Kestrel Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 Zna ktoś ten sklep? Jakieś opinie co do jego wiarygodności? Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 Za granicą go chwalą.Wystarczy wpisać nazwę sklepu w googlach,i trochę poszukać. Quote Link to post Share on other sites
Kosmo Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 Bdb. Robiłem wiele zbiorówek, polecam. Quote Link to post Share on other sites
Kestrel Posted April 29, 2013 Author Report Share Posted April 29, 2013 (edited) Koszty przesyłki mają wliczone w cenę produktu? Jeżeli nie to ile orientacyjnie może wynieść przesyłka kamizelki flyye'a z atrapami płyt SAPI? Planujesz coś niebawem importować ;-) ? Edited April 29, 2013 by Kestrel Quote Link to post Share on other sites
La Chupacabra Posted August 14, 2013 Report Share Posted August 14, 2013 (edited) Jestem całkowicie rozczarowany tym sklepem. Z 6 zamawianych przedmiotów, mieli tylko 3, mimo tego, że na stronie www wszystkie były dostępne. Kilka dni wcześniej napisałem do nich emaila z zapytaniem o dostępność tych przedmiotów - oczywiście nie dostałem odpowiedzi. Dopiero dzisiaj dowiedziałem się, że są niedostępne, już po złożeniu zamówienia. Dostali w zamian parę "ciepłych słów'. Generalnie nie polecam. Edited August 14, 2013 by La Chupacabra Quote Link to post Share on other sites
La Chupacabra Posted August 18, 2013 Report Share Posted August 18, 2013 Dodatkowo dopiszę, że w tym samym dniu w którym otrzymałem emaila z informacją o braku towaru wysłałem zapytanie o plecak - zostałem olany. Quote Link to post Share on other sites
vincenzo Posted October 19, 2013 Report Share Posted October 19, 2013 Ja u nich zamawiałem ze 3 razy- za każdym razem paczka dochodziła w ciągu 2-3 tygodni do mnie (licząc z ocleniem) Zawsze bardzo dobry kontakt. Nigdy nie miałem jak na razie żadnego problemu. Quote Link to post Share on other sites
La Chupacabra Posted October 19, 2013 Report Share Posted October 19, 2013 (edited) Zaryzykowałem ponownie - sytuacja się powtórzyła chociaż tym razem liczba przedmiotów niedostępnych była mniejsza - wziąłem w zamian coś innego. Duży plus - paczka dosyć szybko dotarła do mnie (mimo tego, że był to zwykły AirMail, a nie Speed Post) - od wysłania upłynęło tylko 10 dni. Edited October 19, 2013 by La Chupacabra Quote Link to post Share on other sites
La Chupacabra Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 Kolejne zamówienie bez problemów. Szybkie skompletowanie i wysłanie. Aż byłem pod wrażeniem. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted October 31, 2014 Report Share Posted October 31, 2014 Zamówiłem w sobotę 18 października, 20 października wysłane, odebrałem 29 października u siebie. Latarka po 10 minutach zdechła (dioda IR nie łączy). Chinol na moja sprawę - ale diody ir nie widać, nakręciłem mu film, opisałem jak zobaczyć światło diody ir, ma w dupie. Napisałem mu kolejnego maila ze otworze spór w paypalu, zobaczymy czy zreflektuje się odpisać... ---------------------- łał, chinol sie wystraszył. Mam odesłać mu latarkę wraz z całymi gratami, zobaczy co sie da zrobić :icon_smile: ------------------------ Update: olałem odsyłanie do chinola. Otworzyłem głowice latarki jak i jej korpus- zimny lut i kabel się oderwał. Wymieniłem wszystkie przewody w latarce na nowe, lepsze - śmiga jak marzenie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts