anemyX Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 Zgadzam się z kowalem. Nie postarali się raczej powtórka bf3. Nie ma co nowego kompa kupowac :P Quote Link to post Share on other sites
szymon3261 Posted May 10, 2013 Report Share Posted May 10, 2013 Ostatnio czytałem na jakiejś stronie, że EA wykupiło domeny od battlefield 4 do 13 bodajże. Więc powodzenie jeżeli tyle części miało by wyjść. Quote Link to post Share on other sites
Sharikq Posted May 10, 2013 Report Share Posted May 10, 2013 To jest tragedia co EA robi. Quote Link to post Share on other sites
GunMartinS Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 Hue kupiłem se Batllefielda 3 i jeszcze dodatki trzeba zakupić aby premium mieć . Jaka to sprawiedliwość kupję grę za 80 zł a te kolejne chcą na dodatki i do tego gracze premium mają ułatwienie w grze ..... Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 Jakie ułatwienie w grze mają gracze premium? :D Quote Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 To wydajesz 80zł i masz premium, ew. wydajesz 200zł i masz premium z podstawką. BF4 natomiast 170zł za preorder, 200zł za preorder z DARMOWYM dodatkiem :) Quote Link to post Share on other sites
GunMartinS Posted May 19, 2013 Report Share Posted May 19, 2013 "OFF" - przede wszystkim nowe bronie , mapy , pojazdy itd. Gracze premium nie muszą czekać w kolejkach do serwerów , oraz różne duperele , które dają satysfakcję co na pewno ułatwia grę . Na pewno jeszcze jakieś są ale nie mam stronki gdzie mógłbym przeczytać ułatwienia . Jeśli się mylę poprawcie . Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted May 19, 2013 Report Share Posted May 19, 2013 Z tego co wiem, gracze premium mają dostęp do wszystkiego wcześniej i to jest główna różnica między non-premium a premium. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted May 19, 2013 Report Share Posted May 19, 2013 "OFF" - przede wszystkim nowe bronie , mapy , pojazdy itd. Gracze premium nie muszą czekać w kolejkach do serwerów , oraz różne duperele , które dają satysfakcję co na pewno ułatwia grę . Na pewno jeszcze jakieś są ale nie mam stronki gdzie mógłbym przeczytać ułatwienia . Jeśli się mylę poprawcie . Jaka broń? Jedynie ta z DLC, jak kupisz jakiś dodatek to też będziesz miał niektóre (wpierw jeszcze trzeba je odblokować poprzez wykonywanie zadań). Pojazdy? Tylko te co są w dodatkach, nie użyjesz niszczyciela czołgów na mapie z podstawki. To samo z mapami.. jedynie te co są w dodatkach bo przecież PREMIUM zawiera wszystkie dodatki. Różne duperele? No fakt jest jakiś dziwny nożyk. Mega ułatwienie serio.. :teethh: Jedynie w kolejce nie trzeba czekać, ale to i tak nie wszystkie serwery mają to włączone. Wcześniejszy dostęp do dodatków i czasem było kilka dni podwójnego expa + trochę zadań, dzięki którym można odblokować inne dog tagi lub kamuflaże do broni. Jeżeli nie masz o czymś pojęcia to nie wypowiadaj się. EOT (w końcu to temat o BF4, a nie BF3) Quote Link to post Share on other sites
Trapez Posted October 5, 2013 Report Share Posted October 5, 2013 Jak Wam chodzi beta? Mi na razie się tak tnie, że nie daję rady grać (i5-2500, gtx 660, 8GB Ram). Quote Link to post Share on other sites
Widmo34 Posted October 5, 2013 Report Share Posted October 5, 2013 Winą lichej grywalności jest GTX zapewne bo BF4 zrobiony jest pod Mantle(nowe API od AMD co ma zastąpić Dirext). Teraz tylko radki oparte na CGN będą hulać bez problemów... Pozostaje ci czekać na stery bf4 ready od NV. Quote Link to post Share on other sites
kurek1000 Posted October 5, 2013 Report Share Posted October 5, 2013 W folderze z grą wrzućcie ten plik :http://www.sendspace.pl/file/fe93cc140f9d4ad77b4ced5 To jest config który napisałem wyłącza kilka pierdółek. PS. Ja na moim GT 430 wycisnąłem 40 fps xD :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
Vender Posted October 5, 2013 Report Share Posted October 5, 2013 Ja na i3-2100, gtx520 i 6GB ram, gram na możliwie najniższych detalach. Wielkich skoków w FPS'ach nie mam, czasami łapie lagi. Gra się całkiem fajnie, na najniższych detalach gra nie jest w cale brzydka, fajny jest efekt god rays. Zdarzyło mi się wylecieć poza tekstury. Quote Link to post Share on other sites
kurek1000 Posted October 5, 2013 Report Share Posted October 5, 2013 Vender GTX 520 ! to ty masz słabszą karte graficzną ode mnie. Myślałem, że w tych czasach gorszej niema od mojej a jednak... Mi w tym BF-ie podoba się ten feeling strzelania jest znacznie lepszy od poprzedników. a ta destrukcja otoczenia no to cóż... ino jeden budynek się rozwala i nic więcej :icon_cry: Miło się pływa okrętami, choć czołgiem banalnie idzie go rozwalić, a poza tym to ta beta jest jakaś taka słaba tzn. modyfikacje broni są mocno ograniczone co mi się nie podoba, nie inaczej jest z pojazdami również mało tego. Quote Link to post Share on other sites
Ylang Posted October 5, 2013 Report Share Posted October 5, 2013 (edited) Jak Wam chodzi beta? Mi na razie się tak tnie, że nie daję rady grać (i5-2500, gtx 660, 8GB Ram). Płynnie, nawet na serwerze 64 zapełnionym. Core 2 Quad 6600 [2.40 GHz], HD Radeon 7790 1 GB, 8 GB DDRAM II. Są jeszcze ustawienia ultra, nie testowałem ich. Jedyny problem z mojej strony, to czas ładowania. Seria robi się zbyt arkadowa dla mnie :( Być może pomyliłeś gry, bo w BF bardzo trudno doszukać się realizmu w jakim kolwiek miejscu, od pierwszej części BF, czyli 1942. BF2, BFV, BFBC2, [bF3 nie grałem w multi, tylko beta i single, nie wypowiem się]. BF4 - kupię, ale za parę lat, bo wydawać 179 zł na premium i dodatkowo 169 zł na grę, to nie dla mnie. Edited October 5, 2013 by Ylang Quote Link to post Share on other sites
JolietJake Posted October 5, 2013 Report Share Posted October 5, 2013 Pograłem, pograłem...odinstalowałem. Nic nowego w stosunku do BF3. Trochę więcej dymu, trochę więcej zniszczeń, ale to wciąż za mało żeby mówić o preorderze. Quote Link to post Share on other sites
Trapez Posted October 15, 2013 Report Share Posted October 15, 2013 No i teraz nie wiem co kupić, tzn. czy preorder w empiku czy cyfrową edycję specjalną. W tej edycji specjalnej są jakieś złote pakiety bojowe i nie wiem czy ten battlepack z empikowego preordera to coś gorszego. Quote Link to post Share on other sites
mastahb Posted October 20, 2013 Report Share Posted October 20, 2013 No i teraz nie wiem co kupić, tzn. czy preorder w empiku czy cyfrową edycję specjalną. W tej edycji specjalnej są jakieś złote pakiety bojowe i nie wiem czy ten battlepack z empikowego preordera to coś gorszego. Predzej czy pozniej te battlepacki odblkujesz grajac. Ja osobiscie polecam podstawke w zwyklej wersji + premium Quote Link to post Share on other sites
Trapez Posted October 21, 2013 Report Share Posted October 21, 2013 Też tak myślałem, że podstawka + premium ale nie jestem taki pewien. Wolałem zamówić maksa, żeby potem nie było, że jakiegoś fajnego kolimatora nie będę miał. W MoH 2010 np. Mp7 chyba nie dało się odblokować tylko grając. Quote Link to post Share on other sites
mastahb Posted October 21, 2013 Report Share Posted October 21, 2013 W BF4 raczej pojda sladem BF3 choc oczywiscie niczego nie mozna wykluczyc Quote Link to post Share on other sites
Mielnik Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 Jak dla mnie BF utoną... Jeżeli ktoś chce poczuć się jak na wojnie,a nie jak rambo, to niech sobie kupi "Arma 3". Quote Link to post Share on other sites
Trapez Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 Z Origin już można pobierać. Ponad 24GB, więc na moim złączu jak dobrze pójdzie pogram jutro wieczorem, a najprawdopodobniej w środę :) Quote Link to post Share on other sites
Cappuccio Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 Raczej sobie pograsz w piątek ;) Premiera 31.10 godz 00:00 Choć na samej stronie BF'a podają różne daty :D Quote Link to post Share on other sites
Trapez Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 A rzeczywiście, mój błąd, coś mi się ubzdurało, że to jutro. Quote Link to post Share on other sites
Rybowsky Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 Jak dla mnie BF utoną... Jeżeli ktoś chce poczuć się jak na wojnie,a nie jak rambo, to niech sobie kupi "Arma 3". +1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts