dominiq Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 ja najbardziej lubie source'a i 1.6 :] Quote Link to post Share on other sites
Guest faty Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 Ja osobiście gram W condtion Zero na necio...może dziwne ale dla mnie to jest jst najlepsza wersja Quote Link to post Share on other sites
sniper932 Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 Source- jedyny Counter na nasze czasy :D Ale i tak sie jeszcze na niego nie przestawiłem- gram w CZ. Quote Link to post Share on other sites
gertan Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 Nawet mi o Source'sie nie mów.... zero klimatu, to już nie jest cs... :wink: Quote Link to post Share on other sites
Adik Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 nie jest zly, ma swietna grafike i fizyke... jest inny ale no nie moze byc taki sam... szkoda ze kompa mam na to za slabego raczej :) bo bym pogral ;) Quote Link to post Share on other sites
Maniek Posted May 27, 2006 Report Share Posted May 27, 2006 Kup sobie oryginalnego CS'a Source za 50 zl, bedziesz gral przez neta a na dodatego mozesz miec za free Half Life 2 ... Quote Link to post Share on other sites
Adik Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 cs source chyba jest za wiecej niz 50zl ... :wink: Quote Link to post Share on other sites
pekaes Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Ja gram w CS source i osobiście go polecam Quote Link to post Share on other sites
mazur321 Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Jezeli chcesz naprawde profesjonalnej gry to 1.6 jezeli bardziej arcadowej strzelanki to CSS. Ja osobiscie sie przesiadajac z 1.6 na Sourca zauwazylem ze latwo wchodza Headshoty i gra jest ogolnie latwiejsza. Jeden sześć to jest prawdziwy CS ale osobiscie jednak bardzo przyjemnie mi sie gra w CSS. Niewiem czemu. Moze poprostu juz mi sie stary CS znudzil Quote Link to post Share on other sites
dziku11 Posted September 1, 2006 Report Share Posted September 1, 2006 Ja odrazu pogrzebie wszystkich noobów z tego forum , oczywiście grać w 1.6 ! jak ktoś mówi , że "source" jest lepszy to znaczy tylko i wyłącznie , że jest noobkiem to tyle bo niechce mi się pogłębiać w ten temat ale powiem tylko jeden przykład: - biegne z m4a1 w "source" strzelam w nogi a tu hs ! mówie omg ->source->kosz , pozdro. Dodam jeszcze , że w cs'a gram od 6 lat. Quote Link to post Share on other sites
Blessed Posted September 1, 2006 Report Share Posted September 1, 2006 Nogi--->headshot, a może pro gamerze miałeś lagi (gubiłeś pakiety), jak wiesz wtedy są skoki obrazu. Nie powiesz, że celując w nogi trafia się w głowę :ściana: ....O_o omg Ps. nie widziałem sytuacji statycznego celu (chyba, że kolo AFK), koleś poruszył się i Headshot. LAGI lagi lagi i cuda się dzieją wtedy. Quote Link to post Share on other sites
HateMe Posted September 1, 2006 Report Share Posted September 1, 2006 Dla mnie CS jest żałosny. Broń ma tak kosmiczny rozrzut, że głowa boli. Dziękuje, postoje, wole Operation Flashpoint. Quote Link to post Share on other sites
kondi2002 Posted September 1, 2006 Report Share Posted September 1, 2006 Ja odrazu pogrzebie wszystkich noobów z tego forum , oczywiście grać w 1.6 ! jak ktoś mówi , że "source" jest lepszy to znaczy tylko i wyłącznie , że jest noobkiem to tyle bo niechce mi się pogłębiać w ten temat ale powiem tylko jeden przykład:- biegne z m4a1 w "source" strzelam w nogi a tu hs ! mówie omg ->source->kosz , pozdro. Dodam jeszcze , że w cs'a gram od 6 lat. Eh, kozaczysz, że grasz 6 lat a najprawdopodobniej na full-auto jedziesz, wstyd... Quote Link to post Share on other sites
mazur321 Posted September 1, 2006 Report Share Posted September 1, 2006 Dziku kochany pr0 niechce nic mowic ale jak sie biegnie to zwieksza sie recoil co za tym idzie rozrzut, czyli mowiac prosciej kule nie leca tam gdzie chcesz (czyli mozliwa przyczyna walniecia HS). To jest proste do zauwazenia, pozatym od kiedy sie celuje w nogi? chyba tylko wtedy jak sie nie umie sciagac celownika na fullauto. Po twojej wypowiedzi mozna wywnioskowac jaki poziom w CSie reprezentujesz. Nie wazne ile sie gra a jak sie gra. Pozdro EDIT male precyzowanie, literowki EDIT2 Aha dziku i nie biegaj jak strzelasz, zawsze przystan... Quote Link to post Share on other sites
energetic Posted September 2, 2006 Report Share Posted September 2, 2006 Tylko i wyłącznie CS 1.6 ! :) W 1.5 graja tylko jednostki :) Source... hmmm... trzeba miec na prawde dobrego kompa zeby wycisnąc te 100fps, gra jak dla mnie jest dziecinna, dziwne bronie itp. (moze dlatego ze za duzo gram w 1.6 :P ) W 1.6 chłopcze, tylko w 1.6 :) Quote Link to post Share on other sites
Blejdas Posted September 2, 2006 Report Share Posted September 2, 2006 Tak przy okazji: sprzedam Counter Strike - Source ( konto + cd-key/cds ) Na dniach będe wystawiać aukcję na Allegro... Quote Link to post Share on other sites
dziku11 Posted September 4, 2006 Report Share Posted September 4, 2006 Hmm dziwne rzeczy ten człowiek pisze co mnie tak niby zjechał , biegłem i strzelałem dla testu tej gry... , i dalej podtrzymuje moje zdanie , że cs source jest żałosny , dziecinny - tak jak ktoś wyrzej napisał i jest poprostu dla noobów , może nie dla noobów lecz dla tych którzy grają w takie gry dla totalnej rozrywki , nie dla realizmu i samego klimatu , pozdro. Quote Link to post Share on other sites
mig Posted September 4, 2006 Report Share Posted September 4, 2006 Jezeli chcesz naprawde profesjonalnej gry to 1.6 Śmiech na sali :wink:... CS profesjonalna gra... Przecież to zwykła tandetna rozwałka z zerową dozą realizmu (tyczy się to wszystkich części). Gracie w to to grajcie, kwestia gustu, ale wypisywanie o tym jaka ta gra jest klimatyczna i realistyczna to lekka przesada :F Quote Link to post Share on other sites
Kychu_sxe Posted September 4, 2006 Report Share Posted September 4, 2006 Ja gram w Source, gram dla czystej rozrywki. Czy jest duzo prostsza od 1.6? hmm nie wiem, na 1.6 gralo mi sie duzo latwiej i mialem o niebo lepsze wyniki. Quote Link to post Share on other sites
Blejdas Posted September 4, 2006 Report Share Posted September 4, 2006 lecz dla tych którzy grają w takie gry dla totalnej rozrywki ' date=' nie dla realizmu i samego klimatu , pozdro.[/quote']A co, ty grasz w 1.6? to naprawde jest realna gra.. Quote Link to post Share on other sites
Goose Posted September 4, 2006 Report Share Posted September 4, 2006 A co, ty grasz w 1.6? to naprawde jest realna gra.. Tak samo jak MS Paint. Już choćby Soldner:Secret Wars jest nieporównywalnie realistyczniejszy. Quote Link to post Share on other sites
Maxi_s-cie Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 cs 1.6 > cs:cz > cs 1.5 > cs:s Quote Link to post Share on other sites
MONKeyman Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 Szukając realizmu to lepiej go poszukać w ASG, a nie w CS. Siedzenie na tyłku przed monitorem trudno nazwać szukaniem rzeczywistości... :strach: Quote Link to post Share on other sites
adek Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 Szukając realizmu to lepiej go poszukać w ASG, a nie w CS. Siedzenie na tyłku przed monitorem trudno nazwać szukaniem rzeczywistości... :strach: Właśnie dlatego zamierzam za niedługo (w wiosnę) 'wkręcić się' w ASG. CS to świetna gra, sam gram w Source'a, ale nie ma to jak ASG gdzie headshota można strzelić naprawdę ;) Pozdrawiam :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
Szreder Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 No i ty chcesz po głowach strzelać ludziom... Graj lepiej w CS'a. CS jest denny i taki pozostanie, jedyne co mi dobre w pamięci zostało to czasy CS'a 1.5, gdy jeszcze nie wiedziałem, że bieganie przeszkadza w celowaniu i wydawało mi się to normalne... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts