Guest korek_ASG Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 Witam mam taki problem nabyłem dwie repliki gazowych pistoletów (krótkich) nigdy nie miałem gazówki z tąd ten temat mam taki problem większość problemów (takich podstawowych) zaczyna się od czyszczenia repliki ale nie bardzo wiem jak się za to zabrać bo nie wiem które części trzeba wyczyścić i jak bo nie wiem czy wystarczy je przetrzeć i usunąć jakiś kuż czy tam syf czy trzeba odpowiednią część spisikać jakimś preparatem do czyszczenia i fajnie jak ktoś mi wytłumaczył co i jak byłbym wdzięczny z góry dziękuje i pozdrawiam Link to post Share on other sites
SirHawk Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 Czyść zamek, szyny trakcyjne, lufę. Link to post Share on other sites
Pietracha Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 Wow, jestem pod wrażeniem. 5 linijek w poście i ani jednego przecinka czy też kropki. Właśnie zostałeś moim guru niechlujności i olewania zasad interpunkcji. O ortografii już litościwie nie wspomnę. Gratuluję. Link to post Share on other sites
chomik_pl Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 Mozna na przykład tak: http://www.youtube.com/watch?v=PT8bdAp5y_U 2 sekundy szukania :icon_mrgreen: Link to post Share on other sites
wespoli Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 Jeśli wiesz, że robisz błędy to się bierz za książki, nie za pisanie na forum. Link to post Share on other sites
Pawelo Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 Młody gniewny, szkoda że dostęp internetu jest teraz tak powszechny. Link to post Share on other sites
LogaN Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 Nie wiem jakim cudem z takim podejściem uchowałeś się tutaj tak długo, ale to nie będzie już tolerowane. Zacznij pisać z poszanowaniem sztandarowych zasad poprawnej polszczyzny, w przeciwnym wypadku Twoje posty zaczną znikać z tego forum, a Ty razem z nimi. Link to post Share on other sites
l_isek Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 Jeśli wiesz, że robisz błędy to się bierz za książki, nie za pisanie na forum. No nie wiem czy pisanie książek wyjdzie mu na dobre. Link to post Share on other sites
wespoli Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 No nie wiem czy pisanie książek wyjdzie mu na dobre. Wiadomo dokładnie o co chodzi. Przyczepka nie jest trafna. Link to post Share on other sites
SirHawk Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 Nie, żeby coś ale raczej chodziło o to, żeby zaczął czytać książki... Link to post Share on other sites
Hypre Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 Teraz jeszcze czytanie ze zrozumieniem xD Jutro test gimnazjalny z polskiego to akurat :) Link to post Share on other sites
Recommended Posts