TheViper Posted September 14, 2013 Report Share Posted September 14, 2013 Byłbym wdzięczny ;) Chodzi o wszelakie połaczenia ze slickiem 6094 lub paca. Quote Link to post Share on other sites
Tymbark Posted September 16, 2013 Report Share Posted September 16, 2013 http://natgeotv.com/pl/na-linii-ognia/galerie/helikopter Trochę zdjęć z samego serialu . Quote Link to post Share on other sites
MatriX482 Posted September 16, 2013 Report Share Posted September 16, 2013 Podejrzewam że LBT1961 u PJ się nie znajdzie- to chest widywany głównie u chłopaków z US Navy SEALs, rzadziej u Navy EOD i CCT. Quote Link to post Share on other sites
TheViper Posted September 17, 2013 Report Share Posted September 17, 2013 LBT1961 na slicku ;) Quote Link to post Share on other sites
TheViper Posted September 24, 2013 Report Share Posted September 24, 2013 (edited) Kilka zdjęć. Jakby ktoś chciał więcej to pisać. Edited September 24, 2013 by TheViper Quote Link to post Share on other sites
kajtoo5 Posted September 28, 2013 Report Share Posted September 28, 2013 Pan na ostatnim zdjęciu ma ciekawe zjawisko na głowie. Tj. Mich 2001 z fastunkiem od fasta i montażem WIlcox, czyż nie? ;) Quote Link to post Share on other sites
stalk3r Posted September 29, 2013 Report Share Posted September 29, 2013 To jest OpsCore Quote Link to post Share on other sites
kajtoo5 Posted October 3, 2013 Report Share Posted October 3, 2013 Fotki, które wstawiłeś nie działają. Ops Core nie ma wcięcia za przednią śrubą od fastunku. A poza tym, Ops Core ma chyba w standardzie boczne szyny i montaż (bodajże NVG)? Quote Link to post Share on other sites
Pietracha Posted October 3, 2013 Report Share Posted October 3, 2013 (edited) stalk3rowi nie chodziło o hełm a o zawieszenie/fasunek Head-Loc firmy Ops-Core, dla hełmów typu ACH. Btw. link podany przez kolegę stalk3ra działa bezproblemowo. Edited October 3, 2013 by Pietracha Quote Link to post Share on other sites
MatriX482 Posted October 3, 2013 Report Share Posted October 3, 2013 To jest taki trend, szczególnie w SF, powiedzmy od 2009 roku, że wymieniają np. zawieszenie na to od Ops Cora. Taka fala- wejdzie inna firma i się zmieni. Co nie zmienia faktu, że paski od OC do hełmów TC/ACH jest wygodne ;-) Quote Link to post Share on other sites
MartiN_BB Posted October 5, 2013 Report Share Posted October 5, 2013 Otóż to, taka moda... ;) Quote Link to post Share on other sites
kajtoo5 Posted October 6, 2013 Report Share Posted October 6, 2013 O rany. Ja zrozumiałem, że stalk3rowi chodzi o sam hełm ;) Mój skrót myślowy "fastunek od fasta" miał oznaczać to samo co mówicie, a link już działa, nie wiem, czemu wcześniej nie chciał. Quote Link to post Share on other sites
Hock36 Posted October 7, 2013 Report Share Posted October 7, 2013 PJ kiedykolwiek używali MBAV/EPC? Quote Link to post Share on other sites
danesz Posted October 7, 2013 Report Share Posted October 7, 2013 Na żadnym zdjęciu nie widziałem. Ale ja jestem brukiew sprzętowa więc mogłem coś przeoczyć. Quote Link to post Share on other sites
badseed Posted October 7, 2013 Report Share Posted October 7, 2013 BTW montaż z tej foty to L4G30 Quote Link to post Share on other sites
Hock36 Posted October 29, 2013 Report Share Posted October 29, 2013 (edited) Co to za kamizelka? :o Edited October 29, 2013 by Hock36 Quote Link to post Share on other sites
badseed Posted October 29, 2013 Report Share Posted October 29, 2013 MBAV, chyba Quote Link to post Share on other sites
Loniev Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 Jakieś nowe wici ze świata "Pedros" ? Quote Link to post Share on other sites
saracd70 Posted July 29, 2021 Report Share Posted July 29, 2021 On 5/31/2013 at 1:21 AM, danesz said: Skoro masz wagony z dolarami to jadziem. Zacznijmy od sprzetu ze stajni ARC'teryxa. Ochraniacze - jak najbardziej. O takie: http://www.bergsskis...ct/350/1891.jpg Co ciekawe. Wariant "militarny" jest robiony na czarnym a nie żółtym neoprenie. Ale zakontraktowano "żółte". dalej: rigger belt - na przykład arcteryxa ( staje się ostatnimi czasy bardzo popularny ) : http://www.uktactica...Riggers-600.jpg. Opcjonalnie dół doń dedykowany, co razem tworzy całkiem zgrabną uprząż: http://www.missionre.../8/0/800583.jpg Broń boczna to standardowa M9, noszona na różne sposoby w zależności od reszty noszonego sprzętu. Kamizelki - jak wyżej napisano: HPC, HPC GACK, JPC ( z płytami stand alone ) oraz LBT 6094. Chesty różniste panie. Najwięcej chyba jest ich fotek w RRV. Kapcie - ostatnio się tego namnożyło, ale w gruncie rzeczy nadal popularne są asolo fsn 95 gtx, gównie w beżowym wariancie kolorystycznym ściągnięte wprost z Rumunii ( tak, Asolo są szyte w Rumunii ). Plecaki to M9, STOMP oraz stosunkowo nowy modułowy plecak nieco wyglądem zbliżony do ALICE'a ( nie pamiętam teraz nazwy a nie chce mi się kompa odpalać ). Umundurowanie .. Tu się tworzą dziwne rzeczy. Combaty Truspeca oraz Crye ale też armijne Masify, w Multi oraz pixelach pod pustynię. Mam również mnóstwo ich zdjęć w tricolorze oraz w czystym coyocie jak również w UCP i WDL ( ale o dziwo, nie widziałem żadnego zdjęcia w Airmanie ). Broń to rodzina Emek ( również z Daniel Defence ), EBR-y oraz ... sporadycznie HK416. Celowniki na strzeladłach to praktycznie wszystko co widziała armia Wuja Sama. Od Acogów, przez Eotechy aż po Elcany. Aha. Mimo iż podlegają pod AFSOC, to stosunkowo mało wśród nich brodatych dziadów borowych. Prawie wszyscy młodzi , piękni i gładko ogoleni. Pozdrawiam. P.S. Wiesz że na strzelankach czy simach, ich konfiguracja sprzętowa średnio się sprawdza ? Pozdrawiam. I also had a great experience with Berg's, I buy multiple product at very low prices. You can also get these things at Discounted prices through Berg's Promo Codes. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts