dr Ziolo Posted May 2, 2013 Report Share Posted May 2, 2013 Tak, KJW tak. KWC/KWA nie. Quote Link to post Share on other sites
mateo1234 Posted May 2, 2013 Report Share Posted May 2, 2013 a jakies inne firmy godne uwagi? Co powiecie o WE? Quote Link to post Share on other sites
dr Ziolo Posted May 2, 2013 Report Share Posted May 2, 2013 WE to statystycznie najbardziej awaryjne gazówki. Może Tercel (poczekaj na opinie innych) :) Quote Link to post Share on other sites
KapitanBomba04 Posted May 2, 2013 Report Share Posted May 2, 2013 Jak na TM nie stać cię, to bym został przy KJW - tutaj spytałbym Dextera, albo innego speca od gaziaków (Mendi może??) Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted May 2, 2013 Report Share Posted May 2, 2013 Dexter przywołany do tablicy mówi: TM a jak nie masz na TM to KJW. Reszta to... to słabo. Quote Link to post Share on other sites
mateo1234 Posted May 2, 2013 Report Share Posted May 2, 2013 (edited) Ho ho widze, ze gaziakowy guru tu jest :icon_wink: a jakie inne firmy oprocz TM i KJW mozecie polecic na boczniaka- raczej rzadko bede uzywal ale lepiej niech to bedzie cos co sie nie sypnie po 3 tygodniach. Widzialem opcje BERETTY m9 od KJW z ABSu za okolo 200 zl- czy to zda egzamin? Czy trzeba jednak dozbeirac i kupic cos za 400 zl? Edited May 2, 2013 by mateo1234 Quote Link to post Share on other sites
dr Ziolo Posted May 2, 2013 Report Share Posted May 2, 2013 Z tanich to Beretta M9 i MK.23 od STTI :) Quote Link to post Share on other sites
mateo1234 Posted May 2, 2013 Report Share Posted May 2, 2013 Ale nie az tak tanich :) Quote Link to post Share on other sites
dr Ziolo Posted May 2, 2013 Report Share Posted May 2, 2013 No to KJW :) Quote Link to post Share on other sites
Sharikq Posted May 2, 2013 Report Share Posted May 2, 2013 http://gunfire.pl/product-pol-1152191277-Replika-pistoletu-GG105.html Magazynki do nich takie drogie, że lepiej opłaca się kupić drugą replikę. Quote Link to post Share on other sites
Alcarin Posted May 2, 2013 Author Report Share Posted May 2, 2013 Łooo! Dzionek mnie nie było i się temat trochę rozrósł :D Z tego co widzę, wszyscy niemal jednogłośnie polecają firmę Tokyo Marui lub w przypadku braku środków KJ Works ;] Cóż dzięki wszystkim za odpowiedzi. Na innym forum nie było zbyt wielu zainteresowanych tematem... Tak czy inaczej raz jeszcze wielkie dzięki. Zakręcę się trochę i poszukam czegoś od TM właśnie, chociaż zauważyłem, że z dostępnością ich glocków są chyba problemy ^^ Jak znajdę coś interesującego to wrzucę tutaj link do oceny ;) Mam nadzieję, że będziecie równie pomocni. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted May 2, 2013 Report Share Posted May 2, 2013 To samo co STTI. Quote Link to post Share on other sites
mateo1234 Posted May 3, 2013 Report Share Posted May 3, 2013 Przepraszam admonow,ze podpiuelem sie pod czyjs temat- poprostu mialem podobny problem co tworca tematu i uznalem ze nie ma sensu zakladanie nowego tematu o tm samym. Na oslode dodam ze tworca tematu tez na tym skozystal. Pisz staranniej! Następne posty napisane w ten sposób polecą. Buniek92 Quote Link to post Share on other sites
mateo1234 Posted May 5, 2013 Report Share Posted May 5, 2013 Panowie jakie inne firmy poza TM i KJw mozecie polecic? Bo jest tego mnogosc i nie wiem czy warto na cokolwiek innego zwracac uwage - dodam,ze szukam czegos na co2 Quote Link to post Share on other sites
dr Ziolo Posted May 6, 2013 Report Share Posted May 6, 2013 Na CO2 ludzie pistoletów nie polecają, ale poszukaj Dan Wesson od ASG. ;) Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted May 6, 2013 Report Share Posted May 6, 2013 (edited) Z CO2 które miałem w rękach: usp NBB-Za bodajże 300zł,nie wiem jaka firma go klepie.Ładny,masywny,strzela. P99 DAO-Za jakieś 200zł.Ma przekomiczny dzwięk blowbacku,bo brzmi jakby ktoś patelnią w drzewo przypierniczył. Obie śmigają rok,mają swój przebieg,działały podczas zimy. Jutro powinienem mieć Glocka Starka/VFC.Napiszę co nieco o nim. Edited May 6, 2013 by Nitro Quote Link to post Share on other sites
mateo1234 Posted May 6, 2013 Report Share Posted May 6, 2013 Bylbym bardzo wdzieczny. Dlaczego nie polecacie co2? Quote Link to post Share on other sites
dr Ziolo Posted May 6, 2013 Report Share Posted May 6, 2013 1. Za duża prędkość wylotowa do budynków 2. Częstsze awarie (głównie uszczelek/zaworów) spowodowane większym ciśnieniem gazu Quote Link to post Share on other sites
mateo1234 Posted May 6, 2013 Report Share Posted May 6, 2013 A nie jest tak ze niektore gg nie trzymaja gazu? Np po nakladowaniu maga starczy na wystrzal tylko okolo 15 kulek? Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted May 6, 2013 Report Share Posted May 6, 2013 http://forum.wmasg.pl/topic/122641-poradnik-maniaka-dla-poczatkujacych/ Tutaj jest wszystko opisane. Quote Link to post Share on other sites
mateo1234 Posted May 6, 2013 Report Share Posted May 6, 2013 (edited) A co na GG mozecie polecic- oprocz KJW i TM bo o tych juz wiem ze sa najlepsze- Chodzi mi glownie o inne firmy bo jak juz pisalem jest tego mnostwo i nie wiem co o nich sadzic np: BELL, HFC i inne. Edited May 6, 2013 by mateo1234 Quote Link to post Share on other sites
OMAG Posted May 11, 2013 Report Share Posted May 11, 2013 Ja również szukam czegoś małego na gaz i właśnie myślałem jako pierwszego boczniaka kupic sobie berette STTI. Takie szybkie pytanie:) Jeżeli będę o nią dbał to postrzelam sobie z niej trochę ? Quote Link to post Share on other sites
vincenzo Posted May 11, 2013 Report Share Posted May 11, 2013 Glocki 17 ksc/kwa są całkiem fajne- posiadałem takowego, bardzo przyjemnie banglał- wersja z metalowym zamkiem. Betka STTI tak czy siak prędzej czy później Ci się sypnie, nawet jak będziesz o nią dbał. Szału niema. Quote Link to post Share on other sites
dr Ziolo Posted May 11, 2013 Report Share Posted May 11, 2013 Do KSC/KWA nie ma części zamiennych. ;) Do KJW i innychnklonów TM są, więc jak się sypnie to można odratować. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts