HaardRock Posted February 21, 2013 Author Report Share Posted February 21, 2013 A jakiś inny karabin z napędem na gaz lub elektryka polecacie ? W tej cenie ? Do 800zł? Ale nie wyglądający jak SWD. Tylko jak snajpera. Quote Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Kolego, przyjacielu, pisałeś wcześniej "Dobra, nie będę się już bawił, kupię nowe cm.028 i tyle.". Dalej drążysz temat i pytasz się o "snajperki" mieszczące się w budżecie 800zł (akumulator, ochrona oczu, ładowarka jest?). "Nie wyglądający jak SWD. Tylko jak snajpera." - nie czaję, SWD dla Ciebie nie wygląda jak karabin wyborowy (którym jest, samopowtarzalnym), czy jest karabinem szturmowym ze względu na takie kształty? Co do cymy, Quote Link to post Share on other sites
dr Ziolo Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Sr-25 P&J Quote Link to post Share on other sites
HaardRock Posted February 21, 2013 Author Report Share Posted February 21, 2013 Jak bym chciał jesze pokusić się na coś spręzynowego pod tuning to co polecacie? Do 700zł/ SWD wygląda jak snajperka ale nie podoba mi się za bardzo... A nie chce biegać z karabinem po lesie i nawalać do innych nie lubie tego. Wolę się przyczajić z daleka coś.. Quote Link to post Share on other sites
Turas Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Tuning na snajperek to tak czy siak ~2500zł. Samą snajperkę to możesz kupić za 400zł Warriora od Wella. Ale i tak tuning jest bardzo kosztowny Quote Link to post Share on other sites
HaardRock Posted February 21, 2013 Author Report Share Posted February 21, 2013 O tuningu czytałem dużo i wiem ile kosztuje tylko sie pytam co polecacie do tuningu... A naprawdę aż tak ciężko naciąga się tą spreżyne? Quote Link to post Share on other sites
sebenicz Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 (edited) z daleka coś jak chcesz w airsofcie to będzie trudno i raczej w tej cenie bedzie bardzo trudno po za tym twój gust decyduje co sobie kupisz @edit tak springi 170+ są dość cieżkie w przeładowaniu Edited February 21, 2013 by sebenicz Quote Link to post Share on other sites
HaardRock Posted February 21, 2013 Author Report Share Posted February 21, 2013 Jednak zostane przy jakiejś snajperce elektrycznej... jak znacie coś dobrego do 700zł to powiedzcie. Ew. coś na gaz też moze być. Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 @HaardRock. Czytałeś dużo o tuningu, ale nie wiesz o tuningu której repliki czytałeś? Quote Link to post Share on other sites
HaardRock Posted February 21, 2013 Author Report Share Posted February 21, 2013 O tuningu ogólnie i jeszcze o tuningu tego SWD ale mi się nie za bardzo podoba. Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Skoro czytanie masz opanowane przyszedł czas na wyciąganie wniosków i podejmowanie decyzji. Quote Link to post Share on other sites
HaardRock Posted February 21, 2013 Author Report Share Posted February 21, 2013 (edited) Chciałem elektryka albo gaz bo łapy to mam jak witki... Myślałem nad tym SWD i od CM i od A&K i lepszy wydaje się ten od CM ale ten od A&K ładniejszy dużo. Więc jak nie polecicie czegoś lepszego od tego SWD to kupie jedno z tych. Wymienie batke, gumke hop-siup i sprężyne na M150? Edited February 21, 2013 by HaardRock Quote Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 A nie chce biegać z karabinem po lesie i nawalać do innych nie lubie tego. Może po prostu nie lubisz ASG? :D Nie myślałeś o jakiejś wiatrówce i strzelaniu sobie do tarczy? Za 700 już można wyrwać fajne wiatrówki. Quote Link to post Share on other sites
HaardRock Posted February 21, 2013 Author Report Share Posted February 21, 2013 Wiatrówkę mam i lubie ASG ale nie lubie takiego wbijania sie i rozwalania wole coś z ukrycia, przykampić... Quote Link to post Share on other sites
Turas Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 To zacznij ćwiczyć pompki to dasz radę naciągnąć. Wysil się trochę. A do elektryka stockowego, jak włożysz od razu m150 to wszystko Ci się posypie. O ile Ci to naciągnie sprężynę m150 bo na stockowej batce wątpie. Quote Link to post Share on other sites
KnightMoritz Posted February 22, 2013 Report Share Posted February 22, 2013 Nie, to raczej zagubiona dusza która nie wie czego chce. Kup CM028 i strzelaj na semi. Dokładnie to samo co większość stockowych snajperek na rynku. A znając młodych ludzi po dziesięciu minutach, no! po pół godzinie w krzakach stwierdzisz że nuda i w cs'ie było fajniej. Mając SWD nic z tym nie zrobisz, zrazisz się i sprzedasz, mając cyme 028 po prostu przestawisz selektor na full auto i problem z głowy. Quote Link to post Share on other sites
dr Ziolo Posted February 22, 2013 Report Share Posted February 22, 2013 Moritz dobrze mowi. Mialem kiedys podobnie, tyle ze m spodobal sie krzaki + semi i do tej pory jednym strzalem zdejmuje ludzi z eMki :) Quote Link to post Share on other sites
HaardRock Posted February 22, 2013 Author Report Share Posted February 22, 2013 Dobra dzięki wszystkim za rady musiałem to po prostu przemyśleć przespać się z tym dwie noce i zrozumiałem że nie ma sensu kupować snajpy + EQ za 1000zł i kupuje CM i się już nie p******. Dziękuje wszystkim za pomoc bo by było 600zł w plecki Uważaj na słownictwo. Buniek92 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts