Spojleer Posted May 15, 2013 Author Report Share Posted May 15, 2013 A jakościowo odnośnie tej firmy to jak ona stoi? Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted May 15, 2013 Report Share Posted May 15, 2013 (edited) Ach, na śmierć zapomniałem o wysokości. Brałem pod uwagę jedynie obwód. Masz rację, Dexter. EDIT: KWA - bardzo dobre odwzorowanie pistoletu, świetny system zasilania gazem, działający bezproblemowo w niskich temperaturach, ładnie kopie. Podobno jak się coś zepsuje to do wyrzucenia, bo nie ma części zamiennych :D. Tokyo Marui - firma-legenda. Więcej napisze (miejmy nadzieję) Dexter. Edited May 15, 2013 by SirHawk Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted May 15, 2013 Report Share Posted May 15, 2013 Spojleer, pytasz o TM? Moim zdaniem nic lepszego nie dostaniesz, są to chyba najlepsze klamki na rynku. Hawk, z replikami jest jeszcze zabawniej. Np repliczka USP KWA/KSC to replika wersji na .45 ale compact tej samej firmy to już replika dziewiątki ;]. Quote Link to post Share on other sites
Spojleer Posted May 15, 2013 Author Report Share Posted May 15, 2013 (edited) Pytałem o Umarex'a, ale chyba rzeczywiście zostanę przy TM. A jak z dostępnością na polskim rynku? Edited May 15, 2013 by Spojleer Quote Link to post Share on other sites
dr Ziolo Posted May 15, 2013 Report Share Posted May 15, 2013 Zza granicy trzeba ściągać. Quote Link to post Share on other sites
Spojleer Posted May 15, 2013 Author Report Share Posted May 15, 2013 Jak to powiedział Mądry Bogdan: "No to macie problem...";P Tak więc muszę wykluczyć TM z mojej listy życzeń gwiazdkowych, ponieważ to musi być z Polski. Próg cenowy mogę podnieść, zmienić obiekt zainteresowań, ale to niestety (Boże, w jakim kraju my żyjemy?) musi być Polska...:( Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted May 15, 2013 Report Share Posted May 15, 2013 Ktoś z forum mógłby Ci ściągnąć. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted May 15, 2013 Report Share Posted May 15, 2013 Jak musi być z Polski to masz dwa czy trzy pistolety na krzyż. Jak chcesz ale w Polsce po prostu w większości naszych zabawek nima. I raczej nie będzie. Quote Link to post Share on other sites
Spojleer Posted May 16, 2013 Author Report Share Posted May 16, 2013 A poza Tokyo Murai jest coś, za czym można się obejrzeć? Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted May 16, 2013 Report Share Posted May 16, 2013 Jak to powiedział Mądry Bogdan: "No to macie problem...";P Tak więc muszę wykluczyć TM z mojej listy życzeń gwiazdkowych, ponieważ to musi być z Polski. Próg cenowy mogę podnieść, zmienić obiekt zainteresowań, ale to niestety (Boże, w jakim kraju my żyjemy?) musi być Polska... :( Sklep madonion.eu sprowadza chyba jeszcze pistolety TM na zamówienie (i nie tylko) ;) Chyba udzielają jakiejś gwarancji, która realizowana jest w Polsce, a nie za granicą. Poczytaj o "zamówieniach specjalnych" na ich stronie ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts