dr Ziolo Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 Aż serce mi mocniej zabiło. :D Quote Link to post Share on other sites
asgszczepan Posted March 16, 2013 Author Report Share Posted March 16, 2013 (edited) Dzięki Panowie :icon_smile: staram sie jak tylko moge heheh Edited March 16, 2013 by asgszczepan Quote Link to post Share on other sites
wormadam Posted March 19, 2013 Report Share Posted March 19, 2013 (edited) Naprawdę dobrze się to zapowiada :icon_wink: czekam na następne fotki z postępów... Edited March 19, 2013 by wormadam Quote Link to post Share on other sites
tomekpl Posted March 19, 2013 Report Share Posted March 19, 2013 Świetny custom! Czekamy na kolejne zdjęcia z postępu prac :) Quote Link to post Share on other sites
asgszczepan Posted March 26, 2013 Author Report Share Posted March 26, 2013 (edited) Dziś doszły okucia i atrapa przycisku zwalniającego zatrzask kolby. Niestety przycisk z alu , bo nie miałem pod ręką dobrego kawałka stali. ;p dekielek pomalowany i wypieczony w piekarniku. :icon_smile: PS przepraszam za jakość zdjęć ale mam teraz tylko telefon do tego :icon_razz: Edited March 26, 2013 by asgszczepan Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 Jestem pod wrażeniem :) Pokażesz następnym razem styk komory z kolbą (i jej okuciem)? Quote Link to post Share on other sites
jakim Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 Miazga, po prostu miazga. Szczęka moja jest na podłodze i nie zamierza powrócić ;) P.S. Mam taką samą wiertarkę :) Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 Szczęka w pełnym opadzie, szczerze mówiąc, mega propsy za ten dekiel! Quote Link to post Share on other sites
Ukesu Posted March 27, 2013 Report Share Posted March 27, 2013 Szczerze powiedziawszy, rozwaliłeś mnie na kawałeczki...... świetne ! Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted March 27, 2013 Report Share Posted March 27, 2013 Elegancko ;D Czekam na finalną fotę. Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted March 27, 2013 Report Share Posted March 27, 2013 Dawaj Szczepan bo normalnie cacko ten Wintorez się zapowiada! Quote Link to post Share on other sites
FanatykAK Posted March 27, 2013 Report Share Posted March 27, 2013 Szczepan zamierzasz robić WSSy na zamówienie? Quote Link to post Share on other sites
asgszczepan Posted March 27, 2013 Author Report Share Posted March 27, 2013 Jeśli mi się ten uda , to nie mówie nie :) Quote Link to post Share on other sites
asgszczepan Posted March 30, 2013 Author Report Share Posted March 30, 2013 Następna aktualizacja zapewne jak już będzie gotowy :) CZYMAJCIE kciuka :P Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 Ja czymam :) Quote Link to post Share on other sites
Reegz Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 http://static2.flaker.pl/static/images/flaker/user_submitted/f_1123326_1293643996_0_755.jpeg Trzymam i czekam :3 Quote Link to post Share on other sites
morf420 Posted March 31, 2013 Report Share Posted March 31, 2013 no no ... wygląda bajecznie... czekam na owoc pracy : ) Quote Link to post Share on other sites
senkuPH Posted March 31, 2013 Report Share Posted March 31, 2013 Wreszcie oglądam realne efekty czyjejś świetnej roboty, a nie tylko suche założenia jakiegoś 15 letniego marzyciela. Podziwiam i również czekam na kolejne fotki. Póki co wygląda cudnie. Quote Link to post Share on other sites
mg schutze Posted April 2, 2013 Report Share Posted April 2, 2013 Wreszcie oglądam realne efekty czyjejś świetnej roboty, a nie tylko suche założenia jakiegoś 15 letniego marzyciela. Podziwiam i również czekam na kolejne fotki. Póki co wygląda cudnie. To chyba nie widziałeś wszystkich tematów w dziale "repliki customowe".... Dzisiaj drugi WSS z mojej stajni chyba zmieni właściciela ;) Quote Link to post Share on other sites
water Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 Dzisiaj miałem okazje zobaczyć " na żywo"... A ponieważ bedąc w Kaliningradzie ..kiedyś miałem okazje bawić sie oryginałem.. Replika tworzona przez Szczepana jest niemal bliska idealowi! Podziwiam,chyle kark z czolem,buty pucuje! Naprawde mega podziw! Quote Link to post Share on other sites
asgszczepan Posted April 10, 2013 Author Report Share Posted April 10, 2013 (edited) Dziękuje za słowa uznania. Jest mi bardzo miło. :icon_smile: Co prawda jeszcze nie gotowy , ale wrzucę aktualizację , a co mi tam. 3 wieczory Je####a się z pilnikami i powstał montaż lunety. Pasuje BIałoruski POSP. dla czepialskich zatrzask magazynka to półprodukt Edited April 10, 2013 by asgszczepan Quote Link to post Share on other sites
mg schutze Posted April 11, 2013 Report Share Posted April 11, 2013 Te a sprawdziłeś czy strzela osiowo do PSO bo później tego nie przestawisz :P Quote Link to post Share on other sites
eliasz Posted April 11, 2013 Report Share Posted April 11, 2013 Dread - jeżeli na budowie broni palnej znasz się tak jak na biologii to lepiej się nie uzewnętrzniaj. Jak manul jest ruskim zwierzem to ja jestem Łajka. http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Manul_map.svg?uselang=ru @asgszczepan - trzymam kciuki i czekam na rezultat. Quote Link to post Share on other sites
asgszczepan Posted April 11, 2013 Author Report Share Posted April 11, 2013 Te a sprawdziłeś czy strzela osiowo do PSO bo później tego nie przestawisz :icon_razz: Nie wiem czemu mnie traktujecie jak nowicjusza, najpierw Dread z magami , teraz Ty :) Montaż jeszcze nie jest zamontowany, będę osiował niedługo, wszystko wycięte jest równo więc myślę że będzie dynia :) Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted April 11, 2013 Report Share Posted April 11, 2013 Eliasz, zniszczyłeś mój światopogląd, zaraz pewnie mi jeszcze powiesz, że bocian nie jest polski, a kałasznikow sowiecki ;) I pewnie znajdziesz na to odpowiednią mapę :) Podoba mi się Twoje dłubanie, Szczepan. Oczywiście szyna stal? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts