Scatify Posted April 17, 2013 Report Share Posted April 17, 2013 http://wmasg.pl/pl/c...ent/show/429820 Uważacie że ta replika nie zepsuje się po tygodniu? Są zdjęcia trochę brzydko pomalowana, ale dla mnie byłaby odpowiednia tylko boję się że zepsuję się po tygodniu. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted April 17, 2013 Report Share Posted April 17, 2013 W umowie kupna wymuś zastrzeżenie że w przypadku jakiejkolwiek usterki masz prawo do rozwiązania umowy. a zaraz po otrzymaniu przesyłki podskocz do serwisu w celu oceny stanu technicznego. Quote Link to post Share on other sites
Scatify Posted April 17, 2013 Author Report Share Posted April 17, 2013 Dobra tak zrobię chociaż do serwisu będzie trochę trudno bo trzeba 2 godziny jechać. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted April 17, 2013 Report Share Posted April 17, 2013 To może ja za Ciebie mam pojechać? Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted April 17, 2013 Report Share Posted April 17, 2013 To może po prostu kup nówkę ze sklepu? Np. http://www.taiwangun.com/pistolety_maszynowe_-_aeg/g_5k_galaxy.html Quote Link to post Share on other sites
Vaco Posted April 17, 2013 Report Share Posted April 17, 2013 (edited) Jeżeli masz obawy przed szybkim zepsuciem, to polecam jako druga osoba w tym temacie tę replikę: http://www.taiwangun..._5k_galaxy.html Za taką cenę, jest na prawdę spoko. Ponadto sklep oferuje "Każdy AEG przechodzi przegląd zerowy. Jest sprawdzany i przestrzeliwany na chronometrze firmy XCORTECH X3200." więc masz pewność, że dostaniesz już serwisowany sprzęt, który ktoś obeznany w temacie przejrzał, nasmarował, wypodkładkował i będzie hulać spory kawał czasu. Wykonanie według mnie jest na podobnym poziomie, może i pokusiłbym się stwierdzenie, że trochę lepsze niż cm.028 też prawie sam plastik ale ładniej wygląda na tej M5K niżeli na niebieskiej cm.028 i jej plastikowych drewienkach, sam taką posiadam od długiego czasu, ale brzydkie to jak nie wiadomo co, ale strzela bardzo ładnie! No ale wracając do tematu za cenę 270 zł dostajesz nówkę sztukę i nie musisz się o nic obawiać. Poza tym możesz ją w późniejszym czasie rozbudować o kolimator (potrzebny specjalny montaż, gdzieś w granicy 30 zł kosztuje, tyle ja dałem za swój ale może być droższy) na przykład. Zasięg repliki jest w porządku, ładnie pracuje i lepiej się nią operuje bo jest krótsza i poręczniejsza. Będzie się spisywać gdzie tylko byś jej nie zabrał. Jeżeli posiadasz dodatkowe fundusze, to rozejrzyj się za baterią LiPo do niej, poczytaj jaka tam będzie pasować. Koszt baterii + ładowarka szacować można w granicach 160/170 zł jeżeli się postarasz i poszukasz nie tylko w sklepach ASG, bo ceny są zawyżone w takowych. Edited April 17, 2013 by Vaco Quote Link to post Share on other sites
Marrtinez Posted April 17, 2013 Report Share Posted April 17, 2013 Za taką cenę, jest na prawdę spoko. Ponadto sklep oferuje "Każdy AEG przechodzi przegląd zerowy. Jest sprawdzany i przestrzeliwany na chronometrze firmy XCORTECH X3200." więc masz pewność, że dostaniesz już serwisowany sprzęt, który ktoś obeznany w temacie przejrzał, nasmarował, wypodkładkował i będzie hulać spory kawał czasu. Naprawdę wierzysz w to, że Taiwan (czy jakikolwiek inny sklep) smaruje i podkładkuje każdą replikę przed wysyłką? :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
Vaco Posted April 17, 2013 Report Share Posted April 17, 2013 Nawet jeżeli nie, to pozostaje serwis w razie "W", oraz zwroty, wymiany. A używana replika, to wiadomo; zupełnie odmienna sprawa. Quote Link to post Share on other sites
Marrtinez Posted April 17, 2013 Report Share Posted April 17, 2013 Z tym się jak najbardziej zgadzam. Scatify, zrób jak koledzy wyżej napisali i kup nówkę, zaoszczędzisz sobie nerwów. Quote Link to post Share on other sites
Scatify Posted April 18, 2013 Author Report Share Posted April 18, 2013 Okej, dzięki wszystkim za pomoc :) Quote Link to post Share on other sites
Scatify Posted April 18, 2013 Author Report Share Posted April 18, 2013 (edited) A nie ma różnicy czy zamowie z taiwangun czy gunfire? Na gunfire jest darmowa przesyłka więc jest owiele taniej. Edited April 18, 2013 by Scatify Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 Na gunfire są niedostępne z tego co widzę. Quote Link to post Share on other sites
Scatify Posted April 18, 2013 Author Report Share Posted April 18, 2013 Ahh masz rację to trzeba zapłacić za wysyłkę. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts