12 z demobilu, wygodne i do tego mega wytrzymałe. Na allegro dorwiesz za 50zł. Quote Link to post Share on other sites
Rosomak15 Posted February 18, 2013 Report Share Posted February 18, 2013 Chyba PJoty będą wystarczająco-zadowalająco odpowiednie :D Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted February 18, 2013 Report Share Posted February 18, 2013 Gogle - dobre, nowe, balistyczne i tanie. Tylko śmiesznie się w nich wygląda ale jak komuś to nie wadzi to polecam. M56 DE - wystarczyło wpisać w Googlu "M56 DE" i sprawdzić, chyba, 4 czy 5 wynik. Narazie niedostępny ale będzie za pare dni. Nie wiem jak z jakością tego sklepu - chyba z niego nie korzystałem - ale sam możesz to sprawdzić na forum w odpowiednim dziale. Zdecydowałem się już na tego AGM'a. Co z kulkami do niego? Jakie będą najbardziej odpowiednie? Kulki P&J lub (lepiej) G&G o masie 0,25g. Quote Link to post Share on other sites
Repcak Posted February 18, 2013 Report Share Posted February 18, 2013 Ten shot raczej nie powinien mieć problemu z P&J, bo średnia lufy zapewne jest dość "duża". Quote Link to post Share on other sites
dr Ziolo Posted February 18, 2013 Report Share Posted February 18, 2013 Na G&G ma po prostu lepsze skupienie ;) Quote Link to post Share on other sites
Mark97 Posted February 18, 2013 Report Share Posted February 18, 2013 Do pompki bezsensu pakować G&G lepiej odłożyć i kupić jakiś mundur. Bo różnica całkiem spora jest... Nawet z tym, że z Taiwana nie kupi G&G, czyli musiałby zamówić z innego sklepu i ponownie płacić przesyłkę za głupie kulki. Quote Link to post Share on other sites
Repcak Posted February 18, 2013 Report Share Posted February 18, 2013 (edited) akurat mają w taiwanie 4000 0,25g G&G . Edited February 18, 2013 by Repcak Quote Link to post Share on other sites
Mark97 Posted February 18, 2013 Report Share Posted February 18, 2013 (edited) I tak nie warto dopłacać za kulki do pompki. A to gdzie? Bo ja jakoś ich nie widzę. Edited February 18, 2013 by Mark97 Quote Link to post Share on other sites
Repcak Posted February 18, 2013 Report Share Posted February 18, 2013 damn nie g&g a guarder, mój błąd. Choć guarder chyba też niezłe kule robi? Quote Link to post Share on other sites
dymek_nh Posted February 18, 2013 Report Share Posted February 18, 2013 damn nie g&g a guarder, mój błąd. Choć guarder chyba też niezłe kule robi? Tak Quote Link to post Share on other sites
dymek_nh Posted February 18, 2013 Report Share Posted February 18, 2013 Tak Miałem na myśli MadBull, a przytaknąłem na guarder. My mistake :) MadBull również robi dobre kule Quote Link to post Share on other sites
Repcak Posted February 18, 2013 Report Share Posted February 18, 2013 MadBull, G&G, TM, Guarder co z tego weźmeisz będziesz zadowolony Quote Link to post Share on other sites
Misiekpisiek Posted February 18, 2013 Author Report Share Posted February 18, 2013 A co z tymi P&J aż tak odstają od tych up? I czy stracę na jakości biorąc te gogle: http://www.taiwangun.com/wyposazenie-taktyczne/gogle-okulary/gogle-typ-razor-coyote-acm.html Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted February 18, 2013 Report Share Posted February 18, 2013 Nie tyle na jakości, co na bezpieczeństwie.Te gogle nie mają żadnych atestów,a co za tym idzie ryzyko stracenia patrzałek znacznie wyższe.Na ochronie oczu się nie oszczędza,i to jest podstawowa zasada. Quote Link to post Share on other sites
Misiekpisiek Posted February 18, 2013 Author Report Share Posted February 18, 2013 A możecie polecić jakieś ze strony taiwangun? Zamawiamy wszystko z tamtąd i nie chcemy płacić 2x za przesyłkę. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts