Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Replika na początek do 400zł.

Recommended Posts

Kolego, przyjacielu, pisałeś wcześniej "Dobra, nie będę się już bawił, kupię nowe cm.028 i tyle.". Dalej drążysz temat i pytasz się o "snajperki" mieszczące się w budżecie 800zł (akumulator, ochrona oczu, ładowarka jest?).

"Nie wyglądający jak SWD. Tylko jak snajpera." - nie czaję, SWD dla Ciebie nie wygląda jak karabin wyborowy (którym jest, samopowtarzalnym), czy jest karabinem szturmowym ze względu na takie kształty?

Co do cymy,

Chciałem elektryka albo gaz bo łapy to mam jak witki... Myślałem nad tym SWD i od CM i od A&K i lepszy wydaje się ten od CM ale ten od A&K ładniejszy dużo. Więc jak nie polecicie czegoś lepszego od tego SWD to kupie jedno z tych. Wymienie batke, gumke hop-siup i sprężyne na M150?

Edited by HaardRock

Nie, to raczej zagubiona dusza która nie wie czego chce.

Kup CM028 i strzelaj na semi. Dokładnie to samo co większość stockowych snajperek na rynku. A znając młodych ludzi po dziesięciu minutach, no! po pół godzinie w krzakach stwierdzisz że nuda i w cs'ie było fajniej. Mając SWD nic z tym nie zrobisz, zrazisz się i sprzedasz, mając cyme 028 po prostu przestawisz selektor na full auto i problem z głowy.

Dobra dzięki wszystkim za rady musiałem to po prostu przemyśleć przespać się z tym dwie noce i zrozumiałem że nie ma sensu kupować snajpy + EQ za 1000zł i kupuje CM i się już nie p******. Dziękuje wszystkim za pomoc bo by było 600zł w plecki

Uważaj na słownictwo. Buniek92