Morfeusz Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 Witam ! Potrzebuje fotki hełmu Fritz'a w takiej wersji jak jest w sklepie SpecShop wiem że na necie pełno fot ale chciałbym zobaczyc jak wy wygladacie, poniewaz planuje zakupic go 8) Quote Link to post Share on other sites
Cookie Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 A który konkretnie, bo są tam dwa różne. :) Szczerze mówiąc to nie polecam tego droższego - to wypełnienie gąbka sprawi, że podczas upalnego dnia się utopisz w własnym sosie :) TEgo drugiego niestety nie badałem. PS. Polecam natomiast Fritza z firearms (prod. Star). Foty wnętrza TEGO hełmu mogę ci rzucić w niedzielę. Natomiast jeśli chcesz to mogę ci wysłać moje foty w tym hełmie. Mała uwaga: po założeniu maskowania(pokrowca) one wyglądają tak samo :) Quote Link to post Share on other sites
Morfeusz Posted June 7, 2005 Author Report Share Posted June 7, 2005 bardzo bym prosił jakie kolwiek troszke sprecyzuje potrzebuje to do taktyki czranej ale każd eofty mile widziane 8) Quote Link to post Share on other sites
NFZ_Mazikos Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 WITAM!! :arrow: http://img277.echo.cx/my.php?image=obraz3833ub.jpg :arrow: http://img277.echo.cx/my.php?image=obraz3809tu.jpg :arrow: http://img277.echo.cx/my.php?image=obraz3811hw.jpg Z wierzchu taki zeskrobany, bo do malowanie przygotowany :wink: :!: PS. Od kilku dni ma nowego właściciela. POZDRAWIAM!! RM Quote Link to post Share on other sites
MARTINBULL Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 Quote Link to post Share on other sites
kazik_ Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 fajnie by bylo osoby wrzucajace zdjecia opisywaly co to za fritz (oryginal, replika, jesli replika to jakiej firmy) no i jak juz robicie zdjecia, to jedna z wazniejszych rzeczy jest fasunek, bo jak fritz z zewn. wyglada to kazdy wie Quote Link to post Share on other sites
Morfeusz Posted June 8, 2005 Author Report Share Posted June 8, 2005 jestem wdzieczny za te fotki dziękuje 8) aczkolwiek jak jeszcze macie.............. :wink: Quote Link to post Share on other sites
Brymer Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 Martin nie przeczytał nawet posta a jedynie temat topicu :lol: :lol: na fotach fritz a jakże, ale niestety kevlarowy i oryginalny ;)) pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
Morfeusz Posted June 8, 2005 Author Report Share Posted June 8, 2005 jak pisałem wolałbym raczej tego np. ze spec shiopu, military.pl itp. na oryginały raczej kaski niema :!: Quote Link to post Share on other sites
Mycha_SPAT Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 Foty jakiś replik, nie wiem do końca skąd je wzięliśmy - ale Fritz to Fritz :wink: Fritz w pokrowcu plus kocie oczy Quote Link to post Share on other sites
Styp Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 Na tych aukcjach masz ładne fotki które pokazuje w/w hełm z zewnatrz i wewnątrz http://allegro.pl/show_item.php?item=53048740 http://allegro.pl/show_item.php?item=53474457 Pozdro. Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 chciałbym zobaczyc jak wy wygladacie Dlaczego pokazujecie mu fotki helmow, przeciez napisalem ze chce zoabczyc jak WY wygladacie :twisted: :twisted: :twisted: Quote Link to post Share on other sites
Cookie Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 Dobra: Pierwsze 2 foty to fritz w pokrowcu woodland. Fota#3 jest z avatarka wzięta - innej w hełmie bez pokrowca W PRACY nie mogłem wrzucić:) Jeśli kogoś to interesuje to mogę póżniej wrzucić foty hełmu bez pokrowca, bądź też zdjecia wnętrza hełmu. PS. Chciałbym kupic pokrowiec BW do fritza (flecktarn?)- gdzie mogę takowy dostać? Quote Link to post Share on other sites
Mycha_SPAT Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 Mnie na focie nie widać, ale mam taki sam jak kolega na pierwszym planie... Poza tym w avatarze mam fote we Fritzu... 8) Quote Link to post Share on other sites
Morfeusz Posted June 8, 2005 Author Report Share Posted June 8, 2005 Cookie bardzo prosiłbym o te foty Quote Link to post Share on other sites
Cookie Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 Dobrze wrzucę je dziś popołudniu. Quote Link to post Share on other sites
Morfeusz Posted June 9, 2005 Author Report Share Posted June 9, 2005 cook wiec czekam a pytanko czy ekipa SWAT-u z pomorza używa fritzów :?: jeśli tak to jaki to model taki jak ze specszopu :idea: Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 Mamy oryginalne kevlarowe. 3 Fritze i jeden RBR. Quote Link to post Share on other sites
Cookie Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 Aloha. Jest to replika fritza produkcji firmy Star, zakupiona na firearms.pl za 125 zł. Na ostatniej focie widać cat eye oraz pokrowiec (kam. woodland). Obie te rzeczy kupiłem na specshopie; cat eye - 10 zł, pokrowiec 12 zł. Jak widać na przedostatnim zdjęciu hełm można dostosować do dowolnego rozmiaru głowy dzięki regulowanym paskom- zapinke służącą do tego wskazuję palcem. Parę uwag: Jeszcze raz powtarzam, że lepiej kupić taki hełm niż ten, który zamiast regulacji paskami ma wypełnienie gąbką - utopicie się w pocie podczas gorących dni. Ja pod ten hełm zakładam chustę - dzięki temu lepiej leży (stabilnie) oraz pot nie spływa na oczy (czego możecie być pewni podczas użytkowania hełmów). Jeśli używasz MP5 oraz gogli to musisz liczyć się z pewnym nieudogodnieniem - przy strzelaniu z rozłożoną kolbą (MP5A3) przeszkadzają trpochę gogle - kolba się z nimi styka. NIe wiem jak to wygląda przy pełnej kolbie , ale zakładam, że tak samo. Pozdrawiam, mam nadzieję, że coś ci pomogłem. :) Quote Link to post Share on other sites
bartez8 Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 Aaa to replika Fritz - firmy Just - goraco polecam :D !! Quote Link to post Share on other sites
Morfeusz Posted June 9, 2005 Author Report Share Posted June 9, 2005 Cookie dzieki za wyczerpujaca odpowiedz 8O !! bartez a linka podaj do swojego justa Quote Link to post Share on other sites
Franc Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 Justa mozesz kupic np. w machinegunie ( www.machinegun.pl ) lub se sprowadzić z WGC ( www.wgcshop.com ) ... Quote Link to post Share on other sites
bartez8 Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 w Machinegun nie ma go w ofercie juz... (ja swoj tam wlasnie kupilem ale to bylo z 3 miesiace temu), kiedys byl na FA ale tez widze ze nie ma... wiec pozostaje tylko sprowadzenie z zagranicy. Quote Link to post Share on other sites
bartez8 Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 next foto :D Quote Link to post Share on other sites
Morfeusz Posted June 10, 2005 Author Report Share Posted June 10, 2005 najssssssss czarny sie pieknie prezentuje a tak pozatym oprócz tego że ten justa ma inny srodek a ten ze specszopu ma gąbke to różnią sie jeszcze czyms :?: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts