rumak Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 Oficjalny wątek o prowadnicach SHS. /Posty wydzielone z wątku zbiorczego o częściach SHS. /you-dash Posiada ktoś prowadnicę sprężyny tejże firmy? Quote Link to post Share on other sites
SlayerASG Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Miał ktoś do czynienia z prowadnicą sprężyny SHS'a? Konkretnie chodzi mi o prowadnice do V.3 Link Sprężyna jaką będę wkładał to M130 z Guardera + dość duży ROF. Ponawiam też pytanie odnośnie Łożysk kulowych SHS'a, opłaca się je kupować? Link Quote Link to post Share on other sites
Snipernr1 Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Slayer prowadnica ok ale przy 130 Guardera przy podwójnym łożyskowaniu możesz mieć problem.zreszta chyba to juz przerabiałeś. Quote Link to post Share on other sites
fojciech Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 prowadnica sprężyny SHS ma łożyskowanie kulkowe czy ślizgowe? Odpowiedź użytkownika Lukira: prowadnica ma łożyskowanie kulkowe ;) Quote Link to post Share on other sites
Suchy_PL_ Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 mi taka prowadnica http://azteko.pl/shs-stalowa-prowadnica-sprezyny-lozyskowaniem-v2-p-1831.html rozkręciła się sama po ok 8 tyś BB i rozpieprzyła tłok, cylinder bu Guardera i głowicę na sp120 i podwójnym łożyskowaniu......prowadnicę zmodernizowałem i wywaliłem badziewne łożysko bo powyginało się jakby było z papieru i wsadziłem łożysko od głowicy tłoka Guardera ale musiałem przyszlifowac tulejkę oraz przewierciłem na wylot łep prowadnicy i wbiłem klin....teraz już nie ma mowy o rozkręceniu także przestrzegam bo trochę mnie pociągnęła ta awaria. Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 Dlatego takie elementy przed włożeniem się rozkręca i skręca na kleju do gwintów, najlepiej dzień wcześniej. Quote Link to post Share on other sites
Karol88 Posted June 9, 2016 Report Share Posted June 9, 2016 Spotkaliście się z niecentrycznym otworem na śrubę ? Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted June 9, 2016 Report Share Posted June 9, 2016 Witamy w Chinach :teeth: Quote Link to post Share on other sites
Karol88 Posted June 10, 2016 Report Share Posted June 10, 2016 No tak... Ale robią dobre części więc spodziewałem sie dobrej prowadnicy Quote Link to post Share on other sites
KaXardas Posted June 10, 2016 Report Share Posted June 10, 2016 Dobra to ona jest. U mnie od ~3 lat w RPK siedzi i śmiga. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts