Roslina Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 1.6 jest najlepszy, gram od ponad 3 lat i dalej mi sie nie znudzil :P Jest duzo serwerow wiec jest na czym grac ;) Quote Link to post Share on other sites
kufelek007 Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 1.6 jest najlepszy, gram od ponad 3 lat i dalej mi sie nie znudzil :P Jest duzo serwerow wiec jest na czym grac ;) ja też tylko CS:1.6 podzielam zdanie przedmówcy - jest najlepszy. Zapraszam po IP serwerów na www.IMPULS-cAmP.pl i www.gry.ghnet.pl tam mnie znajdziecie pod nickami kufelek007, Jason Bourne, porucznik Borewicz. Quote Link to post Share on other sites
lesiulodz Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 A może http://pl.youtube.com/watch?v=OfT4A5fql_0 ? :uĹmiech: Quote Link to post Share on other sites
MaCiEjOoS Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 Ja grałem jedynie w CS:S jak widziałem grafe w CS 1,6 to mnie TROCHĘ odstraszyła choć chodzi w tym o grywalność a nie grafikę..... CS:S-rlz a tu taki filmik(może ktoś go tu już zamieścił choć nie zwróciłem uwagi)do czego doprowadza CS....... http://pl.youtube.com/watch?v=rsom99Ds43U Quote Link to post Share on other sites
H4xor Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 Witam , Ja gram w CS:S od uuu nie pamiętam już a w ogolę na lan party zaczołę w 2001 roku teraz gram zawsze na Pittbullu http://www.pittbull.pl/news.php a tutaj troszkę przechwałki http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cc99e1438b04137d.html mecz gracze kontra admini w formule ASL i na serwerze z source tv Pozdrawiam , Fizia Hah ,Fizia zabilas Cejocika ;) Tu I <3 Kill all H4xor :D Quote Link to post Share on other sites
w1cked Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 Polecam CS:S, łatwiejszy dla nowych :) Quote Link to post Share on other sites
WUZI Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Source to wogóle najgorszy cs pod względem grywalności, 1.6 rządzi :P Quote Link to post Share on other sites
APOSTEL Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 lepszy Cs source są 2 powody - droższy co wyeliminuje dużo osób poniżej 12 roku życia. - ma wyższe wymagania co także może wyeliminować sporą grupę osób wymienionych powyżej. Quote Link to post Share on other sites
Pawelski Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 Pytanie: W jakiego CS'a grać? Odpowiedź: W żadnego. Szkoda czasu. (wszyscy CSowcy - bomby-pułapki słać na adres Straży Miejskiej, Pseudopolis Yard, 34-216 Ankh-Morpork, z dopiskiem "drugie śniadanie dla Detrytusa") Quote Link to post Share on other sites
WUZI Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 (edited) IMO CS jest najlepszą strzelaniną sieciową jaka powstała, zwłaszcza 1.6. Teraz ja się pochwale^^: http://img27.imageshack.us/img27/691/headyrf7.jpg Edited February 5, 2009 by WUZI Quote Link to post Share on other sites
JASTRZAB Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 Nuda Nuda....Ile można tego samego na okrągło? Armed Assault czy Operation Flashpoint.Z niecierpliwością czekam na 2 nowe odsłony.Tu już nie ma czegoś takiego jak 12 latkowie.,to jest piękne.Małolaty nie grają w tego typu gry. Quote Link to post Share on other sites
LaY Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Sorry za offtop. Mnie najbardziej wkurza porównywanie każdego kto pisze na forum jakieś głupoty do zapalonych CS'owców. Przecież nie gry świadczą o poziomie postów a inteligencja tychże osobników. Bo ja spędzam dużó czasu przy grach a jakoś takich problemów nie mam. Do tego należy dodać że CS to gra taktyczna Jej wizerunek jako gry taktycznej został popsuty przez dzieci latające byle gdzie i strzelające gdzie popadnie oraz przez cziterów którzy jednak zawsze się znajdą. W każdym razie warto zagrać z jakimiś bardziej pro graczami. Rozwalą was taktyką mimo przewagi liczebnej. Wracając już do głownego tematu. Source to przede wszystkim lepsza grafika, 1.6 to grywalność która przyciąga graczy od 1999 roku. Quote Link to post Share on other sites
jack13 Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 na www.game-monitor.com macie serwery(bardzo dużo) nie musicie dziękować, a fajna gierka też to Combat Arms (przez neta) Quote Link to post Share on other sites
przemek10 Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Sorry za offtop. Mnie najbardziej wkurza porównywanie każdego kto pisze na forum jakieś głupoty do zapalonych CS'owców. Tu nie chodzi o zapalonych maniaków tej gry a o dzieci neostrady nie potrafiących grać bez kodów i bluzgania . Quote Link to post Share on other sites
JASTRZAB Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Z tą grą "TAKTYCZNĄ" bardzo mnie rozbawiłeś,CS jest arcadówką,jest łatwa i grają w nią dzieciaki Neo czy jak to tam nazywacie bo jest stworzona dla nich...Taki inny Unreal,nie ma wyrzutni rakiet,ale za to też się dużo skacze,tyle że niżej.Jeśli 80% małolatów gra w jakąś grę tzn,że jest ona przeznaczona dla nich,arcade to gry na "szybcika" wchodzisz pograsz 20 min i po zawodach jak Crimsonland czy coś w tym rodzaju.Rozerwać się na chwilkę i wystarczy.Takie jest moje zdanie... Quote Link to post Share on other sites
Pastoreq Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 (edited) CS może i jest głupi, ale na nim można poważne pieniążki tłuc przykład PENTAGRAM G-SHOCK, więc dzieciaki się jarają że może kiedyś będą PR0, dlatego grają. Edited March 11, 2009 by Pastoreq Quote Link to post Share on other sites
JASTRZAB Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 To też prawda,niektórzy na to liczą że natłuką jakieś grosze co jakiś czas.Ale to już zboczeńcy,grają jak opętani,to już nie dla przyjemności..Robią to rutynowo. Quote Link to post Share on other sites
Pastoreq Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 "GROSZE" to był chyba sarkazm oni wyciągają na jeden turniej jakieś 20000$ (chodzi mi o mistrzostwa świata), plus jeszcze do tego turnieje w Polsce typu Heyah Logitech Cybersport czy Poznań Games Arena. Quote Link to post Share on other sites
JASTRZAB Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Łeee ale to już mówisz o elicie,a takich nie ma wielu,Ile grup się dostaje na takie mistrzostwa,a Poznań game Arena już umiera,z roku na rok jest coraz mniej a nagrody to dosłownie frytki...Nawet nie ma na co popatrzeć. Quote Link to post Share on other sites
Mokry Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 Panowie zapraszam na Serwery Counter Strike Non Steam : HeadShoot.org [TP] #IP: 91.204.160.110:27043 #Sloty: 19 #Typ Serwera: Non-Steam #Rozgrywka: TP #FriendlyFire: ON #Czas Mapy: 20 minut #H@: Kielek #Forum: www.HeadShoot.org HeadShoot.org [FFA] #IP: 83.238.44.6:27020 #Sloty: 19 #Typ Serwera: Non-Steam #Rozgrywka: FFA #FriendlyFire: OFF #Czas Mapy: 20 minut #H@: Akuku #Forum: www.HeadShoot.org HeadShoot.org [War3ft] #IP: 91.209.68.3:27309 #Sloty: 21 #Typ Serwera: Non-Steam #Rozgrywka: TP #FriendlyFire: OFF #Czas Mapy: 20 minut #H@: Grzelak #Forum: www.HeadShoot.org HeadShoot.org [GG+DM] #IP: 91.204.162.225:27063 #Sloty: 16 #Typ Serwera: Non-Steam #Rozgrywka: FFA #FriendlyFire: OFF #Czas Mapy: 25 minut #H@: Grzelak #Forum: www.HeadShoot.org HeadShoot.org [ZombieMod] #IP: 80.48.145.124:27025 #Sloty: 23 #Typ Serwera: Non-Steam #Rozgrywka: FFA #FriendlyFire: OFF #Czas Mapy: 25 minut #H@: Grzelak #Forum: www.HeadShoot.org HeadShoot.org [RealMod]] #IP: 91.203.134.224:27060 #Sloty: 16 #Typ Serwera: Non-Steam #Rozgrywka: FFA #FriendlyFire: OFF #Czas Mapy: 20 minut #H@: Grzelak #Forum: www.HeadShoot.org HeadShoot.org [4FUN] #IP: 91.203.134.224:27060 #Sloty: 16 #Typ Serwera: Non-Steam +Steam #Rozgrywka: FFA #FriendlyFire: OFF #Czas Mapy: 20 minut #H@: Grzelak #Forum: www.HeadShoot.org HeadShoot.org [DiabloMod] #IP: 195.162.25.128:27020 #Sloty: 18 #Typ Serwera: Non-Steam+Steam #Rozgrywka: FFA #FriendlyFire: OFF #Czas Mapy: 20 minut #H@: Grzelak #Forum: www.HeadShoot.org HeadShoot.org [Aim/Awp] #IP: 83.1.164.120:27023 #Sloty: 12 #Typ Serwera: Non-Steam +Steam #Rozgrywka: FFA #FriendlyFire: OFF #Czas Mapy: 20 minut #H@: Grzelak #Forum: www.HeadShoot.org HeadShoot.org [DeathRun] #IP: 91.121.19.113:27967 #Sloty: 16 #Typ Serwera: Non-Steam+Steam #Rozgrywka: FFA #FriendlyFire: OFF #Czas Mapy: 20 minut #H@: Grzelak #Forum: www.HeadShoot.org Quote Link to post Share on other sites
APOSTEL Posted May 9, 2009 Report Share Posted May 9, 2009 Koleś nie rób se siary serwerami non steam jeżeli kogoś stać na asg to pewnie ma te 50 zł na cs'a... Quote Link to post Share on other sites
wija99 Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 @ Apostel 28zł za 1.6 a za 35zł mamy Source Quote Link to post Share on other sites
Solty Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 (edited) Odpowiadam na pytanie "W jakiego CS'a grać?" W żadnego. Ta gra jest nudna i bezsensowna. No chyba że ma się kompleksy i chce się ich pozbyć. Edited May 14, 2009 by Solty Quote Link to post Share on other sites
lopez Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Wow to gratulacje takiego snucia poglądów. Każda gra jest głupia na swój głupi sposób Gram w CS 3lata i jakoś jeszcze mnie nie znudziła, a jeżeli mówisz że gra jest głupia i ludzie grają żeby się pozbyć kompleksów to gratulacje. Nie ma co, w co się nie gra zawsze znajdzie się ktoś to ma swoje mądrości do powiedzenia, Tibia - głupie L2 - głupie, itd. Dobrze że saper jest fajny. Gram bo lubię i nikogo nie zmuszam nie podoba się nie udzielaj się Quote Link to post Share on other sites
Unnamed Hero Posted July 18, 2009 Report Share Posted July 18, 2009 Jak w cs'a to tylko w source gra jest baarodzo grywalna, zwlaszcza na serwerach z modem... W source jest pelno serwerow zombie mod (a te wygladaja o wiele lepiej niz w 1.6) mowie wam zombie mod to najbardziej oblegane i najlepsze serwery... sam sie wciagnolem bez reszty... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts