arek2xl Posted May 10, 2013 Report Share Posted May 10, 2013 Więc tak poszukuję szturmówki interesują mnie takie repliki jak m4a1 m16 ak47. Teraz tak poszukuję repliki z dobrymi "bebechami" czyli żeby była bez awaryjna body aby było metalowe z tworzywem bądź z drewnem. Z tego co wiem w tej cenie mogę dostać repliki takich firm jak: C&A G&G G&P KWA i teraz do was pytanie jaka najlepsza była by z tych firm (bądź innych, które znacie i cenicie) Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted May 10, 2013 Report Share Posted May 10, 2013 Przenoszę do "Jak zacząć?". Lepiej byłoby dla Ciebie gdybyś raczył czytać regulaminy działów, w których piszesz. Przeczytaj http://forum.wmasg.p...bor-ostateczny/ Quote Link to post Share on other sites
dr Ziolo Posted May 10, 2013 Report Share Posted May 10, 2013 Evolution Airsoft (wygląd) KWA (GB) G&P (Wygląd + GB, aczkolwiek nie tak dobre jak KWA) Quote Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted May 10, 2013 Report Share Posted May 10, 2013 (edited) Może G&P (M4/M16) nie posiada tak dobrego GB jak KWA, ale posiada przepiękne oznaczenia wersji ostrej, a bebechy są naprawdę solidne :icon_smile: Edited May 10, 2013 by WszystkoZajęte Quote Link to post Share on other sites
Stalker Posted May 11, 2013 Report Share Posted May 11, 2013 (edited) Zastanów się nad stylizacją, która cię interesuje. W tej cenie masz większość fajnych replik dobrych producentów. Można ci doradzić zarówno fajnego kałacha, jak i dobre M4 albo coś bardziej oryginalnego, jak P90, Fal czy F2000. Pytanie, co cię bardziej interesuje. Edited May 11, 2013 by Stalker Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts