agentsamon Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 Hej! Zamierzam kupić nową replikę. Problem w tym, że OCZYWIŚCIE jak zawsze na oku mam dwie. (xD) Którą z doświadczenia lub ogólnie polecilibyście? :icon_neutral2: 1. CM 0.28 Tactical 2. G36C (G608-8 ) Firmy JG P.S. Gram jako SZTURMOWIEC Z góry dzięki :icon_smile: Quote Link to post Share on other sites
maskonae Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 G36C Quote Link to post Share on other sites
Rosomak15 Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 Bierz dla Twojego oka ładniejszą :D Który raz już zaczynasz przygodę z ASG? (Problem w tym, że OCZYWIŚCIE jak zawsze na oku mam dwie.) Quote Link to post Share on other sites
agentsamon Posted June 6, 2013 Author Report Share Posted June 6, 2013 Bierz dla Twojego oka ładniejszą :icon_biggrin: Który raz już zaczynasz przygodę z ASG? (Problem w tym, że OCZYWIŚCIE jak zawsze na oku mam dwie.) Źle to mi wyszło :D Tu chodzi o to, że (niestety) trudno mi się decydować, gdy mam do wyboru dwie lub więcej rzeczy :) Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
chomik_pl Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 Bierz G36 od JG. Quote Link to post Share on other sites
Perzan_LBN Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 W pełni zgadzam się z przedmówcą, tylko znajdź wersję na STANAGi (magi od eMki) bo te od giety są do bani :icon_confused: Quote Link to post Share on other sites
chomik_pl Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 W pełni zgadzam się z przedmówcą, tylko znajdź wersję na STANAGi (magi od eMki) bo te od giety są do bani :icon_confused: Popieram. Mam używam. Nie ma lepszych magów niż te do M4. Quote Link to post Share on other sites
agentsamon Posted June 9, 2013 Author Report Share Posted June 9, 2013 Ok! Dziękuję wszystkim, za pomoc, w zdecydowaniu się na replikę G36C! Tylko teraz takie pytanko. To ma być Gieta od Jing Gong, czy Boyi? Z góry dzięki i pozdrawiam :) Quote Link to post Share on other sites
Rikardo015 Posted June 9, 2013 Report Share Posted June 9, 2013 Boyi. Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted June 9, 2013 Report Share Posted June 9, 2013 Skleiłem oba tematy. Jeden Ci starczy. Quote Link to post Share on other sites
agentsamon Posted June 9, 2013 Author Report Share Posted June 9, 2013 Skleiłem oba tematy. Jeden Ci starczy. Ok :D Dzięki. Quote Link to post Share on other sites
Fishbonee Posted June 9, 2013 Report Share Posted June 9, 2013 Trwa walka między JG, a BOYI, musisz sam niestety poczytać i podjąć męską decyzję. Gieta boyi - kopia aresa, blowback i ładne wykonanie zewnętrzne. W sumie to nowość na rynku, ale jest już o niej dosyć obszerny temat. Gieta jg - system tokyo marui, sprawdzona i niezawodna, aczkolwiek podobno nowsze wersje są gorsze od starych. Quote Link to post Share on other sites
Perzan_LBN Posted June 9, 2013 Report Share Posted June 9, 2013 Na twoim miejscu nie kupowałbym żadnej repliki EBB, mój znajomy gietę EBB musiał 3 razy na jednej strzelance rozkladać bo blow back się zaciął, bierz gietę od jg, jest prosta i niezawodna. Quote Link to post Share on other sites
P&P Posted June 9, 2013 Report Share Posted June 9, 2013 Mp5 cymy 0.41 albo 0.49 nie zniszczalne :) Quote Link to post Share on other sites
Said Posted June 9, 2013 Report Share Posted June 9, 2013 Ogólnie seria od 0.41 w zwyz jest niczego sobie. Na twoim miejscu nie kupowałbym żadnej repliki EBB, mój znajomy gietę EBB musiał 3 razy na jednej strzelance rozkladać bo blow back się zaciął, bierz gietę od jg, jest prosta i niezawodna. kto w lublinie ma giete od bojca? nie widziałem żadnej do tej pory, prócz mojej :D Quote Link to post Share on other sites
Perzan_LBN Posted June 9, 2013 Report Share Posted June 9, 2013 Ogólnie seria od 0.41 w zwyz jest niczego sobie. kto w lublinie ma giete od bojca? nie widziałem żadnej do tej pory, prócz mojej :icon_biggrin: Znajomy nie z lublina :icon_wink: Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted June 10, 2013 Report Share Posted June 10, 2013 (edited) Na twoim miejscu nie kupowałbym żadnej repliki EBB, mój znajomy gietę EBB musiał 3 razy na jednej strzelance rozkladać bo blow back się zaciął, (...) Z tego co czytałem na Forum, w Giecie BOYI, podobnie jak w ARES-ie, EBB łatwo wyłączyć i po problemie. (...) bierz gietę od jg, jest prosta i niezawodna. Z tym się zgadzam. Edited June 10, 2013 by Powała Quote Link to post Share on other sites
chomik_pl Posted June 10, 2013 Report Share Posted June 10, 2013 (edited) Odpowiedz sobie na pytanie co cie bardziej jara (lans czy działanie). Jesli lans to kup uber-pro realistyczna G36 od Boyi jesli chcesz działać to kup coś sprawdzonego do czego masz dużo części zamiennych które wcześniej czy później będą potrzebne. Co do zakupu repliki EBB i wyłączania w niej BB to jest to dla mnie zupełnie niezrozumiale, po co płacić za coś co i tak zdemontujesz?? Koniec końców decyzje podejmij sam obie z wymienionych replik G36 ma swoje zalety - zależy co się komu podoba i co dla kogo jest istotne. Edited June 10, 2013 by chomik_pl Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts