szczotmaster Posted May 18, 2013 Report Share Posted May 18, 2013 Witam. W niedalekiej przyszłości planuje zakup tej repliki http://taktyczny.com...-gnb-black.html . I od razu chciałbym kupić green gas do tego boczniaka. Jaki gaz moglibyście polecić do niego ? Nie bardzo znam się na gazikach. Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
OldWolf86 Posted May 18, 2013 Report Share Posted May 18, 2013 Boczniak to grzyb, a to jest replika boczna. Ja polecam green gaz ProTech. Quote Link to post Share on other sites
szczotmaster Posted May 18, 2013 Author Report Share Posted May 18, 2013 OK zapamiętam :D Dzięki za szybką pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted May 18, 2013 Report Share Posted May 18, 2013 Boczniak to grzyb, a to jest replika boczna. Ja polecam green gaz ProTech. Sam jesteś grzyb. Green Gas właściwie jakikolwiek. Używam protech i działa nieźle. Quote Link to post Share on other sites
robert2 Posted May 18, 2013 Report Share Posted May 18, 2013 ja używam gazu od WE dobry gaz a swoja drogą mam takiego lawmana za flaszke popchnąć chcesz? Quote Link to post Share on other sites
OldWolf86 Posted May 18, 2013 Report Share Posted May 18, 2013 Alexanderexis może i Ty mówisz na replikę boczną "boczniak" ale jak mi nie wierzysz to sprawdź że to grzyb i nie myśl że jesteś mądrzejszy. A gaz nadal mówie że dobry jest ProTech. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted May 18, 2013 Report Share Posted May 18, 2013 Znawca cholera... Tak zapaćkanego sylikonem gazu jak protech to bym w życiu i nikomu nie polecał do BOCZNIAKA. Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted May 18, 2013 Report Share Posted May 18, 2013 Następne posty na temat poprawności stosowania określenia "boczniak" polecą. Macie na ten temat wątek na forum. Quote Link to post Share on other sites
grzesio93 Posted May 20, 2013 Report Share Posted May 20, 2013 (edited) Bierz abbey brut, mocniejszy i nie sika silikonem :icon_smile: http://gunfire.pl/pr...Gas-700-ml.html Może i droższy, ale z tych drogich gazów, czyli więcej niż 3 złote za litr to ten jest super :icon_smile: Edited May 20, 2013 by grzesio93 Quote Link to post Share on other sites
dr Ziolo Posted May 20, 2013 Report Share Posted May 20, 2013 Ja używałem Ultaira Teraz zacząłem butelkę gazu GFC i jak narazie jest okej :) Quote Link to post Share on other sites
klamot Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 Siema Panowie jest pytanie. Jako pierwszy z Repliką (KJW beretta m92f ) kupiłem gaz ultair i wywalałem z niego 1,5 maga tj. ok 40kulek. Aktualnie przy okazji zakupów kupiłem to coś: http://www.taiwangun.com/green-power-gas-1100ml Problem jest taki że wywalam z niego 15-20 kulek. Nigdy nie wywaliłem pełnego maga, i przyznam że mnie to denerwuje. To wina kiczowatego gazu czy grzebać w replice? pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
dr Ziolo Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 Problem z gazem, albo tym razem szybciej wywalasz magazynki, co skutkuje szybszym wyprstrykiwaniem sie z gazu. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 Propan Colemana, lekko śmierdzi, ale dobrze działa i jest tani :D. Quote Link to post Share on other sites
A7 x Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 (edited) Siema Panowie jest pytanie. Jako pierwszy z Repliką (KJW beretta m92f ) kupiłem gaz ultair i wywalałem z niego 1,5 maga tj. ok 40kulek. Aktualnie przy okazji zakupów kupiłem to coś: http://www.taiwangun...ower-gas-1100ml Problem jest taki że wywalam z niego 15-20 kulek. Nigdy nie wywaliłem pełnego maga, i przyznam że mnie to denerwuje. To wina kiczowatego gazu czy grzebać w replice? pozdrawiam Używam gazu ET-1000 (identyczny skład i butelka do tego, któy podałeś w linku, poj. 1100ml) w Kp-05 KJW i z jednego magazynka, strzelając w temperaturze około 20 stopnii dobiłem do 60 strzałów. Strzelałem dosyć szybko, ale bez przesady. Ostatnie 2 strzały wyraźnie słabsze. Edited May 25, 2013 by A7 x Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts